Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 78 990
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 150
а нещо хонорарче поиска ли Bowtie

# 151
Пак чета анонса. Нищо не разбирам. В едно изречение се разказва за две сюжетни линии. После в следващото вече е следващата сюжетна линия. 20 епизода спахме и сега даваааай, гааз, че сезона свършва. Joy

Това да не е някакъв бъзик? Някой иска да се шегува с нас и да ни вдига кръвното.

Ми то и във филма е така - прескачат от един сюжет в друг без особена връзка между тях и в последната серия всичко ще е на живот и смърт, ще бързат да ги смоткат всичките линии едновременно, както стана в предния сезон.
А Жекова дето цял сезон се занимава с любовните похождения на Фотева и тоя Васил дето го показаха в 3 серия за 2 минути /и слава Богу!/ сега пак ще ми ги лепнат на края на сезона да ни занимават с тях! Rage Че май и на финала, като в четвърти сезон дето 1/3 от 52 епизод беше за тях. Ох, дано поне да не е голяма боза, ама не се надявам. Дона, МОЛЯ ТЕ поемай сценария за 6 сезон, щото трудно ще ги изтрая!:joy:JoyJoy

# 152
Роси, за Виолета нямаха вина - Йоана Буковска сама поиска да излезе от сериала. Е, винаги можеха да я пратят в Англия при внучето, ако е проблем начина, по който си тръгна.
Аз последните няколко сцени с нея нарочно гинпрескачах - твърде тежки ми бяха за гледане, но имаше нещо положително от цялата работа. Тя се върна в съзнанието на масовия зрител като великолепна актриса. Защото знаете - след Дунав мост още само клюки, скандали, неща и нищо от това дали има талант. А сега я обожават.

Перличке, изчервих се! Ако поема сценария, поне ще има много комедия и  много любов!!!  Heart Eyes
 И обещавам с две ръце на сърцето, че ще дам Зорница на Марио Joy
И никой няма да умира и да губи бебета Wink

Абе не...за умирането не обещавам

# 153
Дона, провъзгласяваме те за сценарист на 6ти сезон!
Без право на обжалване!

# 154
Пак чета анонса. Нищо не разбирам. В едно изречение се разказва за две сюжетни линии. После в следващото вече е следващата сюжетна линия. 20 епизода спахме и сега даваааай, гааз, че сезона свършва. Joy

Това да не е някакъв бъзик? Някой иска да се шегува с нас и да ни вдига кръвното.

Ми то и във филма е така - прескачат от един сюжет в друг без особена връзка между тях и в последната серия всичко ще е на живот и смърт, ще бързат да ги смоткат всичките линии едновременно, както стана в предния сезон.
А Жекова дето цял сезон се занимава с любовните похождения на Фотева и тоя Васил дето го показаха в 3 серия за 2 минути /и слава Богу!/ сега пак ще ми ги лепнат на края на сезона да ни занимават с тях! Rage Че май и на финала, като в четвърти сезон дето 1/3 от 52 епизод беше за тях. Ох, дано поне да не е голяма боза, ама не се надявам. Дона, МОЛЯ ТЕ поемай сценария за 6 сезон, щото трудно ще ги изтрая!:joy:JoyJoy
Жекова и нейните любовни неволи са ми безкрайно безинтересни 😤😤😤

# 155
Айде и малко за развеселяване. Слагам снимката в скрит текст, за да не е спам, но понеже нали си имаме и гинеколози в сериала може да мине и че е по темата
Скрит текст:

# 156
Добре де, аз не разбирам самата г-жа Главен Сценарист.  На нея гледат ли ѝ се такива неща - толкова омотани, толкова объркани, толкова някак си анти живота. Не може ли да има напрежение и драма без да има пошлост в историите? Кому беше нужно цялото това гнусно самопредлагане на Албена, която направо като невменяема преследва Захариев? Кому е нужно сега Мишева, хубаво, видяхме я, разбрахме, че леко си е паднала по Калин, разбрахме, че видя, че няма място там, леко страда. Нека си страда тайничко без да се навира...
а пък тия хрумки, дето изведнъж в последните епизоди, когато ти си гризеш ноктите какво ще стане с основните сюжетни линии, ни набутват я Жекова, я Ненева...направо не знам кой мозък ги ражда. 

# 157
До днес сутринта още не можех да се отърся от спомена от петък. Добре че внесохте шеги, че да ми попремине тъгата. Simple Smile

# 158
Понеже съм тотално обезкуражена за любовния живот на Зорница, предлагам да се събере с Йоско.
Видяло се е, че от Директори и Шефове на спешното файда няма, а Йоско е наше момче, знае и две и двеста.
Обаче, в болницата пристига да се лекува богата жена, която се оказва майката на Йосиф, която го е изоставила като дете.
Йоско представя Зори на маминка, но тя категорично не я одобрява, защото не е целомъдрена и е грешна.
Йоско се раздира от любовта на двете любими жени, но в крайна сметка си казва :
- Жени много, а мама е една !
И зарязва Огнянова !

# 159
Чета анонса и си мисля кой ги пише тия текстове, напълно можем и без тях Grinning
Миналата седмица в чудо се видяхме и чакахме Марио да си бие камшика, понеже някой е събирал шипки, докато го е писал явно, а сега някакви любовни тъпоъгълници ще повлекат участници и жертви на обстоятелствата?? Какво изобщо значи това? То не остана двойка в тоя сериал, която да не е замесена в триъгълник, тия доктори не могат да заформят едни пости човешки взаимоотношения и това си е Rolling Eyes
Тоя Васко мине се не мине, и се появява пак, свършил е парите сигурно. Аз ако бях на Жекова щях да го пратя в трета глуха, пък камо ли да се женя за него Rolling Eyes

Вера, то остава и Йоско да й върже номер на Огнянова и тогава не за мъченица ще я обявим, ама направо за най- големия карък на републиката Smiley

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 20:17 от Anichka32

# 160
Аз, съвсем сериозно и отговорно предлагам, ако Зорница ще е поставена в ситуация на поредния провален опит за любов, в шести сезон да ѝ измислят някаква много драматична смърт, за да затвърдим трагичния ѝ образ и да се приключат мъките. Grinning

# 161
До днес сутринта още не можех да се отърся от спомена от петък. Добре че внесохте шеги, че да ми попремине тъгата. Simple Smile

На мен тъгата ми мина засега, ама както са я подкарали с тия драми на килограм трябва не бутилката с вино да глася, ами цяла бъчва да ми вадят и на финала вече може да се напия ама не знам от какво ще е. Joy

Москита, не знам ама ако Зорница мислят да я забият пак в някоя невъзможна любовна история с трети мъж и пак да е сама ще е безгранична простотия. Аз на нейно място при такива обстоятелства бих напуснала сериала, щото не е нормално два сезона да се тъпче на едно място и да играе един и същи сюжет само,че с различни мъже, че и току виж за трети сезон да я гласят да е на тоя хал. Просто няма никакво развитие. Накрая на Диана може да й омръзне и сама да си излезе.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 18:32 от yanitsa.s

# 162
А вие откъде сте сигурни, че ще участва в 6-ти сезон?

Яница, като гледам снимката в подписа ти ми става зле! Честно!

# 163
Вераааа, чак съседите ме чуха как се смея Grinning Grinning Ако и Йоско я отреже, направо да си тегли ножа Зорница!

# 164
А вие откъде сте сигурни, че ще участва в 6-ти сезон?

Яница, като гледам снимката в подписа ти ми става зле! Честно!
Викаш направо в края на тоя да ѝ видят сметката? Grinning Може да загине геройски, докато спасява Тони. Така Марио ще разбере, че все пак го е обичала, щом е спасила любимия му брат Joy
Не знаем дали ще участва, ама защо да не го прави?

Яница, да, би било направо потресаващо, ако ще я гледаме трети сезон страдаща и ако ще трябва пак да се влюбваме в поредния, то аман, бе, изморихме се вече Grinning Иначе, честно казано се надявам сега няколко епизода да си обикаля около Инчето и с оня натровения да не се засичат изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт