СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 713
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 90
Кой е "оня откачения"?

Хелоууууууууууууууууууууууууууууууууууу.

Един льольо, дето бил много красив,богат,атлетичен,забавен и тн, и тн... И писа на половината дами във форума да се предлага, понеже всички дами сте си направили регистрации тук, за да си търсите неангажиращи забавления с непознати младежи... Но никоя не отвърна на поканата му и се ядоса... Grinning
Не е ли един, къде обещаваше да ме обожава доживот? Да му имам неангажиращото забавление Sad

Тоя - същия. Сега има нов ник. Ама пак ще се появи на лични. Очаквайте включване - само да намери темата... Grinning

# 91
Папионката се вързва на необходимото и място. Поставя се внимателно и не трябва да се стяга. Придава изискан и атрактивен вид. А в дамските очи папионката може да издигне мъжа до висини, но токчетата могат да стигнат и по на високо ! Wink

P.S.

Скрит текст:
    Големия майстор работи на голям тезгях ! Колкото по-голям тезгяха, толкова по-голям е майстора !

# 92
Мами, оня сладур от Варна се завърна... Явно пак е смянал АйПи за да досажда.

Туй е той.

Joy
Много фенове имаш.

На мен не ми е писал даже онзи, който не подбира, направо съм сломена.

# 93
  • Terra incognita
Имам регистрация от 2009. До 2015 изобщо не бях влизала. От тогава до преди 1 месец примерно, изобщо не пишех, само четях от време на време.
Сега, обаче, много се радвам, че попаднах на готини хора като вас, шегаджии, майтапчии, широко скроени и с чувство за самоирония.
Много ми е забавно, да си лафим. В крайна сметка това и търсех тук, убиване на времето по забавен начин с готини хора.
Ох, разчувствах се....😢

# 94
  • Тра-ла-ла
Сега...за въведението на първа страница се предлага абревиатурата СПАМ да се тълкува както следва -
Супер Приказливи и Антидепресирани Маниаци Joy Може М-то да е мераклии, мармоти hahaha

# 95
Сакън.
Обожанието на уличните кучета край входа ми е достатъчно.
Мисля, че дори вечно джафкащият питбул на комшията ме хареса. Чудя се дали стопанинът му е женен. Май да Sad

# 96
Аааааа, много моля. Не се разчувствайте още - не сме се събрали всички. Чакаме още хора. Всички готини мами, лели и каки съм ви поканил. Темата е за в(н)ас!

# 97
Сега...за въведението на първа страница се предлага абревиатурата СПАМ да се тълкува както следва -
Супер Приказливи и Антидепресирани Маниаци Joy Може М-то да е мераклии, мармоти hahaha

М-то може и да е МИЛФ-ки Innocent

# 98

М-то може и да е МИЛФ-ки Innocent

АМа още не съм родил... Grinning

# 99
Сакън.
Мисля, че дори вечно джафкащият питбул на комшията ме хареса. Чудя се дали стопанинът му е женен. Май да Sad

Веднага те правя МИС "СПАМ Тема" тогава. Липсват ни няколко ЛГБТ членове и темата ни става европейска. Ще си МИС "СПАМ Тема" Европа. Grinning

# 100
Сакън.

Веднага те правя МИС "СПАМ Тема" тогава. Липсват ни няколко ЛГБТ членове и темата ни става европейска. Ще си МИС "СПАМ Тема" Европа. Grinning
Корона, нещо?

# 101
  • В Космоса
И други значения на абревиатурата:

Сбирка на По-Атрактивните Мами
Съвестни Пиячки и Анонимни Майчета
Свежарки Палавници Ангели Моми

# 102
И други значения на абревиатурата:

Сбирка на По-Атрактивните Мами
Съвестни Пиячки и Анонимни Майчета
Свежарки Палавници Ангели Моми

Ама освен мен, има още 2-3 младежи, които писаха... Стига дискриминация! Grinning

# 103
  • Тра-ла-ла
Ама освен мен, има още 2-3 младежи, които писаха... Стига дискриминация! Grinning
Нали щеше да напъваш да раждаш?! Ко ми се офлянкваш?! Crossing Arms

# 104
  • В Космоса
Въй! Не съм разбрала! Blush Сори! Веднага се поправям:

Сбирка на По-Атрактивните Мембърси
Съвестни Пиячи и Анонимни Модърфокърси
Свежарки Палавници Ангели Мефистофели

Общи условия

Активация на акаунт