Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
То почти всяка маска, като я държиш половин час и после пак, прави косата мекичка. Аз обичам от тези, които действат и за 5мин под душа.

# 346
  • Стара Загора
Палмолив с черната орхидея е разкошен Нивеа с кайсия за лятото също, както и на Ив Роше грейпфрута им. Бетина Барти имат от известно време в оранжева, жълта и светлосиня туби. Тази вечер пак душих лосионите в Ивис, но предвид запасите се въздържах. Много харесвам и Лимоновото сорбе на I love... На прясно изпечен мъфин с лимон и пудра захар ухае. Heart Имат и един готин ментов с шоколад.

Влюбена съм и в Бритиш роуз на The Body Shop, но марката не е за тази тема.

# 347
Като споменахте лимон... Какво ще кажете за B.U. с лимон и ванилия и с папая и йогурт. Кремообразни са и ароматите са страхотни, но ме притеснява да не пресушават, защото кожата ми е много склонна към това, дори и след кремообразни продукти.

# 348
Ивче, може ли линк на British rose  и I love лимона? Благодаря😊😋

# 349
Благодаря за информацията за синия Фелче Адзура, ще се възползвам

# 350
Дами,препоръчайте ми спрей или пяна за къдрици.Имам права коса,тази балеа за къдрици нищо не свърши.

# 351
А ти как я ползваш? Степен на фиксация 3 е твърде слабо при права коса, според мен. Приятелка ползва това по-долу след маса проучване. Аз преди доста години ползвах нещо уникално силно, ако намеря снимка, ще я кача.

# 352
Много ми харесваха душ кремовете на Арома, особено този с памук. Имаше и един с нар, направо да го изпиеш.

Вече не ги ли предлагат?

Май ги има още, но не съм купувала отдавна.

# 353
  • София, България
На мен маската на Агива ми омекотява косата (всичките вариации на маската имат този ефект), правят я бляскава, лесна за разресване и оформяне.
Прилагам я както преди мен са казали. На суха коса мажа, чакам 30 минути - 1 час (зависи колко време имам). След това в банята се мия с шампоан и отново за 5-10 минути слагам от маската. Това го правя 1 път седмично.
Бонус е, че има и много приятен и траен аромат върху косата после Simple Smile
Когато я прилагате върху суха коса само краищата ли мажете или и скалпа?

Аз лично мажа от средата на дължината до долу до краищата, защото косата в корена ми е леко мазна.

# 354
# 355
Като споменахте лимон... Какво ще кажете за B.U. с лимон и ванилия и с папая и йогурт. Кремообразни са и ароматите са страхотни, но ме притеснява да не пресушават, защото кожата ми е много склонна към това, дори и след кремообразни продукти.

И аз преди си мислех, че измивните продукти с кремообразен вид (непрозрачните) са по-щадящи и не изсушават толкова, но май няма много общо. Сега за тяло използвам основно измиващи за атопична кожа, но течен сапун за ръце и веро все пак ползвам "нормални" и наистина няма връзка между прозрачността и нежността на измиване.

# 356
  • Бургас
На мен маската на Агива ми омекотява косата (всичките вариации на маската имат този ефект), правят я бляскава, лесна за разресване и оформяне.
Прилагам я както преди мен са казали. На суха коса мажа, чакам 30 минути - 1 час (зависи колко време имам). След това в банята се мия с шампоан и отново за 5-10 минути слагам от маската. Това го правя 1 път седмично.
Бонус е, че има и много приятен и траен аромат върху косата после Simple Smile
Когато я прилагате върху суха коса само краищата ли мажете или и скалпа?

Аз лично мажа от средата на дължината до долу до краищата, защото косата в корена ми е леко мазна.
И аз така.

# 357

И аз преди си мислех, че измивните продукти с кремообразен вид (непрозрачните) са по-щадящи и не изсушават толкова, но май няма много общо. Сега за тяло използвам основно измиващи за атопична кожа, но течен сапун за ръце и веро все пак ползвам "нормални" и наистина няма връзка между прозрачността и нежността на измиване.

Благодаря ти, но от дългогодишен опит съм установила, че всичко гелообразно ми изсушава - душ-гел, течен сапун, препарат за съдове, гел за лице и пр. Единственото прозрачно, което си позволявам да ползвам е шампоан, и то най-много на всяко второ измиване.

# 358
А ти как я ползваш? Степен на фиксация 3 е твърде слабо при права коса, според мен. Приятелка ползва това по-долу след маса проучване. Аз преди доста години ползвах нещо уникално силно, ако намеря снимка, ще я кача.

Пише на влажна коса,това откъде мога да го намеря?

# 359
  • Стара Загора
Ивче, може ли линк на British rose  и I love лимона? Благодаря😊😋

Розата - този месец марката ще отварят магазин в един от столичните молове. Иначе в безмитните на Морска гара Варна и Бургас, както и в Свиленград са налични доста от продуктите за тяло. И са на добри цени. Душ геловете са 11-12 лв, големите масла по 25, луксозната им спа серия особено е евтина направо.

https://www.thebodyshop.com/en-gb/range/british-rose/british-ros … wer-gel/p/p000625

Лимоновото сорбе аз си го купувах от Бютизон.
http://befit.bg/eshop/I-LOVE-LEMON-SORBET-ДУШ-ГЕЛ-500-МЛ.410711

Общи условия

Активация на акаунт