ВИЕНА Тема 10

• 71 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • на земята
Записвам се при вас Simple SmileЩе водим двете деца на коледни базари във Виена, в края на ноември, живот и здраве Simple Smile Планирали сме кратък престой, три нощувки, т.е. два пълни дни. Ще летим до Братислава.
Били сме във Виена, но преди много време, така че ще ви следя за информация. Изготвям и програмата, която очевидно ще е доста лежерна, с голямото дете (7,5г) няма проблеми, но малкото(почти 5г) все още се измаря лесно и не може да обикаля с часове Simple Smile
С какво ще пътувате от Братислава до Виена,полетите са късно пристигащи ,които гледахме и с какво може да се придвижим освен с кола под наем от Братислава?
Благодаря

# 211
Ние ще пътуваме с Уиз, в Братислава кацаме в 14.15, а полетът наобратно е в 14.50. Стискаме си палци да няма промяна в часовете и големи закъснения,  и мисля, че ще се справим прилично и с автобус между градовете.

# 212
*лаленце*, и нашият полет е с часове като на Кайлис. Ще се придвижваме с автобуси.

# 213
  • на земята
Благодаря,а някъде разписание на автобуси ?

# 214
# 215
  • София
При закъсненение на късния полет се изпуска последния автобус.
Има "неорганизиран превоз", ако потърсите в нета сигурно излизат координати. Аз не съм търсила, защото ми препоръчаха човек, който се занимава с това и за 15 евро ме закара до врата във Виена.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 20:58 от Oceans

# 216
Здравейте,

Ще пътуваме до Виена в края на Октомври и искам да ви попитам да ли е добре да се отседне по-далеч от центъра в района на  замъка Шйонбурн и зоологическата градина в Хицинг, хотел Виктория https://www.booking.com/hotel/at/viktoria.bg.html?label=gen173nr … eckout=2018-10-25 . Пише, че е на 100м от метро станция. Ако може запознатите да ме посъветват, да ли алокацията е добра или е много далеч. Благодаря

# 217
Donna13, щом сте близо до метрото няма да имате проблем с придвижването.

# 218
Здравейте,

Ще пътуваме до Виена в края на Октомври и искам да ви попитам да ли е добре да се отседне по-далеч от центъра в района на  замъка Шйонбурн и зоологическата градина в Хицинг, хотел Виктория https://www.booking.com/hotel/at/viktoria.bg.html?label=gen173nr … eckout=2018-10-25 . Пише, че е на 100м от метро станция. Ако може запознатите да ме посъветват, да ли алокацията е добра или е много далеч. Благодаря
Във Виена транспорта е е мнооооого добре уреден. Таза линия е зелената u4.С нея се стига до Щадтпарка и Карлсплац, където има връзка с U2. Последната отвежда до центъра. Вземете си карта за транспорт.

# 219
Donna13, щом сте близо до метрото няма да имате проблем с придвижването.

Благодаря за отговора

# 220
Здравейте,

Във Виена транспорта е е мнооооого добре уреден. Таза линия е зелената u4.С нея се стига до Щадтпарка и Карлсплац, където има връзка с U2. Последната отвежда до центъра. Вземете си карта за транспорт.

Благодаря за отговора. Ще бъдем във Виена 3 дни, коя карта ще бъде най-подходяща за двама възрастни с едно дете на 11 години а 72 часа или ?

# 221
Здравейте,

Благодаря за отговора. Ще бъдем във Виена 3 дни, коя карта ще бъде най-подходяща за двама възрастни с едно дете на 11 години а 72 часа или ?
Ами ние последния път си взехме седмична( от понеделник до понеделник) още от летището ,от OBB. С нея пътувахме от летището до центъра + билет от 1.80 евро. Цената на картата е около 17 евро. Тя ми се стори най-изгодна, когато разглеждах. За детето не знам цената.

# 222
Супер е локацията на показания хотел. За картатата, аз също препоръчвам седмичната, но тя е от понеделник до неделя и не винаги върши работа. За дете...може би е по-изгодно да пътува с билети, за деца са по-евтини.

# 223
  • Viena
И за детето карта,най-добре.

# 224
И за детето карта,най-добре.
И кое му е най-добрето? На цената на картата могат да купят 15 детски билета. Как си предатавяте да ги изразходят за 3 дни?

Общи условия

Активация на акаунт