Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 41

• 57 807
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • България
Пънче  на 11 става. Но козметика и гримове има повече от мен. Ще видиш след 11г хаха
  Искам да е нещо , което не е виждала и което  ще я впечатли- нещо с нейното име или снимка. Тя си пада по такива нарцистични работи Simple Smile Или нещо шоколадово ...

# 76
  • София
колежката ще прави на дъщеря си 3д фигурка, ама нейната завършва тази година, ще я увековечава.
ама е скъпотийка, каза към 200лв  Crazy

# 77
Ирен, виж в сайта на уникални подаръци: там могат да направят корица на списание с нейна снимка, разни възглавнички пак с нейна снимка, чаши и т.н. Работят стегнато - ползвала съм ги няколко пъти.

# 78
Момичета, слагали ли сте Ротарикс ваксината? Много се чудя какво да правя с нея. Всички останали съм ги отложила за след шестия месец.

# 79
Аз я слагах.

# 80
  • София
и аз я слагах.
никакви ососбености нямаше.
слагахме и останалите точно като по календара.

# 81
В имунизационни план на Борис за 2016 я нямаше. Можеше да се слага по желание и срещу заплащане. Четох някакви информации и докато се наканя да я сложа той направи бронхиолит ( беше на два месеца),  замотах се и в крайна сметка не съм слагала, но ми се струва разумно да се сложи.

# 82
  • гр.София
И аз я слагах. Нямаше никакви проблеми. Първата я купихме ние, втората вече беше безплатна.

Пънче, много хубава новина за госпожицата. Винаги съм искала да имам по-голям брат, а имам по-малка сестра...не, че е лошо де, напротив, но друго е да имаш по-голям батко да се грижи за теб:smiles:

# 83
  • гр. София
Момичета, слагали ли сте Ротарикс ваксината? Много се чудя какво да правя с нея. Всички останали съм ги отложила за след шестия месец.

Ние сложихме първата доза, предстои втора.
С Анди не беше от имунизационния календар и си я купувахме и отново слагахме.

# 84
  • На остров
И аз съм слагала ротарикс.

# 85
На баткото не я слагах. Той до година и половина беше без ваксини. На малката я сложих.  То е сироп. Не е инжекция.

# 86
  • София
Сложих Ротарикса и съжалих. Няма да дам втория прием. Слуз в акото. Повръщане, което си продължава и сега, а преди това нямаше. Изобщо ужас.

# 87

Дадохме Ротарикс първа и сега преди няколко дена втора доза. И горещо препоръчвам. Имам приятелка, която съжаляваше, че не даде. Синът й на 7 месеца изкара вируса много тежко на системи - силно обезводнен - изкараха си акъла общо взето. Освен това, ако се планира ходене на море си е общо взето задължителна тази ваксина. Ние си я пожелахме с две ръце, защото планираме лятото да сме на морето.

Елдорадо, слуз в акото е част от реакциите след приема на ваксина. Явно имате проблем с ваксините, в този случай ти препоръчвам да правиш подготовка с туя разреждане 30 един ден преди ваксина, един ден в деня на ваксината и един ден след ваксина. Така всички странични ефекти се тушират и малките приемат леко ваксините без неблагоприятните странични ефекти. Освен това е порочна практика в БГ да се слагат няколко ваксини на бебетата - общо взето масово слагат едната в едното бутче, другата в другото и ротарикс в устата. С нашия педиатър имаме уговорка да даваме една по една ваксините с отстояние от 1 месец.

Освен това има още нещо, което масово педиатрите в БГ не го знаят  - след ваксина е погрешно даването на Панадол, защото се осуетява до голяма степен изграждането на имунитет - вместо него има доста по-бързо и ефективно действие Вибрукол Н свещички.

# 88
И аз я сложих на близнаците.

# 89
  • Бг
Пънче  на 11 става. Но козметика и гримове има повече от мен. Ще видиш след 11г хаха
  Искам да е нещо , което не е виждала и което  ще я впечатли- нещо с нейното име или снимка. Тя си пада по такива нарцистични работи Simple Smile Или нещо шоколадово ...

Иренче, ако имаш време до РД-то, можеш да се развихриш тук - http://www.artscow.com/photo-gifts/all-cosmeticbags.
Правила съм несесери със снимки, впечатвляват доста. Също чаша със снимка, ключодържатели и силиконов гръб за телефон, пак със снимка. Интересни са и качеството е добро, има и готов дизайн, трябва само ти да си сложиш снимките. Пускат разни промоции с кодове, но трябва да се следи.
Последният път имаше код за несесерите, бяха ги пуснали по 4 и 6 долара, с БД.

Общи условия

Активация на акаунт