СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 703
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 885
  • SHOOT ME 10 $
Хай, не ме шокираш. Риба и аз не обичам. И аз на плаж миналото лято ходих веднъж, тая година, по-рядко...  И само към ядене ли те избива мерака? Мноу си лаконична мааму стараа...
Кико доста съвпадъци се получават при нас с тебе май. И аз си падам само по хубавия бърбън, ракия пия,ама аз да съм си я правил (задължително двойна преварка) само на вино не мога да ти се меря. На втората чаша и езика ми става кат кифла...ми опивам се ко да напрая.
Р.С...митьо викаха едно време на дядо ми...ама карай както ти ареса Peace Heart Eyes

# 886
    Първоначалният замисъл беше за крем супа, но впоследствие реших да я раздвижа... много е калорична обачИ. Картофена супа с бекон.... пържа беконЯ.... после лук в масло.... добавям пилешки бульон, нарязаните картофи и прясно мляко, след като се сварят добавям бекона, нарязан пресен лук и настърган Шашкавал... много е добра и засищаща. Smiling Imp
    Добре, че мазнините се оказаха не толкова вредни, че от това описание много кремино Grinning

# 887

Каква супа?
    Крем супичка?

Първоначалният замисъл беше за крем супа, но впоследствие реших да я раздвижа... много е калорична обачИ. Картофена супа с бекон.... пържа беконЯ.... после лук в масло.... добавям пилешки бульон, нарязаните картофи и прясно мляко, след като се сварят добавям бекона, нарязан пресен лук и настърган Шашкавал... много е добра и засищаща.
    Smiling Imp
    Малиии, сърце нямаш...

Аз днеска претренирах и сега не мога да стана до магазина. Някой ще ми донесе ли малко пъпеш, ку може? И тез червени домати става, ама май и ребърца няма да откажа.
    Имам нужда да спортувам. Може ли да идвам с теб? Ти ще тичаш твоите километри, а аз ще тичам до магазина да ти пазарувам Laughing Hug
    Едвам ме нави. Grinning Това би било перфектната симбиоза. Grinning

# 888
    Абе, аз в темата за манджите не огладнявам толкоз, колкот' тука.Joy
    Аз стягам форми само като гледам някой да търчи или като си представя, как се гърчи във фитнеса. Дотам съм със спорта.

# 889
    Абе, аз в темата за манджите не огладнявам толкоз, колкот' тука.Joy
    Аз стягам форми само като гледам някой да търчи или като си представя, как се гърчи във фитнеса. Дотам съм със спорта.
    Има фитнеси с прозрачни стъкла. Може да ги гледаш директно как се гърчат, то вярно му стига на човек. Grinning
    И аз огладнях вече много. Ей така е като се оспиш и после обядваш в 4 часа.

# 890
    • Тра-ла-ла
    Имам нужда да спортувам. Може ли да идвам с теб? Ти ще тичаш твоите километри, а аз ще тичам до магазина да ти пазарувам Laughing Hug
    Така, де....аз повече от 500 метра не мога да избягам без да се разхлопам и да ми причернее. И всеки ден като тренирам до кварталния магазин - ще вляза във форма и за по-големи преходи...до Кауфланд, до Била Joy

# 891
    Така, де....аз повече от 500 метра не мога да избягам без да се разхлопам и да ми причернее. И всеки ден като тренирам до кварталния магазин - ще вляза във форма и за по-големи преходи...до Кауфланд, до Била Joy
    Аз ще те тренирам неуморно докато не задобрееш до някое добро капанче за ребърца и свински радости. Grinning Aма е жизнено важно да можеш и наобратно! Grinning Не да седнеш до капанчето и да се подкрепиш, а аз да чакам ли чакам плешката да ми дойде. Grinning

# 892
    Таис, ще стане търкал, к'о се окажат роднина. Grinning Десетгодишен. Таман одеве му слушам разясненията и си мисля... Туй дете не е от мене.

# 893
    Р.С...митьо викаха едно време на дядо ми...ама карай както ти ареса Peace Heart Eyes

Ма ти не си ли на годините на дядо ти вече? Ок... ку не е Митьо, Митре как е? Grin

Добре, че мазнините се оказаха не толкова вредни, че от това описание много кремино Grinning

Масалце трябва задължително за таз супа, иначе и аз го раздавам мноу здравословно... джвакам некви аспержи по цел ден... и други разни Laughing

# 894
    Едни пИчурки няма ли да пръжнеш в масълце и да добавиш към супата ? Ще си паснат с бекончето.

# 895
    • Тра-ла-ла
    Аз ще те тренирам неуморно докато не задобрееш до някое добро капанче за ребърца и свински радости. Grinning Aма е жизнено важно да можеш и наобратно! Grinning Не да седнеш до капанчето и да се подкрепиш, а аз да чакам ли чакам плешката да ми дойде. Grinning
    Аз ще седна НА капанчето и ако поръчам и бира - изгоряла си Laughing

# 896
    Аз, за добро здраве, ям сланина. И Чесън. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 897
    Едни пИчурки няма ли да пръжнеш в масълце и да добавиш към супата ? Ще си паснат с бекончето.

Мхм и малко чесънче.... пфу! ш'са удавя от слюноотделяне... Laughing

# 898
    Таис, ще стане търкал, к'о се окажат роднина. Grinning Десетгодишен. Таман одеве му слушам разясненията и си мисля... Туй дете не е от мене.
    К*о  няма очила и мустаци , значи нямат общ корен Laughing

Да си кажа , много ми е приятна темичката   се учудвам , че в такъв голям форум досега няма темичка за ей такава , простичка раздумка. Всеки да влезе и да си каже каквото му душа иска. Все тематични- ако ще е оплаквателна , ако ще е възхвалителна , пфу.
    Екстра върви , приятно ми е да чета такива разговори. Flowers Four Leaf Clover

# 899
    Масалце трябва задължително за таз супа, иначе и аз го раздавам мноу здравословно... джвакам некви аспержи по цел ден... и други разни Laughing
    На аспержите ме загуби, но имам буркан грахчета Simple Smile))

Лан Седми, ти по полвин ден ли мислиш всеки път къде да вкараш думата пиче?

Общи условия

Активация на акаунт