ВИЕНА Тема 10

• 70 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • СОФИЯ
Намаленията по магазините ще приключат ли в края на месеца или има шанс да закача нещо и през предстоящия уикенд? Знам че всеки магазин е с различна политика, но през лятото съм хващала и след обявения период, та по тази причина питам  Simple Smile
02.02 влиза ли в периода ваканция? За градски транспорт на детето.

# 391
  • Viena
Официално са от 04.02.Не бих рискувал.

# 392
Здравейте, през май ще посетим Виена. Бихте ли ми препоръчали апартамент за 4 възрастни? Не държа да е в центъра, стига да има удобен транспорт. Благодаря!

# 393
Здравейте, през май ще посетим Виена. Бихте ли ми препоръчали апартамент за 4 възрастни? Не държа да е в центъра, стига да има удобен транспорт. Благодаря!

Ние бяхме тук - 4 възрастни. 1 мин пеша до метрото. Много сме доволни. Ако сте с кола, има гараж
http://www.booking.com/Share-j5Lzuh

# 394

Ние бяхме тук - 4 възрастни. 1 мин пеша до метрото. Много сме доволни. Ако сте с кола, има гараж
http://www.booking.com/Share-j5Lzuh

Може ли отново линка. Този не е ОК.

# 395
Manu appartment Viena. Трябва да ви излезе в google. Във Favoriten e

# 396
Manu appartment Viena. Трябва да ви излезе в google. Във Favoriten e

Благодаря много за линка. Апартаментът изглежда много добре, но за съжаление е зает.

Харесах си два апартамента: Servitengasse 10, 09. Alsergrund  и  Arnsteingasse 8, 15. Rudolfsheim-Fünfh., Vienna
Много ще съм благодарна, ако някой ме консултира кой от тях е по-удобен за престой във Виена с цел разглеждане на забележителности

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 02:40 от starrider

# 397
  • Добруджа
Здравейте! Мога да ви препоръчам този апартамент: https://www.airbnb.com/rooms/29169957?guests=1&adults=1

Бяхме там през декември. Много сме доволни. На 7мин.от метрото е, в район 13, много чисто и уютно, с всякакви удобства. Собственичката е българка.

# 398
Здравейте! Мога да ви препоръчам този апартамент: https://www.airbnb.com/rooms/29169957?guests=1&adults=1

Бяхме там през декември. Много сме доволни. На 7мин.от метрото е, в район 13, много чисто и уютно, с всякакви удобства. Собственичката е българка.

Здравейте,
посоченият линк ме препраща към началната страница. Ако може да посочите някаква друга информация за апартамента за да мога да го намеря. Благодаря!

# 399
  • Добруджа
При мен линка отваря това:

От тук може да видите информация и да потърсите.

# 400
  • Бургас
Аз също не го отварям.

# 401
# 402

Dieses Inserat ist nicht mehr verfügbar. Това излиза при мен.

# 403

Доплатихме към седмичната карта защото се намира малко извън Виена, не беше скъпо, но в момента не мога да си спомня колко точно струваше, разликата покриваше и влака и автобуса. По същия начин се доплаща към седмичната карта и влака до летището.
[/quote]
Здравейте, а дали е възможно доплащане за влака от и до летището към карта за 72 и къде на летището се прави?

# 404

Доплатихме към седмичната карта защото се намира малко извън Виена, не беше скъпо, но в момента не мога да си спомня колко точно струваше, разликата покриваше и влака и автобуса. По същия начин се доплаща към седмичната карта и влака до летището.
Здравейте, а дали е възможно доплащане за влака от и до летището към карта за 72 и къде на летището се прави?
[/quote]
Към всякакви билети и карти за зоната на града се добавя билет за летището. Има автомати- едни оранжеви преди ескалатора, който слиза на перона за влаковете. Купувате билет - струва 2.10 на посока( летище- град). Внимавайте, на автоматите има и един " Flughafen ticket" - той е скъп към 8 евро и е за зеления шатъл- влак Cat. Няма смисъл да купувате такъв- има на половин час S7, който ходи до ключови места в града- пратерщерн, виенамите( ландщрасе) и т.н., освен това един куп други регионални влакове, които спират на летище и водят до града. Всички се ползват с този билет до града и оттам важат вътреградските билети и карти. Билетите се валидират преди да се качите на влака- има автомати да валидация. Ей го билета- в ляво пише как се казва, за да го търсите на апарата( този е град- летище, може да са сменени местата на обратния да пише първо Flughafen). Всъщност, този май е целият ми билет вътреградска+ от границите на града до летището, защото е 4.20. Абе 2.10 трябва да е билета и трябва да пише" Flughafen"

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 13:14 от janiap

Общи условия

Активация на акаунт