СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 846
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 165

Ам чи... То и аз имам - кой няма?! Grinning

Па, деда знам, някой може да си няма...

Кой тоз? Да се покаже! Веднага ш' го спонсорираме!

# 166
  • Тра-ла-ла
Да не е Нова година, че да тропаш хорце?! Laughing  Друсни като мен един индийски танц Joy
Аз вече преполових бутилката... Мисля да тропна някое хорце преди съседите да са легнали да спят

# 167
Да не е Нова година, че да тропаш хорце?! Laughing  Друсни като мен един индийски танц Joy
Аз вече преполових бутилката... Мисля да тропна някое хорце преди съседите да са легнали да спят

Ш' стане нова година - нали ние казваме какво е в тази тема? Ей, на - днес е 31.12 за наш'та тема!

# 168
  • В Космоса
Ай да си измислим един химн!

# 169
  • Terra incognita
Що тъй ми е сладко това винце, не знам....

# 170
Щото го пиеш в приятна компания... Чин-чиннннннннннннннн!

# 171
  • Тра-ла-ла
Е, мииии...малък химн ли е да ти е безплатен алкохолеца?! Joy (виж песента по-нагоре). После ще пуснем евро лоби и за други безплатни блага Mr. Green

# 172

Айде, де! От няколко страници моля да измислите поста за 1ва страница - няма да мога вечно да го редактирам...

# 173
  • Тра-ла-ла

Айде, де! От няколко страници моля да измислите поста за 1ва страница - няма да мога вечно да го редактирам...
Нидьей рива, бе. Толкова идеи ти дадохме за абревиатурата, ама ти се запи hahaha

# 174
Юхууууууууууууууу.... га изписахте толкоз много матрЯл????? Grin
Изписахме или изпихме имАше предвид?!  Joy

Начи аз освен, че съм рържеВствено закъсняла не съм си и допила... само на  Вискита съм (малки)
[/i] Blush

# 175

Нидьей рива, бе. Толкова идеи ти дадохме за абревиатурата, ама ти се запи hahaha

Ам чи то туй дето го дадохте... НЕ стига. Много постен тоз тост...

# 176
РържеВствено в превод да се чете ТържеВствено... неам нерви да си редактирам постовете Joy

# 177
  • Terra incognita
Сбирка на психясалите алкохолизирани "младежи"

# 178
  • Тра-ла-ла
Ам чи то туй дето го дадохте... НЕ стига. Много постен тоз тост...
Ми напъни се малко и ти, де. Нали искаш да ставаш майка?! hahaha

# 179
РържеВствено в превод да се чете ТържеВствено... неам нерви да си редактирам постовете Joy

Разбрахме те. Да не мислиш, че само ти си пийнала?! То това е задължително за тази тема... Скучните домакини пишат в други теми

Общи условия

Активация на акаунт