Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 41

• 57 863
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Две в едно, много благодаря за информацията. Така ще направя както казваш. И аз съм много доволна от Семпер и не бих го сменила за какъвто и да е било друг продукт, особено като знам как държат шведите на качеството що се отнася за детски продукти. Вече имам доста приятелки около мен, които също почнаха да ползват Семпер и са много доволни. Включително и кръвните резултати на контролата на 6-ти месец са добри по отношение на желязо и хемоглобин, за разлика от други които ползват други АМ. Определено смятам, че е добър избор и за Велинг, тъй като в него съдържанието на лесно усвоимо желязо покрива нуждите на децата за възрастта за която са направени.
Благодаря ти беше ми полезна много. Хайде скоро да се похвалиш с високо ЧХГ.

# 541
  • На остров
Дънди тук не се ползва ЧХГ, пиклив тест ми дадоха от клиниката. Аз днес направих един ама е само 8 ден на двудневни и колкото и да ми се иска е рано.
Иначе много се следят за качеството детските хрнаи млека и т.н.

# 542
Дънди тук не се ползва ЧХГ, пиклив тест ми дадоха от клиниката. Аз днес направих един ама е само 8 ден на двудневни и колкото и да ми се иска е рано.
Иначе много се следят за качеството детските хрнаи млека и т.н.

Раничко е - да, ама стискам палци.Stuck Out Tongue Winking Eye И да, имено заради качеството и липсата на двоен стандарт след фризо за недоносени директно минах децата на Семпер 0. Сега чакам първите кръвни контроли другия месец, за да видим дали и при нас са добри показателите като при другите деца които са били на това АМ.

# 543
Айде, две чертички.Стискам палчета.

# 544
Еее Две в едно, ти наистина си бой. Двудневни и на 8 ден пиклив, то за ЧХГ е рано, то вярно че сърце юнашко не трае, ама потрай още малко. Добре де, нали си плащаш изследването, как не позволяват? На мен пикливия ми отчете на 9 ден, на бластоцисти, като не броя деня на трансфера.

# 545
  • В сърцето на любимия човек
Две в едно нали не е в БГ, на север може и да не можеш да отидеш на своя глава в лаборатория и да си назначиш изследване.
Стискам и аз палци за положителен резултат след няколко дни.

# 546
  • На остров
Feli няма практика за правене на ЧХГ, тук за да си пуснеш изследвания се ходи на лекар и по негова преценка.
Сега проучих, че са направили някакви частни като лаборатории където може он лайн да си поръчаш някакво кръвно изследване и после да отидеш в определени поликлиники и да ти го направят, но не са навсякъде а и тук разстоянията са големи.
Моята инвитро клиника обаче дава пиклив тест и иска резулта от такъв тест Simple Smile

С Л. ми отчете на 11 ден на двудневно ембрионче, пиклив тест пак.

# 547
Еми стискай тогава още три дена, значи ние тука сме построили комунизма, кеф ти риба -кеф ти паламуд:joy:
Дано и сега ти покаже две чертички Hug

# 548
  • България
97 нови отговора Simple Smile
Нямам време да чета всичко.
Надничам и аз за две в едно Wink
Ох,как да трае като се не трае.....и аз по това време започнах тестовете...
Ние с децата бяхме малко на моренце в Бургас стая седмица Simple Smile)

# 549
  • София
в мадъркеъв има голямо намаление на летни дрехи.
ама вече съвсем сме им излезли ние от размера, нищо не избрах.
момчешките им къси гащи мога да похваля.

# 550
То за нашата възраст има само гащи и чорапи Joy

# 551
  • София
така е.
аз купих чорапи, пантофи и едни кецове.
и колкото и да гледах друго няма, та и без намаление.

# 552
В Лидл от днес има пижами на патрулите

# 553
  • UK
[b2 в.1 [/b]
Силно стискаме
На мен на 8 на тридневни ми отчете пиклив. 
Ние от вчера сме морски . Много шумно тука и много горещо 😆

# 554
Къде е горещо ?? Защото в Приморско и Бургас не е .Даже е хладно за тези дни от годината ,а пък какви дъждове ни праха....

Общи условия

Активация на акаунт