Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 022
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 135
  • Там,където се събуждам щастлива.
На Галя й е рано да ражда. Преди най-много месец и половина беше в 12 г.с.

Скок във времето?
С това коремче е повече от това, което казват. Wink А и нали трябва някак да свържат с истинското раждане, ако е решила да продължи с участието си.

# 136
  • София
Това за Жекова ще е гадно. Не вярвам да е толкова загубена, че като Васко се върне и хоп да тръгне да се омъжва. Чак пък толкова. Дано е нещо друго, но едва ли.
Сега се чудя кога Захариев ще прочете онова писмо или по-точно кога Албена ще научи истината, ще се шокира бая.

# 137
И аз се обзалагам, че Жекова ще е в бяла рокля заради желанята, но няма да се омъжи. Какво ще стане с Кръстева тогава, ужас ако се сбъдне и нейното, дано да го завъртят някакси. Тя каза, че иска да умре преди да я пенсионират, ми няма да се пенсионира.

# 138
Не се спряха с тази гадост за Албена и Захариев. Копаят ли копаят там и няма изгледи да се спрат. Кой знае, какво са намислили тези болни умове не само с тях. Старта го дадоха в петък. То добре, че имаше и свежи и приятни моменти тези 2 месеца и сега вече са решили рязко да ни забият. Аз в събота нали писах, че след  петъчната сцена не очаквам и не се надявам на нищо добро и ето анонса го доказва, стига да е верен.

# 139
Зайко, проблемът е,ч е тя вече е в пенсионна възраст, нали Виолета и антонов искаха да я пенсионират...и...всеки момент може Sad
Дано не я разкарат, много любим персонаж е!

При албена и Захариев се моля самод а му се върне еректилната дисфункция...макар че и самото събличане на албена е достатъчно гадно

# 140
Аз се чудя само на гадости ли ще го караме до края и кой гении е решил да е така. Ако не свърши добре за героите ще се откажа да го гледам този филм.

# 141
Остави събличането, то е черешката. Всичко останало е толкова отвратително, че не ми е ясно, как ще живеят и ще се гледат, след като разберат. Не е ясно след колко ракии се роди тази светла идея в някоя пияна чутура.

# 142
  • София
Много, много съжалявам ако сценаристите са заложили на евтин сеир до края на сезона. Непонятно ми е защо е необходимо това, при условие, че има толкова материал, върху който да стъпят и да развият това, което надробиха досега.
С какво идеята на сезона ще се обогати с една евентуална сватба на Жекова, или дай и нея да я набутаме с  точката К (разбирай Критична точка), защото миналия сезон и беше малко. За чий връщат този Васко, толкова ли нямаха идеи, с които да запълнят оставащите 8 епизода. Ми да бяха прочели тук, все нещо можеха да препишат.
С Мишева имаха страхотен шанс да развият един интересен образ на амбициозна, независима и кадърна лекарка, а следващия сезон и мъж можеха да завъртят около нея. Но не, на нашият сценарист въображението му стига до там да набутат Мишева отново между Калин и Наталия и да съсипят героя и. При Мазови същото - ми как за един ден от татко, дето прави интервюта на бавачки и се захласва по памперси и кърмене ще го вкарат в афера. Защо, наистина не разбирам.
При Захариев и Албена нещата са вече толкова гнусни, че всяко протакане прави нещата повече от пошли. Трябваше отдавна Пешо да е прочел писмото. Но не, болния мозък на сценариста ще вкара дъщеря в леглото на баща и. Отвратително!

Само да са пипнали Кръстева, един от най-хубваите образи в тоя хорър, изигран прекрасно от Янина Кашева, ще им счупа ръчичките. Дано с Виолета си взеха поука, че не трябва да убиват интересните персонажи, защото винаги може да се наложи да ги върнат, за да спасяват рейтинга.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 16:49 от rosita_ta

# 143
Роси, по-добре не бих могла да го кажа.
Яд ме е, защото отношенията между Захариев и Войнова можеха да ги развият като силно приятелско привличане, усещане за специална връзка, добри отношения между учител и ученик и т.н. Но неееее, тя трябва да се влюби в него!

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 16:43 от Анонимен

# 144
Те Банков затова не го убиха, за да го върнат и него сега и помията да е пълна.

# 145
Честно си признавам, разочарова ме невъзможността да изградят поне един герой, който да си стои на д-то и да не си навира чувствата на място, където няма работа. Визирам Мишева. Нали знаеше, че много се обичат...

# 146
Кръстева!

# 147
  • София
Москита, разочарова ме пълната липса на идея и въображение, с които да създадат една интелигентна илюзия.
Започнаха сезона толкова добре, какво се обърка, просто не мога да си обясня. Кадърните сценаристи бяха наети само за първите 25 епизода ли, какво ли?

Единствената ли надежда е, че за поред път пишещите анонса са били на няколко ракии, или са решили да си правят бъзик с драгия зрител.

Те Банков затова не го убиха, за да го върнат и него сега и помията да е пълна.

До ден днешен не мога да им простя, че убиха Виолета, а оставиха Банков жив.
Моля не ме замеряйте с камани за това Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 16:56 от rosita_ta

# 148
Пак чета анонса. Нищо не разбирам. В едно изречение се разказва за две сюжетни линии. После в следващото вече е следващата сюжетна линия. 20 епизода спахме и сега даваааай, гааз, че сезона свършва. Joy

Това да не е някакъв бъзик? Някой иска да се шегува с нас и да ни вдига кръвното.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 17:01 от ddimitrova01

# 149
Днешните сценаристи гледат какво е модно по западните сериали. Четат мокрите сънища на лелките във фейсбук. Затова Откраднат живот е на това дередже. Чудят се на кого по-напред да удисат, че да им хвърчи рейтингът.

Общи условия

Активация на акаунт