Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 249
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 470
Тони и Албена не само не са ми сладки, а са ми напълно безвкусни и за това са виновни сценаристите.
Тея във фейса голям двоен аршин, горе споменатите двамата били много сладки, ако бяха Зорница и Марио да са ги линчували с камъни, какви мръсници за тях легла няма ли и т. н.

Всички предполагаме, че Зори ще дава кръв, защото за Ина е непрепорачително, как ли ще се измъкне от ситуацията без да буди много съмнения,а Зорница явно не е там за да я покрие по някакъв начин. Интересна ми е реакцията на Огнянова, когато разбере за Тони, ясно е, че ще дарява кръв, но дали ще има смелостта да отиде да го види и говори с него или само ще го наблюдава отдалече.
Марио, горкият, как го отнесе, даже и дума не успя да каже преди Ася да ги прекъсне, а на Зори и стана кофти не само, че го нахока но и, че не е отишъл при нея, а за папката, но в операционната бяха страхотни, колко професионално си говореха, все едно нищо им няма Grinning

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 09:03 от maichetoo0o

# 1 471
Надявам се да не прозвуча малоумно, но наистина не съм запозната - в случай, че организма на Тони отказва черния дроб, каква операция ще му правят и какво точно ще оперират?
Ами то трябва да се види какво причинява тази чернодробна недостатъчност, която развива. Ако има външен причинител (вирус, бактерия, нещо си там) и го отстранят и не е в много напреднал стадий, чернодробната недостатъчност е обратим процес, ще се възстанови. Ако обаче просто черният дроб отказва, не знам какво могат да направят, за да го взъстановят. Хрумва ми и на мен ретрансплантация. Може да има и нещо трето.

В залата за рапорт беше Стаменова. Тя знае, че Ина е бременна и евентуално помни, че Огнянова е нула отрицателна. Може и тя да спаси Ина, за разнообразие.

# 1 472
Ееее ако пък Зорница му даде черен дроб, вече тогава драмата ще е пълна. Марио, в коя операционна ще седи? В нейната или в на Тонката?  И си представям как преди Врабчев да я упои я целува за първи път след като се разделиха. Heart Eyes
Нямам притеснения- аз съм си абонирана за сладко в магазина под блока. Като ме видят и подават я вафла, я торта. Grinning

# 1 473
За съжаление и аз си нямам на идея как ще го лекуват Тони,защото от медицина нищо не разбирам.Зорница ще даде кръв това е на сто процента.Марио,като се оправи Тони ,ще я носи на ръце от благодарност.Да не вземе сега господин Банков да се появи,като спасителя на Тони,защото до тук ни вест ни кост от него.Аз не изключвам Зорница да му се обади да го полмоли за помощ,все пак той е доцент,живее в Германия от години има позиции,приятели.Върти ми се в главата и че ако Тони е много зле преди скока във времето,за който си говорихме,могат да заминат тримата Тони,някъде да го лекуват,брат му с него,и Зорница,да шамари големия,като тръгне да реве,като на промото и да е сигурен източник на кръв за Тони.
Майче,Зорница и да няма смелост да говори с Тони ти гарантирам,че той сам ще ги повика двамата,за да им каже колко ги обича,че за нищо не са виновни те и колко много иска да ги вижда заедно щастливи.За това мога на бас да се хвана.Даже предполагам,че режисьорката на тази сцена е плакала.

# 1 474

В залата за рапорт беше Стаменова. Тя знае, че Ина е бременна и евентуално помни, че Огнянова е нула отрицателна. Може и тя да спаси Ина, за разнообразие.
Аз не разчитам много на това. Мина едно  кратко промо, в което Стаменова е на директорския си стол, Фотев зад нея, а Ина седи срещу тях. И Стаменова с доста хапливо-ироничен тон й каза, че знае как да използва женствеността си /не е дословно/.

# 1 475
Ееее ако пък Зорница му даде черен дроб, вече тогава драмата ще е пълна. Марио, в коя операционна ще седи? В нейната или в на Тонката?  И си представям как преди Врабчев да я упои я целува за първи път след като се разделиха. Heart Eyes
Нямам притеснения- аз съм си абонирана за сладко в магазина под блока. Като ме видят и подават я вафла, я торта. Grinning
Е тогава Марио може да получи инфаркт Grinning, но иначе е готина идеята, тя да заспи не гледайки физиономията на Врабчев, а на любимия си. Simple Smile

# 1 476
Скрит текст:
Е тогава Марио може да получи инфаркт Grinning, но иначе е готина идеята, тя да заспи не гледайки физиономията на Врабчев, а на любимия си. Simple Smile
Ох бе, не, не, не давам Зорница да я режат. Да спрат само с кръводаряването ако може. Grinning

# 1 477
ddimitrova, те ще са в една операционна - един до друг,е да не се налага много да го пренасят тоя дроб Wink
Междудругото преди време бях чела, че черния дроб се трансплантира най-трудно, заради спецификата на органа - много е крехък и лесно може да се разпадне. Който е пипал сурови пилешки дробчета, знае - е с човешкия било същото.

Майче, цялата работа с Албена е заради тъпата история с Петър. Ако не я баха набутали в това да му се натиска и не ѝ бяха прецакали образа от самото началоо...

Зайкоооо, аз мисля точно същото, взе ми думите от устата. Тонката ще ги повика при себе си, ще им поиска прошка и ще каже, че от негова страна всичко е простено - и ние ще припаднем Joy А, и ще им каже да вземат да се хванат за ръце най-накрая....и ще помоли Зорница дс бъде опора на брат му, ако операцията е неуспешна. И тука вече сме разревани.

# 1 478
Добре, Стаменова отпада значи. Някак по друг начин ще спасяват Ина. Grinning

Зайко, никъде няма да ходят и да пътуват. Щом е в реанимация, нещата са много сериозни, няма накъде да го местят, в нашата болница ще решават проблема. Най-много да викнат някой специалист.
Във всеки случай ми е много странно, че на лекарския консилиум присъстват Фотеви.
Но е хубаво да видиш как цялата болница се обединява, когато някой лекар е в беда. Като семейство са си - джафкат се, дърлят се, ама са плътно един до друг.

То всичкото това хубаво, ама ние от снощи разбрахме, че на Тонката не му и минава през ума, че може да има нещо общо с раздялата на брат му и Зорница Grinning

# 1 479
Добре, Стаменова отпада значи. Някак по друг начин ще спасяват Ина. Grinning

Ами....ако не спасят Ина? Ако тя не успее да излъже убедително? Фотев вече предполага, че нещо става с нея. Освен това - не пи алкохол на вечерята, не казва нищо по въпроса с бебето(предложението му), отказва да дари кръв?

# 1 480
Москита,права си няма кой друг да я отърве Ина,освен Стаменова.Тя е единствената,която знае и двата факта,че Ина е бременна и че Зорница е същата кръвна група,от първия епизод.А това не и пречи после пак да си я шантажира.Тъкмо вече ще и е длъжница.
Дона,няма кой да ме разубеди.Убедена съм,че Тони ще помоли Зорница да не оставя брат му никога и да се грижи за него,ако той не прескочи трапа.В стил Марио ще каже-Зорница,Марио има само теб,ти трябва да се грижиш за духа му.Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 09:27 от malak zaiko

# 1 481
Дона, именно, а и до последно си говореха за Зори и Захариев преди да се награбят, няма да се очудя ако са си мислили за тях тея откачалки, макар че това ще е много извратено.

# 1 482
Дона,няма кой да ме разубеди.Убедена съм,че Тони ще помоли Зорница да не оставя брат му никога и да се грижи за него,ако той не прескочи трапа.В стил Марио ще каже-Зорница,Марио има само теб,ти трябва да се грижиш за духа му.Stuck Out Tongue

Аха, аха, баш същото!  Или, за да е латино драмата пълна, може и Марио да каже - няма да ти позволя да умреш брат ми, няма да ме оставиш сам като куче! И Зорница е зад тях, те я поглеждат и тя само казва - до теб съм. И 25 бг мами са припднали Joy

Дона, именно, а и до последно си говореха за Зори и Захариев преди да се награбят, няма да се очудя ако са си мислили за тях тея откачалки, макар че това ще е много извратено.

Майче, снощи си мислех същото, ама не посмях да го напиша, а и след това промо...

# 1 483
Еми не знам аз съм от малкото,дето им харесаха Тони и Албена и изобщо не останах с усещането,че са си мисли за някой друг.И двамата стигнаха до заключението,че манията им към Зорница и Захариев са някакви глупости и техни фантазии,усетиха искри помежду си и просто уловиха момента,преди да е изчезнал.И по думите на Тони преди да  припадне и държането на Албена си пролича,че и двамата не съжаляваха за случилото се.

# 1 484
Значи, отивам да си направя една тениска - отпред ще пише “Какво ми има, защо не ме искаш?”, а отзад “Тони, знаеш, има чувства към теб. Той има само мен ииии....”
На ръкавите - на единия М+З=ВНЛ, на другия - микулич forever!!!!
Joy Joy

Зайко....и да ги харесвам, и да не ги харесвам - това е положението. Албена е снахата. Да внимава с Момчето, че щенима проблеми Wink

Общи условия

Активация на акаунт