''Гледаната'' жена

• 56 856
  • 1 214
  •   1
Отговори
# 615
Лелите на по 50г за какви ай ти-та говорят, като по тяхно време и компютри не е имало, камо ли ай ти-та хахаха

E те тука ще излезе наяве възрастовия профил на форума  Mr. Green

# 616
Лелите на по 50г за какви ай ти-та говорят, като по тяхно време и компютри не е имало, камо ли ай ти-та хахаха
Някой те е ударил по главата ли?? 
Не бях аз.  Mr. Green Макар че бих с удоволствие. Но разбрах, че още при раждането си е паднал на главата и ми дожаля.  Mr. Green

# 617

Също бих искала да узная. Нещо невероятно ще да е..

И двете ли спахте в предната тема. Келвин Клайн. Както вече казах, продавам стари долно бели тениски на кило, понеже имат петна от дезодорант с алуминий, но стават за почистване и парцалени черги.

# 618
Елица, ми учи де. Ей, го тук събран цвета на Б-я и форума.
Иначе аз обожавам диалекти и ми е хоби да събирам думички.

Еленна, ко реЧи?
Темата за хигиената още не е заключена, пиши какво и как се променило в живота ти след преоткриването на призванието ти на ИТ жена с капацитет Simple Smile

Иначе аз мисля, че това съкращение е Келвин Клейн, но може да е някакъв бомабастичен изхвърлячески и натегачески ИТ термин, който ограниченият ми мозък не може да схване.

# 619
  • Paris, France
И аз бях много неща, преди темата за хигиената най-накрая да ми даде тласъка, от който имах нужда, за да стана програмист.

Каква хигиена? Клавиатурите бъркат от бактерии.

Недейте така да заяждате ДонЖон! Обясняваме тактично и готово. Моята 14г дъщеря не може да повярва, че на нейната възраст не съм имала айфон. Питаше ме как съм комуникирала с майка ми тогава.

Ох, мойто ИТ не може даже да боядиса. Нито да готви, пере, чисти, подрежда. Най-лошото е, че непрекъснато опитва. Голям мерак има.

# 620
пиши какво и как се променило в живота ти след преоткриването на призванието ти на ИТ жена с капацитет Simple Smile

Не много. Главно това, че сега като искам безцелно да пиша по форуми от типа на редит, да гледам клипчета и въобще да си губя времето, но да не ме закача никой с проблемите си у дома, сядам зад лаптопа и казвам на целия обслужващ персонал от мъж, дете, чистачка всеки ден, пазарувачка през 3 часа и главно оная дето минава за мазните петна по фурната с онази синята хартия ако може да не ме закачат, защото работя. Този трик го научих от Сирената като ни е учила как да си гледаме децата като нея, Господ здраве да и дава. Тя сигурно от мъжа си, и той да е жив и здрав.

# 621
  • Пловдив
Ааа, мерси, пропуснала съм го в предната тема Келвин Клайн. Аз само за скално катерене се сетих с тези инициали и в същото време да има нещо общо с фитнеса, но отхвърлих и тази версия.

Цитат
Моята 14г дъщеря не може да повярва, че на нейната възраст не съм имала айфон.
Невена, сетих се за това:
Скрит текст:
По пътя от Пловдив за Свиленград и Истанбул, там където се преминава по моста над р. Чая и наблизо има паркинг за тирове, още може да се види странно  изглеждащ днес пътен знак. Той е точно пред моста и на него е изобразена гигантска телефонна слушалка. От онези от старите телефони, на които набирахме търсения номер с шайба. Завчера бях взел в колата си двама 16-17-годишни юноши, сега ги наричат тийнейджъри. Попитаха ме какво означава този знак.
Казах им, че някога беше поставян, за да съобщава на пътуващите, че наблизо има телефон. ...
...
Децата бяха родени след масовото разпространение на мобилния телефон. Не можеха и да си представят какво благо беше за пътуващия по Европа и света шофьор възможността да се свърже с близките си. Тези телефони са били поставяни по пътя, защото комунистите са забранявали джиесемите, нали, попита едното момче.

Аз като лелка потвърждавам, че персоналните компютри датират от време малко преди мобилните телефони и малко след като замениха дилижансите с автобуси. За мамутите вече евентуално Лили Иванова ще може да ви каже. Ние имахме задължителни часове на "Правец" от четвърти клас нататък, това беше част от обучението по трудово.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 21:27 от Магдена

# 622
  • София
Скрит текст:

Също бих искала да узная. Нещо невероятно ще да е..

И двете ли спахте в предната тема. Келвин Клайн. Както вече казах, продавам стари долно бели тениски на кило, понеже имат петна от дезодорант с алуминий, но стават за почистване и парцалени черги.

Бе знам аз, на ударена се правя!

Та значи ит гранд дамите си ги подбират програмистите по красота, да стават за модели на бельо сК, иначе не ги наемат на работа. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 623
Оооо, изучила си се добре, Еленна. Много добре.
Мен никой не ме закача като съм на компа, защото съм си така от край време, но нямам дружки за онези мунданни дейности, които вие описвате и за всичко  си хвърча и сменям дейности като ми омръзне  едното Simple Smile

Мм няма да го хваля, че се оказа взривоопасна коминация хвалба и форум.

# 624
Да, недей, то на моя вече много му се наредиха, сега гледам и към бельото му интерес се зароди и как бил изглеждал в него.

Да ви върна за малко към темата. Тук пише, че добре гледаната жена задължително ходи на сафари. Обаче, никой не казва, как се ходи на сафари с 3 малки деца. А си се зазяпал, а станал инцидент с някой жираф...

# 625
За твоя мъж можем повече да поговорим иначе Heart
И бельото хич не ме интересува Simple Smile

Какви са тези богус сайтове, които не се отварят и излизат сума ти предупреждения за тях, а?
Сафари .. веднъж съм била,

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 06:55 от Анонимен

# 626
А към сафарито какъв часовник ще ти подарят?

# 627
А към сафарито какъв часовник ще ти подарят?
Simple Smile
Това пък защо?
У нас никой не носи часовници. Имаме си телефони за целта.

# 628
  • Paris, France
еленна, мъжът ми се скъсва от работа и обикновено е с 2 екрана пред себе си - на малкия, този на таблета, работи в реддит или подобен сайт а на големия гледа мача или някой филм. Жив съм го ожалила.

Контеса, в Уелс има парк с лъвове. Ходих веднъж, ама ме дожаля да ги гледам на студа. Мразя зооградини и сафари паркове.

Към Сафарито на Ралф Лорен, който е шедьовър и не знам защо го спряха би вървяла елегантна Омега или Поло на Ралф Лорен. Но парфюмиста със Сафари мога и гола да ходя, толкова изискано мирише

# 629
Защото в линка, Антония получава 2 в 1 часовник (луксозен) и сафари. Което си е малко проблемно, защото на сафарито ако и падне, ходи го търси из лъвовете, ама ... те си знаят все пак.

Вместо да завиждате на Сирената, може да имате всичко, което има и тя. И курсове си има и всичко, стига да не ви се свидят 99 лева.

Като прочетох първия коментар там на "Теодора" първо помислих, че пак съм писала из интернет под псевдоним ...

Общи условия

Активация на акаунт