Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 11 май 2018, 20:33 ч.

Възможно ли е това да е магия

 • 14 554
 • 37
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 536
Dahab: Това, което си цитирала не беше насочено към теб Wink. А иначе си права, но това, което имах предвид е съвсем лесно "убеждаване" на някой невярващ, че "подобно животно като магията има". При това безопасно и без да се правят гадни трикове. Мога да ви дам метода, да видите колко е просто точно това.

Вземате цигарата в ръка на дланта си, след това затваряте ръката си около цигарата. Визуализирате някакъв цвят, примерно син, който се излива от ръката ви в цигарата докато започнете един вид да я "виждате" във съответния цвят. Евентуално може да опитате да добавите и вкус към нея, примерно на ягода, като докато изливате цвета се опитвате да си представите, че и вкуса, който сте си припомнили също преминава в цигарата заедно с цвета. Няма да добие накрая вкус на ягода, но е възможно да има някакви сладникава отсенки, които пушещите я да ги доловят. А цигарата определено се усеща като по-тежка от нормалната.
Нищо сложно или опасно, но доста ефективно Wink Grinning Grinning

# 16
 • Мнения: 11
Темата е малко стара, но предполагам, че хората, на които се случват подобни неща, ги има и ще ги има, затова ще пиша по нея.

Магията е управление на енергия. Тази енергия не е положителна (в смисъл на добра) и отрицателна, негативна (в смисъл на лоша).

То е все едно да се дадат такива определения спрямо един нож. Може да е както добър, така и лош. Но не е такъв ножът сам по себе си, а нещата зависят от това в чии ръце е и за какво го ползват тези ръце. Дали е за да се отреже хляб или за някое престъпление.

Ножът сам по себе си няма никакво право на глас по въпроса.

Често споменаваното плюс (положителна, добра, хубава) и минус (отрицателна, негативна) не е името на енергията, а е вид заряд. Зарядът не е нито добър, нито лош.

Името на енергията, използвана в магията, е електромагнитна. Също не е добра или лоша. Просто енергия. Зависи кой и за какво я ползва.

Поради естеството си, тази енергия, не може да бъде част от предметна магия. Няма как да се "постави" в мъртво парче дърво, в цигара, в други странни предмети и прочие.

Но самовнушението и внушението може да бъдат част от нечие умишлено желание да навреди. Това се нарича псевдомагия или ако някой иска да му звучи по-мистично, може да се нарече и автомагия.

Представлява отрицателния резултат от чисто суеверния страх от намерените предмети. Човек се плаши, почва да приписва всичките си проблеми на черна магия. Почва и да си дава залудо парите по измамници, които това и чакат.

Като получилият автомагия не си решава проблемите, защото се бърка от какво естество са, то подобното започва да привлича подобно и следват само още проблеми. Тогава се наблюдава и "изчезналият късмет", "всичко се разваля", "карам се с околните" и т.н.

Ако някой иска да се справи с автомагията си, решението е много лесно. Трябва незабавно да прекрати всяко суеверие и да вземе живота си в свои ръце, да си решава един по един проблемите и да гледа да се забавлява повече.  

# 17
 • Мнения: 60
Според мен това, което сте намерили не е магия. Магията е енергийно-информационна програма, която може да има определни условности като цел, времетраене, поръчител, изпълнител и обект, както и други допълнения. Идеята е, че тази програма понякога трябва да се активирта и това се прави с така наречените Муски или предмети, които просто активират и стартират работата на тази програма, но самия предмет не е излъчвател. И въпроса е такъв, че след като има съприкосновение с предмета и програма започне да работи няма, после няма значение, какво ще направите с предмета дали ще го изгорите или изхвърлите в течаща вода и т.н. Единственто нещо, което ми направи впечатление на снимката е, че тази фигурка изглежда горена или палена от долната страна, но според мен не е активатор. Освен това магията винаги има симптоми - Безсъние, главоболие, безпричинно плачене, тежест в гърдите, депресия, меланхолия, силно вътрешно безспокойство, отпадналост и още много други симптоми, както и невървеж в живота. Отделно, че добрите магове, магьосници или вещици могат да ти пратят енергията чрез снимка, имената или някакъв генетичен носител. Общо взето, които иска да ти навреди има много начини за това, ако въобще някои наистина иска да ти навреди, защото от страх човек може да си внушава много неща. С твое позволение бих ти дал съвета да прецениш как се чувстваш и как вървят нещата в живота ти. Ако ти и близките ти имате тези симптоми и сте посетили лекар, който след изследвания ви каже, че всичко е наред а ти продължаваш да имаш същите симптоми и оплаквания е възможно да има енергиен проблем. Дори и да е така пак не е страшно, защото в Божествения план всяко действие има противодействие. Има и как да се диагностицира това. Ако имаш нужда от помощ в тази насока, ще се радвам с Божията помощ да ти помога, просто ми напиши лично съобщение.

# 18
 • Мнения: 218
Здравейте,
на на нас също ни се случи нещо подобно тази сутрин. Намерихме разпилян живак пред вратата на апартамента ни и нещо червено слузесто така и не разбрахме какво е.  Преди 2 дни пък входната изтривалка беше залята с нещо течно ( червено) и й бяха отрязани ъглите с ножица. По принцип не вярвам в магии ,но все пак малко се притесних.

# 19
 • Мнения: 1 021
Колко яйца намерих в двора на вилата си , скрити на най-възможни места. Хващам ги с ръкавици и ги изхвърлям в реката. Който прави зло му се връща двойно. Колкото и магии да ми правят, нищо няма да ме спре да стигна до там, където искам. Това си казвам всеки път.

# 20
 • Мнения: 182
Според мен на всеки предмет може да е направена магия. Дори когато някой ви прави безобиден подарък може да е носен някъде, за да му е направена магия. Така оставени вещи пред вход, около къща, в двор... винаги е доста съмнително.
Дали вярваме или не вярваме в магии, хората продължават да правят такива неща.

# 21
 • Мнения: 13
Здравейте, днес след обяд намерихме ''това'' ( прилича ми на сувенир) с мъжа ми пред пътната ни врата на къщата. Взехме го с една торбичка и го хвърлихме в течаща вода....Съмняваме се че може да е с цел магия. Ако някой е запознат молим за информация и Благодарим предварително Simple Smile

Според мен ако някой ви има зъб и иска да ви направи магия, няма да е с нещо тоолкова голямо и видимо. Чувала съм, че магиите се правят на някакви малки и незабележими неща, т.е. да не ги откриете толкова лесно *че даже и въобще* и така лошия късмет да ви е гарантиран и в близкото бъдеще.
Така че според мен, това е нещо просто оставено на *боклука* и ако някой си го хареса, да го прибере. Не случайно доста често съм виждала здрави вази, цветя, и всякакви такива неща до кофите, ако някой си ги хареса, да ги вземе ха ха Smile

# 22
 • Мнения: 507
Два пъти съм намирала пред входната ни врата дебели червени конци, като от прежда, оформени на топка. Не вярвам на магии, но тези от вас, които вярват, кажете какво може да е това.

# 23
 • Мнения: 13
Два пъти съм намирала пред входната ни врата дебели червени конци, като от прежда, оформени на топка. Не вярвам на магии, но тези от вас, които вярват, кажете какво може да е това.

не съм запозната с магиите, но според мен не е нещо, от което да се притесняваш.
По принцип нали  е традиция да се носи червен конец срещу уроки и лоши очи, та ако е магия едва ли ще е червен конеца? Thinking

# 24
 • Мнения: 4 936
Ако е за лошо конеца е черен. Много рядко има със цветни конци.

# 25
 • Мнения: 536
Цвета на конеца има значение за областта в която се търси евентуалното въздействие, независимо положително или отрицателно такова. Червеното обикновенно се асоциира с Огнената стихия и първа чакра. Но може да се използва и за определен вид вампиризъм или връзка с подобни същества при омагьосване. Ако няма възли на топките едва ли е нещо повече от съвпадение. Също и ако няма особено скоро след намирането им негативни случки.

# 26
 • Мнения: 507
Цвета на конеца има значение за областта в която се търси евентуалното въздействие, независимо положително или отрицателно такова. Червеното обикновенно се асоциира с Огнената стихия и първа чакра. Но може да се използва и за определен вид вампиризъм или връзка с подобни същества при омагьосване. Ако няма възли на топките едва ли е нещо повече от съвпадение. Също и ако няма особено скоро след намирането им негативни случки.

Всъщност, по времето когато ги намирах тези неща, бившият ми вече съпруг е започнал връзката си с другата жена.Виждала съм и следи от напръскано върху вратата, но това може и от чистачите на входа да е. Само тези конци са ми съмнителни...

# 27
 • Мнения: 536
Обикновенно когато се използват конци при омагьосване се връзват определен брой възли по определен начин със съответни наричания за всеки възел. И много по-често подобни връвчици се съхраняват или при този, който прави нещата, или на определени места, често извън обхвата на "жертвата". Ако искам да ползвам подобно нещо, по-скоро ще го поставя на олтара си или около някоя подходяща статуя на божество, отколкото да го давам в ръцете на този, за когото е предназначено. Simple Smile
Във Темата Магия има една руническа формула точно за изясняване на отношенията при изневяра и поправянето им. Ако искаш опитай с нея да си проясниш и поправиш ситуацията при теб Simple Smile.

# 28
 • Мнения: 47
Здравейте всички! Опитвам се да разбера дали става въпрос за магия или детска игра.Забодени кибритени клечки по касата на входната врата. Те бяха палени и залепени с горялата част за касата на вратата. Бяха доста и обикаляха вратата без прага. Според мен това изисква доста време, а беше направено през деня, докато всички си бяхме вкъщи. Тръгнах до магазина, когато ги видях и си помислих, че деца са си играли. Събрах ги и ги изхвърлих в кофата и тогава минах през вратата. Чували ли сте за подобна магия?

# 29
 • Мнения: 60
Здравейте всички! Опитвам се да разбера дали става въпрос за магия или детска игра.Забодени кибритени клечки по касата на входната врата. Те бяха палени и залепени с горялата част за касата на вратата. Бяха доста и обикаляха вратата без прага. Според мен това изисква доста време, а беше направено през деня, докато всички си бяхме вкъщи. Тръгнах до магазина, когато ги видях и си помислих, че деца са си играли. Събрах ги и ги изхвърлих в кофата и тогава минах през вратата. Чували ли сте за подобна магия?

Всичко е възможно, но според мен от тези обяснения е много по-вероятно това да е просто детска игра, защото тези, които искат да правят магии не оставят нещата да се виждат. Ходжите поливат и пишат неща на вратата, но го правят така, че да не се вижда нищо, за да не заподозре човека. Та в този случаи всичко е очевидно и е напълно възможно да няма никаква умисъл в това нещо. Ако някои има магия или друг енергиен проблем винаги ще има симптоми и резелтут върху него или семейството или хората, които живеят на съответното място. Или има физически неразположения, които не могат да бъдат открити от медицината и невероятен непрекъснат карък или, ако е проклятие няма физически симптоми а само карък, но и в двата случая човешката душа усеща, че има нещо, което пречи и дава знаци, че трябва да се направи нещо.
За твое успокоение, ако имаш светена вода може да се помолиш на Бога чрез водата, да се изчисти, ако има нещо и после да напръскаш с нея и после може да запалиш свещ и да накадиш с малко тамян или ароматни пръчки, защото така минаваш през трите състояния на енергията студено-вода, хладко-дим и топло-огън. Самите те пречистват, но трябва преди това да се помолиш за помощ от невидимия свят. Успех

Общи условия

Активация на акаунт