''Гледаната'' жена

• 56 857
  • 1 214
  •   1
Отговори
# 255
Сирен, говори за неща, които разбираш от личен опит. Стига с тези измислици премислици..

Тук стана като в темата за старите ергени - стар ерген съм, защото искам млада, хубава, поддържана, престижна мадама в репродуктивна възраст; насреща нямам какво да дам и съм разочарован от женската меркантилност )))

Именно.
Важно е не само какво искаш, а какво ще дадеш и ти насреща.

# 256
  • Paris, France
Ми като вдигне гълъбите, бързо ще се намери нов. Гледаните жени изглеждат добре и са харесване от мъжете, те затова са и гледани. Проблем с намирането на нов провайдер нямат. Мъже има бол.

Колко от тия ,,мъже бол,, стават? Защото масово жените се оплакват че няма мъже. И пари отдавна няма.
Заможните мъже са в пъти по-малко от ,,гледаните,, жени. Да не говорим че всяка година нова и свежа реколта има но заможните мъже не се увеличават всяка година

Живяла съм винаги в големи градове и не съм забелязала да няма мъже. В молдавско, танзанийско и даже българско селце може и да няма осигурени мъже, но в големите градове гъмжи от такива. Колко от мъжете "стават" не зная. Излизала съм винаги с мъже, които много са ми харесвали физически и са били здрави, под 35г, с жилища и нормални доходи. Никоя моя приятелка не ми се е оплакала от липса на мъже за връзка. Пари отдавна има. Доходите на глава от населението (реалните) в развития свят растат. Свежа реколта влиза в употреба в световен мащаб, но търсене за млади жени винаги има и е имало. В България свежите жени са на изчезване. Всяка година влизат около 25 000, но една четвърт се изнасят да учат в чужбина, където опознават местни, други чужденци Итн. Оставащите в България, които са осигурени от мама и тате не излизат с какви да е. Малкото, които излизат с мъже масово хойкат и тестват и бързо се ориентират към по-способни. Ако се излъжат и родят, или излизат за 10-15г в отпуска или затърсват провайдъри.

Със застаряването на населението намалява броя на младите жени. Младата жена я чука хормона, влюбва се, иска парцалките. Старата, ако изкарва пари, или ги дава на децата, или и стигат и не ще да се изморява или хуква по гърци, германци и не знам какванци. Ако не работи и има издръжка от бившия не ще да чува за връзки. Ако няма пари, тогава търси връзка, но с провайдър.

Познавам тук много разведени или овдовялата чужденки с големи пенсии, издръжки или някаква рента. Нито една не си е довела нов мъж от нейната си държава. Мъжете, обаче, дори след разоряващ развод, търсят нова почти веднага.

# 257
Невенка, че то излиза че не достигат жени за толкова много заможни мъже бе мило. Викаш кат свършат младите жени тия мъже подкарват и по-дъртичките, нали трябва да имат ,,гледана,, жена.
Знаех си аз че трябва да си взема oldtimer и да инвестирам в ,,гледане,,. Току-виж й се вдигнала цената.
И понеже говориш за чужбина, знам че за теб Виена е бедно селце в северозападна България, до Видин, та там гледам как там жените и мъжете без капка джентълменство си делят сметката. Но щото Виена е западнало селце и пари нЕма.
Западняка е заможен на кредит. Целия му живот е на кредит, жилището му е под наем, къде ги видя тия пари като дори германците отчитат спад
Но я да чуя твоите критерии за добър доход моля?

# 258
Има различни нива жени. Почти всяка може да е гледана и да получи адекватни ресурси от мъж на нейното ниво.

Сега, ако всяка селянка иска култивиран потомствен аристократ, няма да стане, но и в нейното ниво има мъже, които биха си я "гледали".

Освен това гледане е относително нещо. Но по принцип си е важно да не вземеш за чест и слава мъж, който не само няма пари, ами и потенциал няма да ги изкара.

Добър доход няма да дам в цифри. Но ако разделим обществото на различни слоеве, то жената има избор - може да търси в топ 20-те процена на своята прослойка, и да остави долните 80% мъже за жени, за които пък това ще е изкачване по стълбицата на "гледането".

Тоест за някои един мъж може да е беден, ама за други дори дребничък европейски аристократ ще е шестица от житейското тото.

Съответно учителки и фризьорки примерно могат да имат избор сред топ 20 на монтьорите, или сред по-ниските нива при по-престижни професии. Абе варианти има, много.

Но незнайно защо някои жени за чест и слава си взимат отрепки и после трябва да опъват наравно.

# 259

Освен това гледане е относително нещо. Но по принцип си е важно да не вземеш за чест и слава мъж, който не само няма пари, ами и потенциал няма да ги изкара.

За мен ей тук е разковничето! Някак си съм съгласна да инвестирам в мъж ако виждам, че има потенциал, но само заради сини очи и бицебси-тц!

# 260
Сирен, с твое позволение ще те допълня - пари при пари отиват.
И не само в буквалния смисъл а и като среда
Фризьорка си докарва 2000-2500 на месец, колкото и един монтьор така че са си лика прилика и като среда и като доход

# 261
Ако е на 22, се гледа потенциал. Ако е след 28, вече се гледат и някакви резултати, защото говорят за качества. Непряко, но все пак.

# 262

За мен ей тук е разковничето! Някак си съм съгласна да инвестирам в мъж ако виждам, че има потенциал, но само заради сини очи и бицебси-тц!

Точно си ги описала тия мъже. И задължителната брада.

# 263
Съгласна съм, Сирен. Може да реша да инвестирам в по-млад мъж пък Smirk за това казвам, че ако реша да вкарам какъвто и да е ресурс, ще гледам потенциал.

# 264
  • Paris, France
Невенка, че то излиза че не достигат жени за толкова много заможни мъже бе мило. Викаш кат свършат младите жени тия мъже подкарват и по-дъртичките, нали трябва да имат ,,гледана,, жена.
Знаех си аз че трябва да си взема oldtimer и да инвестирам в ,,гледане,,. Току-виж й се вдигнала цената.
И понеже говориш за чужбина, знам че за теб Виена е бедно селце в северозападна България, до Видин, та там гледам как там жените и мъжете без капка джентълменство си делят сметката. Но щото Виена е западнало селце и пари нЕма.
Западняка е заможен на кредит. Целия му живот е на кредит, жилището му е под наем, къде ги видя тия пари като дори германците отчитат спад
Но я да чуя твоите критерии за добър доход моля?

Добър доход за сам мъж е 200-300 000usd годишно след данъци. Това не е нормален доход а добър според мене. С такъв доход може да живее достоен живот навсякъде по света, във Виена или Видин, макар че нормален  мъж във Видин едва ли ще иде. Не бедно селце Виена. Беше любимата дестинация на баба ми през 70те. Доста българки имаше, женени там тогава. Съжалявам, но разделянето на сметката не важи за романтични срещи, даже и в любимата ти Виена. Това от Уикипедия:
 Austria, Denmark, Finland, Germany, Iceland, Norway, Sweden, and Switzerland, the practice of splitting the bill in restaurants is common, though often everybody pays for themselves. In a courtship situation where both parties have a similar financial standing, the traditional custom is that the man always pays, though some, including etiquette authorities,[2] consider it old fashioned.

Когато става дума за сваляне и двете страни имат сходен финансов стандарт, традиционно плаща мъжа. Познавам австрийка, която плаща всички сметки и издържа мъжа си. Ама е с 30г по-млад от нея и красив. Няма лошо. И аз, дъртата, и 16г съученички на сина ми, не бихме си плащали консумацията на срещи с връстници. Те не си щат връстниците, защото не предлагат кой знае какво, а аз не ща моите, защото са дърти и скучни. Жените сме придирчиви и по-скоро бихме стояли сами, отколкото да излизаме за едното кафе, дори с оригинална торта Захер във Виена.

Мъжът не търси жена за да я издържа, а издържа жена за да е с него. Младата може и да не иска да си прекарва младостта с не особено привлекателен мъж.

На запад много жени не се стряскат от бедността на мъжа. Ако не тръгнат нещата, винаги могат да легнат на социални помощи. В Австрия неработещи семейство с 4 деца взема 1600€ помощ месечно. Затова жената, родена в Австрия не се страхуваме от връзка и деца колкото родената в БГ, макар че и тя едва ли ще роди и гледа 4 чавета, защото е обвързващи и изморително. Да, вярно е че повечето им жени не са материалистични колкото арабки, гъркини, българки, рускини, нигерийски или колумбийски, но тогава стават претенциозни към физика и младост или не им се занимава с връзки.

77% от жителите на Франция са собственици на домовете си. Останалите 23% са чужденци, хаха. Това, че някой живее под наем, не значи, че няма жилище другаде. Кореняците французи са често от малобройни семейства и наследяват, се от някоя баба, се от бездетна леля или чичо. Не са чак толкова зле и недей да се косиш за тях.

# 265
Мъжът не търси жена за да я издържа, а издържа жена за да е с него - ето Невенка, сама го каза. Така и така си плащаме, поне да знаем за какво. Така и така си плащаме, поне да си плащаме за млада.
Мъжете са също придирчиви, не само жените.
Викито не го гледай, там само сина ми не пише. За Франция не зная, в Германистан половината жилища са частни, останалите са под наем

# 266
  • Paris, France
Мъжът не търси жена за да я издържа, а издържа жена за да е с него - ето Невенка, сама го каза. Така и така си плащаме, поне да знаем за какво. Така и така си плащаме, поне да си плащаме за млада.
Мъжете са също придирчиви, не само жените.
Викито не го гледай, там само сина ми не пише. За Франция не зная, в Германистан половината жилища са частни, останалите са под наем

В Германистан има доста дойчовци с жилища тук, в Испания, Англия. Имам позната, която продаде всичко в Германия и накупи в Лондон заради по-ниските данъци. На много богатите хора в Европа и гащите на гъза им се водят на името на офшорна фирма. В Германия в някои градове германци май няма. С позната се опитвахме да получим напътствия за дадено място, но никой не разбираше перфектния и немски. Моя френски свърши работа. Намери се камерунец да ни обясни как да стигнем до мястото.

Естествено, че при еднаква цена предпочитате млада. Но в условия на обърната пирамида има все по-малко млади жени. Тези малобройни единствени деца, внучки и правнучки, които често наследяват първия апартамент преди да са получили шофьорска книжка, не щат да се занимават с кого да е. Искат го като от списание. Много момичета просто не искат никого. Увеличават си парфюмните колекции, ходят из Замбия, Шри Ланка и Аляска през месец, грижат се за кучето и това им стига. Ниската раждаемост качва стандарта и все по-малко жени се навиват да влагат време във връзки. Тези, които евентуално искат деца чакат да се пенсионират първо. Или биха ги имали, но само на Хаваите, 10 стайна вила на гръцки остров, централен Манхатън, мезонет в Рио до Ипанема или , от тях да мине, Холивуд.

Много богатите мъже имат богат избор, както винаги. Те могат да издържат по няколко жени на веднъж ако искат. За останалите не е лесно да намерят кандидатка ако не са млади, мускулести, с големи пениси, перфектен английски итн. В условия на ниска безработица и безкрайни възможности за емиграция в по-богата държави младата жена има все повече избор. И все по-често избира кариера, свободен живот, работа в друг град или чужбина, емиграция, или просто да лежи някъде на социални помощи и да не прави нищо.

Баба ми беше гледана жена, но майка ми избра кариера и работа в чужбина, с едно дете, колкото да не е без хич. Печелеше повече от добре, но пак гледаше колата и къщата в кой квартал е и не излизаше с мъже за тоя, дето духа. "Мога да си го купя и сама" ми казваше и заминаваше на шопинг, пазар му викаха тогава. Аз съм, като баба ми, домакиня. Условията, обаче, са коренно различни и ако мъж предложеше предложеното от дядо ми не бих го погледнала, защото същото мога да го имам без мъж и даже без да работя.  Дъщеря ми не ще връзки и мъже. Можело, но само тукашен, местен, бял и в най-скъпият квартал. Евентуално бял американец също каза, че би харесала. Можело и афроамериканец - от Холивуд, адвокат, хирург. Да не бил от гето. Питах я за българин - забелязала, че българките все за чужденци се женели и мислела, че български съпруг би било много странно. Беше на 11г като ми каза всичко това и досега не си е променила мнението.

# 267
Богата ти е фантазията определено, ама пък само простотии ти ражда главата Grinning

# 268

Та - не се напъвайте да сте много добри жени, по-гледани няма да станете, само повече ще ви гърбят:)
[/quote]

Сирен оправи ми настроението с това изказване. Точно така си е.

# 269
Седнете и чакайте мъже с 300 000$ годишнa заплата....ще ги доживеете ли ... Божа работа Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт