НОЕМВРИйското дете пие сокче, папка и пюре

• 12 218
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
Задъжително иди на лекар. Аз един път си открих кърлеж точно на пъпа. Отврат  Confounded
Моля ви кажете ми каква храна давате на децата да гризат. Стоянчо все иска да опитва разни храни и аз от страх да не се задави нищо не му давам..той има 2 зъбчета вече и с лекота би отхапвал.
Емата много порастнала  Simple Smile

# 16
  • Димитровград
Значи сега в жегата си седим вкъщи и дивеем.Спим,ама по различно време.
Качих снимки по-нови.От тук започват.
така си ядем кракатa.
А това е прословутото H&M .Ами на мен ми харесва.
Aми Шошка краставица или морков под надзор.

# 17
kanesta - да ти е здравичко детенцето. инашите, де ...

# 18
момичета хвърлете едно око на това http://www.zdrasti.net/bgmamma/ и ако решите елате на протеста в четвъртък

# 19
Pollia много неприятно,дано няма нищо сериозно!
И аз искам да знам каква храна давате на децата да гризат.Днес Виктория беше до мен по време на обяд и така жално и гладно ми гледаше в лъжицата с таратор........а току що се беше нахранила.Ако ни беше видял някой щеше да каже че не давам на детето да яде.Давах й коричка хляб,но си отхапва и ме е страх да не се задави.
kanesta и Виктория така си яде краката,а на мен не ми достигат някакви си десетина см,пробвах  Mr. Green
nevia  аз се подписах,няма да присъствам.

# 20
  • Пловдив
Здравейте момичета. Аз доста се загубих с писането но иначе чета редовно. При нас всичко е наред. Беската е страшно "шавлива", но освен едно падане от спалнята други инциденти не сме имали.
Kanesta, страхотна новина. Да е много здрава и щастлива Едита  bouquet
Деситка, страхотна снимка. Ема е пораснала много. Днес чух по ТВ че Емил, Емилия имат имен ден. Ако празнуват днес желая честит имен ден на твоето пораснало момиченце и на Емилия на Уни.   bouquet
Поздрави на всички.

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 18:19 от Linkata

# 21
Предложение за тема - Ноемврийското юначе юнско слънце го закача.
Поля, дано няма нищо сериозно.
  bouquetА пък Еми-тата ако празнуват - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! Много да радват мама и тате!  bouquet

# 22
  • София
аз нещо не мога да схвана - защо пюретата местните са повевето в 125 г. разфасофки - както и разни хубави неща като тиквички например...то това за никъде не стига...полувин обяд....за захранване е ок ама после???????
ЧЕСТИТО НА ЕМИТАТА  bouquet Heart Eyes  bouquet

някой да знае що е то рапица?

# 23
  • София-там нейде в западната част
тъй то ... еми за ЧИД точно и ние се чудехме с татито и май ще го отпразнуваме ... тъй че мерси за пожеланията  Heart Eyes
такааа Емата се и продриска от антибиотика най-вероятно  Thinking ... ще взимам мерки сега
канеста много сте сладички   bouquet
поля гадост е това с кърлежа аз като дете съм имала и наистина не е приятно и на лекар е задълже че гадости носят само
шошке еми ние дъвчем ябълка,банан - ама той е мек  Joy и едни оризови бисквите "хам лет"   сол,захар и глутен като пуканки са ... под надзор  ...
рапица http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B0 ето това открих
идейте за нови заглавия са в началната страница  Grinning

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 19:41 от desytka

# 24
по цял ден навън- не мога да смогна да пиша.
канеста, много се радвам за вас!!! да е живичко и здраво слънчицето и повече никакви проблеми!!!  bouquet
деситка, дано по-бързо й мине на ема. ама толкова е хубава и порастнала....и честит имен ден!!
поля, уф, много гадно. и аз съм си закачала кърлеж- кошмар. като го видях в банята на огледалото, изпищях от ужас. обаче беше доста навътре, та ходих при хирург и ми го махаха със скалпел  #Crazy
били, много ми хареса заглавието  Party
да споделя как върви нашето захранване. вече пробвахме всички начални зеленчуци- тиква, морков, картофи. сега ще дам и тиквичка. нещо ако пропускам, подсказвайте. кейти лапа всичко с апетит, на нищо не се мръщи, даже реве като свърши пюрето. не мога да се оплача. единствено това, че гърдите ми преливат и затова не бързам да замествам, а то детето си е готово и за цяло бурканче вече. другата седмица сигурно ще почвам каша следобяд.
имаше и друго, но кейти ме вика- щом не й изнася нещо, започва мама, мама, мама, докато я взема  Crazy

# 25
# 26
Деситка, много гадно. От нашия за съжаление богат опит с бронхита споделям следното: парни бани с бебчо, пускаш горещата вода в банята, докато цялата се запари, и влизате за 5-10 минути, например преди къпане. Помага на отхрачването, което е много важно. Иначе пихме сиропче Проспан, но не смея да препоръчвам, щото не съм лекар. Стеримар, чистене на нослето след пет минути, пак Стеримар. Повдигане на леглото откъм главата, кърмене в максимално изправено положение. Ако се сетя още нещо, ще питам, на нас този път тези мерки ни помогнаха много бързо. Оправяйте се светкавично!  bouquet
Утре няма да имаме ток и не знам как да сваля Малик и количката от шестия етаж, камо ли пък как да ги кача. От съседите през деня от по-читавите вкъщи няма Sad Утре ще го мисля.
Лека вечер и дълга и непробудна нощ!

# 27
  • Димитровград
Вече позират маймунките. Rolling Eyes

# 28
Здравейте, добър ви вечер Wink
ние току що се прибрахме и най-после купихме подарък за съседчето, което още не сме видели Embarassed Embarassed Embarassed Взехме едно комплектче тениска с гащеризонче за 6 месеца и едно мече Уини много сладурско. Така че вече в четвъртък вечерта ще им чукнем на вратата да ни го представят, а и Поло да се запознае с новият си мъничък приятел Crazy
Сега пийваме аперитив/бяло вино с крем от касис - тук му казват /не се смейте/КИР и гледаме някаква музикална програма.
Запазих си час при лекар за в четвъртък следобяд, тук на нашата улица.
Майче, много са хубави снимките с Петра, но не разбрах - ти реди килимчето, а тя ти го разглоби ли? Wink А на ето тази снимка си е прехапала долната устна точно в стила на Поло http://snimka.bg/album.php?album_id=40385&photo=18.
Ей, бързо да оздравяват всички бебковци.
Сердика, един ден може да пропуснете разходка/на нас ни се е случвало и 2/.
Деситка, наистина новият аватар на Емата е много сладък!
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ЕМА И ЕМИЛИЯ!!! ДА СА ЗДРАВИ И ПАЛАВИ!!! Stuck Out Tongue Kissing Heart

# 29
  • София
майче мн готина Петра Wink
загледах ви и килимчето - сладко е такова на цветенца Wink
аз се отказах да купувам обаче такова, ще ми трябва за целия под в къщата, иначе вижда къде свършват нещата (например одеалото) и се забързва към най-близкия му кай да скачча на мокета ooooh! та няма смисъл иначе мн ми харесваха. а и той не иск да си стой и да си игвае а само да лази - и вече да стъпва на пръстите на кръчетата и да вири дупе и така се опитва да пълзи, като не стане пак на колене за малко и после пак дупето на високо...мн е смешничък  newsm32- почти така е само дето не се премята още през глава - само се подпира чат-пат на нея hahaha даже вече от лазенка успява да си седне понякога (и да седи се научи без да го подпирам с възглавници на пук на педито, която ужасена от това че не съм го подпирала ми каза да почвам бързо, че най-късно до 7 месец трябвало да седи стабилно...нещо, което не разбрах защо...)

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 22:51 от bubu_to

Общи условия

Активация на акаунт