СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 730
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 105
Само да ви кажа, че съм много разочарован. Направих темата с цел да се забавляваме и да разпускаме, а много хора се появиха само да се "запишат" и после да четат... И да се смеят безплатно на чуждите мисли и забави.

Моля, отпишете се. Не сте добре дошли! Чики**ии тук - НЕ!

# 106
  • Terra incognita
Може да нямат време хората в момента, ама ха! Сега е час пик за средностатистическта семейна жена. Имай търпение малкоо 😁

# 107
Може да нямат време хората в момента, ама ха! Сега е час пик за средностатистическта семейна жена. Имай търпение малкоо 😁

NO BASIC HERE!!!

Средностатистическите жени да ходят да пишат из темите за симулиране на оргазми.

# 108
  • Тра-ла-ла
Само да ви кажа, че съм много разочарован. Направих темата с цел да се забавляваме и да разпускаме, а много хора се появиха само да се "запишат" и после да четат... И да се смеят безплатно на чуждите мисли и забави.

Ама тука гоним преизпълнение на петилетката ли?! Я по-айляшки да го даваме Grinning

# 109

Ама тука гоним преизпълнение на петилетката ли?! Я по-айляшки да го даваме Grinning

Много ясно. Няма да пишем ние, за да оправим настроението на скучните домакини. Да мият чинии и да не ни следят.

Темата не съм я направил, за да се правя на интересен а важен - напротив. Направих я, защото много комплексирани хора пускат теми и след няколко часа искат те да бъдат затворени. Не случайно съм разпратил покани на хората (има и няколко свежи попълнения, с които не съм се засичал преди) Няма да се хваля из квартала, че съм много популярен из бг-мамма и тн. Тук сме да се забавляваме. Циркове за без пари няма да правим. Ако на някой му се гледа - ще направим пейпал акаунт на групата и да ни вкарва дневно над 10евро, ако иска да го забавляваме. Аз сега отивам за вино, ти вече пиеш биричка... Това да не е за без пари?

# 110
Средностатистическата жена при желание намира време,място и начин !
Ама докато се накани ...

# 111
  • Terra incognita
Средностатистическата жена при желание намира време,място и начин !
Ама докато се накани ...

Е така де, така..
😁

# 112
  • В Космоса
Еййй, arrival, тамън си викам, най-накрая си попаднах на темата от толкоз години в бгмамма, а то имало предистория няква...

Ако (и дано) се продължи с неангажиращия хумор, ще се вясвам. Имам нужда!

# 113
  • Тра-ла-ла
От половин час никой не е писал. Започвам да се притеснявам за вас Thinking

# 114
Еййй, arrival, тамън си викам, най-накрая си попаднах на темата от толкоз години в бгмамма, а то имало предистория няква...

Ако (и дано) се продължи с неангажиращия хумор, ще се вясвам. Имам нужда!
Предисторията е, че всеки ден едни и същи герои пишем коментари из темите и на следващата сутрин темите или са изтрити или са с Ключ по молба на създателя.

Та за това, вместо да им спамя темите-пързалки, когато имам какво да кажа, ще си цитирам тяхната тема Тук и Тук ще я разисквам.

Неагажиращия хумор е задължителен. Напитките са по желание!

# 115
Ама прашките, токчетата и папионките са задължителни !

# 116
  • Тра-ла-ла
А тест за ХИВ и сифилис? Mr. Green

# 117
Е хайде сега пък ти, все ще намериш 5 мин. за един Васерман !

# 118

Аз съм девствен.

# 119

Аз съм девствен.
Казва се деТСТвен. Grinning А детствен мустак имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт