СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 34 019
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 480
Цитира се някакъв стар нейн пост, който няма нищо общо с темата. Grinning

има Joy
и в онзи стар пост /явно човекът го е харесал и запомнил, защото постът е от преди 2-3 години/ пак заявявам вярата си в съществуването на хубавия секс, но явно и тогава любовта като концепция ми е била неясна, т. е. показва ми, че в русата ми главица особен прогрес няма Smile

Кики, на всеки син домат закачи и по два червени, за да стане една чудесна салата! Fork And Knife

Ау, внимавай, бубанке. Тоя може да е някой психопат, дето те следи! Аз не помня какво съм писал преди 2 дни, а той помни какво ти си писала преди 2 години Grinning Заключи вратата!

# 481
Луна, и аз си я представих милата нагъзурчена на асфалта да събира дзвонк...

Е, Арайвъле.... хайде ся... патладжаните и стандартен размер са си гУеми... и фито им не е за пренебрегване... чак шубе ме Фаща Flushed
Ай ся шубе я фащало ... раждала си, знаеш как е - сега някакъв патладжан ли ще ти се опре ? Я го мятай във фурната. 

# 482
От патладжани скочихме на тикви (с препратката към раждането) Laughing

Как да сложим червена точка за патладжана у фурната? Flushed

# 483
Ау, внимавай, бубанке. Тоя може да е някой психопат, дето те следи! Аз не помня какво съм писал преди 2 дни, а той помни какво ти си писала преди 2 години Grinning Заключи вратата!

и аз сталквам един куп хора по форумски, но на ничия врата не съм почукала още или пък влетяла с метлата през нечий прозорец, за това не се притеснявам Joy

# 484
Абе, замислих се сега за Вики... Дали е събрала всичките стинки? Flushed Трябва да търся из фейсбук групите - може някой съсед да я е снимал от прозореца... Grinning

# 485
От патладжани скочихме на тикви (с препратката към раждането) Laughing

Как да сложим червена точка за патладжана у фурната? Flushed
Се едно съм у земеделската тема. Чувствам се в своя кал тъй.  По тоз повод, ако ръководството приеме за нужно, да тури и по някоя краставица, по-дърта, от корнишоните, в емотите де. За улеснение. По-човешко ми се вижда някак от патладжана. Confounded
А пък старите постинги... Днеска ми изскочи един от  две и не-знам-коя-си, харесан. Достараша ме да си го чета.Joy

# 486

и аз сталквам един куп хора по форумски, но на ничия врата не съм почукала още или пък влетяла с метлата през нечий прозорец, за това не се притеснявам Joy

Ама на теб туй ти е работата... Flushed Не знам, не знам - аз бих се притеснил, ако някой потребител на форума извади някакви коментари от преди 3 години... И то не просто някакъв, ами точно по дадена тема какво съм написал... Добре че имам котарака, да ме пази! Flushed

# 487
Ама на теб туй ти е работата... Flushed Не знам, не знам - аз бих се притеснил, ако някой потребител на форума извади някакви коментари от преди 3 години... И то не просто някакъв, ами точно по дадена тема какво съм написал... Добре че имам котарака, да ме пази! Flushed

ако се вземем с теб, аз ли ще бъда мъжа в семейството? Scream

# 488
  • Тра-ла-ла
По тоз повод, ако ръководството приеме за нужно, да тури и по някоя краставица, по-дърта, от корнишоните.
Нарязана ли да е краставицата? Joy

# 489

ако се вземем с теб, аз ли ще бъда мъжа в семейството? Scream

Зависи колко голяма ти е... Заплатата! Money

# 490
По тоз повод, ако ръководството приеме за нужно, да тури и по някоя краставица, по-дърта, от корнишоните.
Нарязана ли да е краставицата? Joy
В никакъв случай! Scream  Scream Scream Може с малко сол отстрани, за подобряване на вкуса.

# 491
Цитат
Колко такива срещи имам. Но два случая са ми останали в съзнанието и още ги разказвам на приятелки.

Една виртуална: Някакъв грък че намира във фейсбук и ми пише, че иска да се запознаем - гледам го на снимката и си мисля - мой тип е, от Солун, близо е, ще отговоря. След няколко разговора обаче този решава, че трябва да ми прати снимка на мъжкото си достойнство (тогава вече го бях отписала). Праща той и ми се хвали - моят е много голям, не е като на другите - 18 см е! А аз най-сериозно отговорих - не знам как е в Гърция, но на българите, с които съм била най-малкият беше 18. Не се наложи дори аз да го блокирам

Този сигурно е бил "моя" грък Wink И аз си бях писала с един,който ми беше пратил снимка на еректиралото си достойнство,а майка ми беше до мен,когато отворих снимката му Simple Smile)))

От темата със смешните срещи. Тук спаружвате патладжани , там ги правят с ГМО , че и ги разнасят .

# 492
как искате краставицата?

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 493
Абе краставици ики курнишони имахте предвид ?
Ама никой не казва нищо за лютите чушки ...

# 494
Хаха Тайсче, там има бисери....

Абе краставици ики курнишони имахте предвид ?
Ама никой не казва нищо за лютите чушки ...

И бамята забравят, краставица, не курнишон (корнишон) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт