''Гледаната'' жена

• 56 856
  • 1 214
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Айшето ще ви бие всички тогава.
Не може. Айшето няма провайдър, нейният потенциален провайдър и той като нея е на социални помощи и малко краднато оттук-оттам.

# 601
  • София
Сигурно разчита, че програмистът е нърд и няма коя да го вземе.
Ама то има и нърдки, подходящи за програмисти.

"Залюхан", "Залупен" " Затрит", са само 3 от определенията, които си имаме в българския за зубърите и математиците/ програмистите.
Толкова ли е трудно да не пренасяте всякакви изкълчотини от английски? newsm78
От предложенията ти поне две не фигурират в речника дори като диалект, мога да се обзаложа.
Така че, ако обичаш, въздържай се от съвети. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 602
Магдена, знаеш ли какви Айшета има с провайдъри и къщи палати, но там трябва да си се родила Айше. Както и при принцесите, до скоро Simple Smile

Като знам какви са ИТ-тата ми познати и близки, мерси и пак мерси. Нищо друго да не правят, а само пред компа да ми кибичат..и 20К+ да ми носят все тая.

Много повече от парите е важно, но точно тук липсва и затова не е за мен гледана жена всяка изброена. И са малцинство.

Ни съм акула, ни съм планктон.
Кисна на близкия басейн с децата, а мъжо се мъчи.
И аз така.

Елица, аз всичките думички  ги знам и използвам според случая. Залюхан Смотаняк по-ми се връзва с повечето ИТ-а мъже, които познавам..

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 06:52 от Анонимен

# 603
  • София
Те и IT-тата не са това, което бяха. Повечето ми колеги са си красавци - фитнес, cK, подобни. Но ние такива си ги подбираме. Заети са разбира се.

# 604
  • Пловдив
Какво е сК?

# 605
Като знам какви са ИТ-тата ми понзати и близки, мерси и пак мерси. Нищо друго да не правят, а само пред компа да ми кибичат..и 20К+ да ми носят все тая.

Е, ама нали имаш и братовчед в Гугъл, който пуска прахосмукачка, значи има надежда!

# 606
Лелите на по 50г за какви ай ти-та говорят, като по тяхно време и компютри не е имало, камо ли ай ти-та хахаха

# 607
Като знам какви са ИТ-тата ми понзати и близки, мерси и пак мерси. Нищо друго да не правят, а само пред компа да ми кибичат..и 20К+ да ми носят все тая.

Е, ама нали имаш и братовчед в Гугъл, който пуска прахосмукачка, значи има надежда!
Той беше строителче преди това и се ядва, но има такъв слънчев характер, че никога не бих могла да живея с него.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 06:54 от Анонимен

# 608
Не. Нейният "желан" (кавичките са умишлени) модел просто не е лъжица за нейната уста.

Защо да не е?
Защото само се обяснява и оправдава, вместо да си живее живота. Нито един потребител не е изпадал в толкова напоителен и продължителен оправдателен режим на собствените си избори. Нещо повече, без никой да я пита, тя се бута да се обяснява и оправдава и дори темата да е за дресура на крокодили, тя ще върти и суче да я докара до обсъждане, обяснения и оправдания на житието ѝ. Вече знам наизуст всяка нейна реплика, която ще последва. И как няма да я знам? Чела съм я 9823493649 пъти в предишни теми.

# 609
  • Paris, France
Те и IT-тата не са това, което бяха. Повечето ми колеги са си красавци - фитнес, cK, подобни. Но ние такива си ги подбираме. Заети са разбира се.

Красавците от фитнеса ги има в ИТ сектора, но те не са особено склонни да заживяват сред природата със самотни майки и децата им от предишни връзки, че и нови да завъждат. Ползуват ескорти, някои се и женят за тях.
Лелите на по 50г за какви ай ти-та говорят, като по тяхно време и компютри не е имало, камо ли ай ти-та хахаха
.

Глупости. Компютри имахме и в малките класове. Интернет нямаше до 94-95г, или не беше достъпен както сега. Първият ми имейл е направен 94г. В унито имаше интранет.  Когато бях на 18г отдавна имаше специалност информатика. Мъжът ми, който скоро прави 50г е завършил математика и втора специалност информатика. Информационните технологии съществуват отдавна. Майка ми си направи изчисленията за доктората на компютър в края на 70те. ИТта и актюери имаше в лондонското сити в края на 80те и е имало, предполагам и по-рано. И топла вода даже имахме ежедневно.

# 610
Аз не съм лелка на 50, а само на почти 39, но съм била Сендовче и Информатика, Англ. и  Рски езици имахме от 1ви клас -1986 и учехме код и програмни езици всеки ден, та не знам кой и какво и защо.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 21:03 от Анонимен

# 611
  • Куциндрел
Има ИТта на по 50 и повече години и то много добри.

# 612
Някой те е ударил по главата ли??  Моите съболезнования.
 И без това ти е малко. Хептен го е увредил.

# 613
Той беше строителче преди това

И аз бях много неща, преди темата за хигиената най-накрая да ми даде тласъка, от който имах нужда, за да стана програмист. Но то, не знам дали реших повече проблеми отколкото си създадох. Защото, вярно, сега памперси няма да сменям, за нищо не ме закачат вече и т.н. НО току-що разбирам, че като жена, имам ограничен потенциал. Към 2500 лева, а като сметна по курса на деня, просто не знам. Голяма грешка. Добре, че в ерата на половете по избор, има решение и за нея.

# 614
  • София
...
Елица, аз всичките думички  ги знам и използвам според случая. Залюхан Смотаняк по-ми се връзва с повечето ИТ-а мъже, които познавам..
Е, аз не ги знам, ползвам ограничения си речник.

Също бих искала да узная. Нещо невероятно ще да е..

Общи условия

Активация на акаунт