СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 842
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 720
Може и по-лесно.... с по-малко излишни движения... леко го подбутваме с Жипката и Жули е на точното място в точния минут! Притичква кат една вездесъща фея на помощ... дишане уста в уста... дрън дрън... ние през тва време изчезваме с мръсна газ. Grin

# 721
Много свидетели има около него. Аз за това и не мога да го гепя насаме, да се поусуча около него, да пусна някой палав лаф, да го фиксирам с влачни очета и т.н. Laughing Иначе нямаше да се тръшкам, че се чудя как да го омая...клета съдба Joy Джулая не е вчерашна се пак Whistling Колко жертви са падали в краката ми Joy
Припадни. Ама гледай да не си строшиш нещо. На меко да паднеш.  Връз него. И да не го смачкаш се пак. Grinning

# 722
  • Тра-ла-ла
Може и по-лесно.... с по-малко излишни движения... леко го подбутваме с Жипката и Жули е на точното място в точния минут! Притичква кат една вездесъща фея на помощ... дишане уста в уста... дрън дрън... ние през тва време изчезваме с мръсна газ. Grin
А не може ли просто "случайно" на го бутнете и той да падне върху мен Blush Joy Аз после ще поохкам как ме е бутнал лошо, колко ме боли, той ще се заизвинява, ще е гузен, аз ще пусна лафа, че трябва да се реваншира и работата е опечена. Mr. Green

Оооф, колко схеми за едното...приятно изкарване имам предвид Joy

# 723
  • Тра-ла-ла
Припадни. Ама гледай да не си строшиш нещо. На меко да паднеш.  Връз него. И да не го смачкаш се пак. Grinning
Хаха, нали сме водни зодии....глей как мислим еднакво Joy

# 724
Припадни. Ама гледай да не си строшиш нещо. На меко да паднеш.  Връз него. И да не го смачкаш се пак. Grinning
Хаха, нали сме водни зодии....глей как мислим еднакво Joy
Ко е необходимо, уста в уста ще паднеш. Вярвам, че имаш точен мерник. Grinning
И ква беше резервата? ИнжИнер?

# 725
От толкоз' говорене за храна, аз огладнях. Поръчвам една салата, пък после ш' се разберем кой ще я плати.

# 726
  • Тра-ла-ла
Господин съдя, без да искам паднах в скута на доктора и така 30-40 пъти  Blush  luvbed Joy

# 727
  • Terra incognita
КоУеги, давам тон:
Ружи , ружи,
бели ружииии...

# 728
Господин съдя, без да искам паднах в скута на доктора и така 30-40 пъти  Blush  luvbed Joy
Виж как схващаш. Не разбирала била...  Kissing Heart
Вики, теглиш ме към едно друго. Уно моменто!  Nerd

# 729
Начи, стратегически е по-добре ти да си спасителката в ръжта.... той е спасявал един бюлюк народ и му е през тутурутката, че е паднал и те е поохлузил... ш'те превърже и ш'те пусне да си ходиш.... виж обаче АКО ти го спасиш... ехеееееееееее... работата опечена! Sunglasses

# 730
И кво? Никой не иска да поделим сумата за салатката... Много яко, няма що! Сърдя се!

# 731
  • Тра-ла-ла
Стига с тези манджи Crossing Arms

# 732
Начи,, освен някой да го набие, Джулаята да се появи на бяла метла и с един замах да разпердушини побойниците/за повече съспенс/. Ма да не си забраиш блузката с голмо деколте и ако е необходимо с два сютюена.

# 733

Ма,да... След като всички се навечеряхте... Grinning Аз огладнях заради вашите коментари, не от нещо друго!

# 734
Пък на мен ми се доспа.

Общи условия

Активация на акаунт