СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 34 014
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 495
Хаха Тайсче, там има бисери....

Кике, какво стана с червения цвят? Така не мога да те позная. Мязаш ми на фейк! Grinning

# 496
Aбе само аз ли обичам тортичките в Икеа? Изобщо не ям торти никога... освен в Икеа. Ето и днес си взех - мноого вкусна беше, с едно боровинково отгоре.

На мен изненадващо веднъж една девойка ми прати гола снимка. Уж приятелски и нормално си пишехме и изведнъж: "Гуги, искаш ли да ме видиш?" и аз си викам: "ОК" и хоп гола снимка до някакво легло от тия на 2 етажа. Мацка с храст. Беше шок. Все се чудя защо и храста беше там...

# 497
  • Terra incognita
Аз цял следобед си представям Вики как обира финансови ресурси около и под колата на комшията, вие направо в дълбокото.
Мани. Одеве забелязах един мини кратер на тавана, все едно град го е ударило аудито. Ама ш'си трайкам 🤔😀

# 498
Ей тъй, пак тъй и пак тъй! 
Скрит текст:
А оттук даже разбрах, че са лечебни. Подозирала съм го винаги. Innocent
Скрит текст:

# 499
Не е ли малко раничко за дискусия на мъжки атрибути и храсталаци по хълмистите области, а ?

# 500
Aбе само аз ли обичам тортичките в Икеа? Изобщо не ям торти никога... освен в Икеа. Ето и днес си взех - мноого вкусна беше, с едно боровинково отгоре.

На мен изненадващо веднъж една девойка ми прати гола снимка. Уж приятелски и нормално си пишехме и изведнъж: "Гуги, искаш ли да ме видиш?" и аз си викам: "ОК" и хоп гола снимка до някакво легло от тия на 2 етажа. Мацка с храст. Беше шок. Все се чудя защо и храста беше там...

Значи, забраняваш ни тука алкохола, понеже спортуваме, пък ти тортички си ядеш... Аре моля!

# 501

Значи, забраняваш ни тука алкохола, понеже спортуваме, пък ти тортички си ядеш... Аре моля!
Остави я да хапва тортички. Тя е 47 кила с мокри гащи и ако заслабне още малко ще стане само кокал. Да маа торти - ся и се е паднало.

# 502
  • Terra incognita
Аз обичам икейските кюфтенца 😋

# 503
Кике, какво стана с червения цвят? Така не мога да те позная. Мязаш ми на фейк! Grinning

Мързеше ме по-рано да се оцветявам Laughing

Гугълче, аз миналата седмица боднах от тортата с боровинковото отгоре в Икеа... добра беше. А мацката с храста... да я коментирам ли изобщо???? JoyJoyJoy

Не е ли малко раничко за дискусия на мъжки атрибути и храсталаци по хълмистите области, а ?

У 11 ти беше рано... сега у 18 пак ти е рано... няма угодия начи!

# 504
Може би дори е късно, но ще се съобразя с oстаналите и връщам на тортичките. Grinning

arrival, това е един екзистенциален въпрос - дали спортуваме, за да ядем после на корем или ядем на корем, за да се накараме после да спортуваме... вечният кръговрат на живота е това. Grinning

# 505

Как ще е рано? То вече 18ч минава. Селските сладури са изтрезняли 2 пъти Grinning

# 506
  • София
как искате краставицата?

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
С гарнитура от бъркани яйца Joy
Не може човек да ви насмогне. Радвам се, че сте преминали от льольото към сексуално-аграрни фантазии Laughing

Гуги, тортичката нали не е и тя метафорра :

# 507
Абе те и в съседното село вече може да са набили по веднъж жените си ,ама още е рано за храсталаци !

# 508
  • Тра-ла-ла
След патладжани и краставици си е съвсем в реда на нещата да се заговори и за храсталаци Joy

# 509
Аз обичам икейските кюфтенца 😋
Ама кои? Аз обичам натуралните със соса, а МП винаги си взима вегетариански. Изтънчена му работа. Flowers Tomato

Де да беше метафора тортичката, но не - изкушение е. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт