Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 331
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Те няма да са заедно, защото Тони се е влошил. Те ще са заедно, защото Зорница ще застане до него, ще му хване ръката и без да говори ще му каже „Аз те обичам и ще бъда до теб в трудните ти моменти”.
Едно от основните неща в техните взаимоотношения е била винаги грижата им един за друг. Досега Марио се грижеше повече за нея. Сега тя ще се погрижи за него.

Обещаваш ли? 😍

За взаимоотношенията им си напълно права. До сега не веднъж Марио подаваше ръка, на която Зорница да се облегне. Сега е ред на Зорница да бъде опора.

# 1 456
Ели, внимавай, че да не основем и сладкарница “Добър апетит” Joy

Айдееее, Росита ей сега припадна от кеф JoyHug

# 1 457
На Зори обаче много й се искаше Марио да Е дошъл в кабинета й да й каже някоя мила дума, за която тя да се хване, а не заради някаква папка Grinning Затова и подпали после така и си тръгна, разочарова се, милата Grinning
Вътрешно сигурно й се е искало, но думите й ми звучаха иронично, все едно да й каже нещо както онзи път и да я откаже от него съвсем. Ама като влезе Кирилова и каза на Марио за папката си пролича, че й стана конфузно, за дето така без причина го нареди. Обаче той като влезе очите му останаха в нея, беше готов да й отговори, ама Кирилова...ееех Кирилова. Joy

# 1 458
  • София
Хахаха, Дона така образно си го представих, че направи се размазах от кеф. Тея двамата могат добре да се утешават и докато само мълчат и единия плаче на рамото на другия, и докато страстта ги връхлита, без особени претенции за мястото.

Абе, Зорница беше доста хаплива към Марио. Но се засрами според мен. А Марио, гърчещ се отново. Кой номер сцена стана?

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 00:53 от rosita_ta

# 1 459
Май беше трета сцена. 3 пъти за щастие, нали така беше? Във вторник вече ще омекне

# 1 460
Абе, Зорница беше доста хаплива към Марио. Но се засрами според мен. А Марио, гърчеш се отново. Кой номер сцена стана?

Зорница така беше подпалила, че не е истина просто. Голям бяс струеше от нея. И как само погледна папката. Joy Осъзна, че е в грешка и стана неловко. А Марио наведе глава, миличкия, чудеше се откъде му дойде точно сега.

И да не забравя да аплодирам Врабчев, дето ни разказа любовния период на Зорница и Марио, щото явно сценаристите не обичат такива неща и не могат. Joy Колкото и да ме изнерви, че пак говореше простотии за Зорница, ако не беше той щяха да си мълчат. И точно както си представях, така и стана - с репликата "кво става с вас бе?"Joy

Тони ми беше много забавен как не може да удържи колелото. Joy Ще вземе да контузи момичето. И като се гъбаркаше с нея - "доцент Захариев искам да съм 14-тата ви жена". Разби ме. Joy И на него не му е убягнала славата на Пешко. Grinning

# 1 461
Три дни на медицинско изложение и нито в дискусията мога да се включа, нито сериите навреме гледам и за какво нашите любими лекари ги нямаше Joy а уж от новата апаратура се интересуват.
Значиии, Мазови, Генадиеви, Жековаа- крайно безинтересни, изобщо не ми се коментират.
Много ми е мъчно за Ина, милата нека каже на Борис, той ще я качи на бял кон и хайде към залеза. Grinning
Марио и Зорница си помълчааха, чомълчаха, после се заяждаха в операционната. Кози! Grinning Сега ме е яд, че точно сега Тони се влоши, че Зорница няма да може да си излее всичко, което ѝ е на душата. Така ми се искаше да му крещи и да поблъска и да му каже що за загубеняк е и лъжец. Те взеха, че разболяха Тони и нищо такова няма да видя. Само отново той да не се обърне срещу нея и да ѝ каже, че тя е виновна за всичко. На Зорница ѝ стигат тези от фейсбук с нападките.
Та относно Тони. Аз съм ФЕН НОМЕР ЕДНО на Албена и Тони. Joy Нещо и двамата са откачени в последно време и ме дразнеха и Албена не я понасях, но двамата страшно ми харесват. Sunglasses За мен си подхождат и това е. Точка. Нека се обичат, макар и набързо. Grinning
Няма да умре Тонката, че тогава и Марио ще трябва да погребем, покрай него Зорница, а след нея и нас ще погребат. Grinning

Дона, какво си ми направила с устройствата. Качиш ли промо в Ютюб и личния и служебния ми телефона започват да издават звуци, да вибрират и да светят. Grinning

# 1 462
. Само отново той да не се обърне срещу нея и да ѝ каже, че тя е виновна за всичко. На Зорница ѝ стигат тези от фейсбук с нападките.
Та относно Тони. Аз съм ФЕН НОМЕР ЕДНО на Албена и Тони. Joy Нещо и двамата са откачени в последно време и ме дразнеха и Албена не я понасях, но двамата страшно ми харесват. Sunglasses За мен си подхождат и това е. Точка. Нека се обичат, макар и набързо. Grinning

Не вярвам да я обвини, само Тони е отговорен за състоянието в което се намира, ако не се е грижил добре за себе си. Тая "свобода" май не му е подействала много добре. Черният му дроб можеше да се влоши по всяко време, така, че не мисля, че трябва Зорница да е виновна, просто сценаристите сега точно решиха да използват този коз. А Марио тези думи не ги мислеше тогава и знаеше, че тя няма вина. Сега е осъзнал и няма да направи същата грешка.

Присъединявам се към теб хаха. И на мен ми харесват, отиват си, сладки са, като луди тийнейджъри. Нищо, че са малко чалнати, особено Албена. Grinning Имат тепърва да се опознават и да се откриват още. Само Тони да остане жив.

# 1 463
Абе не ги знам какво могат да измислят. Той и предния път не беше прав, за да обвинява, но го направи, дори след това да е сметнал, че това е грешка. Сега направо ме е страх, че може да се получи същата ситуация. Тя да го утешава, той да я хули. Знаем си ги нашите сценаристи.

Точно като луди тийнейджъри сааа. Изобщо не му трябва Кака на Тончо. Лудата Бени много му ходи. Някакси като ги видях заедно и забравих за психопатските им недостатъци да преследват и да се натискат там, където не са искани. Много сладки. Луди. Такива трябва да са. Кахърите ги оставяме за Кака и Батко. (Промото с Марио страдащ е сърцеУбиващо, винаги така правят в петък, че да не издържаме до вторник).

Изведнъж нашето трио стана квартет. Joy

# 1 464
ddimitrova, колкото и да не харесвам Албена, не мога да отрека, че секс сцената им беше страхотна. Той така хубаво си я награби, а в промото тя така хубаво си го засмуква, че се зачудих колко пъти са ходили на уроци при Кака и Бати Joy Че тия работи бяха запазена марка на големите Joy

Крещящия и плачещ Марио от промото е точно сърцеубиващ. Тия 2 секунди с него ме стягат за гърлото.

# 1 465

Абе, Зорница беше доста хаплива към Марио. Но се засрами според мен. А Марио, гърчещ се отново. Кой номер сцена стана?

Тази кратка, но съдържателна сцена ни показа много важни неща  - че Зорница е бясна от болка и обида от направеното от Марио, че го обича и че се ужасява от това, че при първата хубава дума от негова страна, тя ще хукне при него, ще му прости и той после пак ще я нарани.
Обаче заедно с това сякаш копнееше той да й каже въпросните мили думи. И к стана тъпо, първо, че го смърля без вина и второ, че все пак не е заради нея. А той си беше нещастен просто.

Роси, ти ли ме пита дали обещавам? Разбира се, че обещавам. Зорница има едно изключително качество и това е способността да бъде нечия опора. Покрай страданието на Марио ще я видим в цялата й прелест, убедена съм.
Освен това сезонът свършва, няма за кога да се сърдят. Имат да лекуват Тони и да се обичат. Wink

# 1 466
  • Бургас
И сега и ако Мишева забременее, като гледам как по лекарски всички ползват предпазни средства....

ДДимитрова, Ина ...на кон...не може! Нали трябва да пази малкото Тасевче. Да я качва на самолет за острова и да не ги мислим тях. Според мен нещо подобно ще стане и явно Борис наистина има парички,  щото се изпусна и почна да и обещава, че всичко ще и купи , само да се разкрият . Дали и техните не са някои доста....влиятелни хора и за това да е толкова смел младежа.

# 1 467
Надявам се да не прозвуча малоумно, но наистина не съм запозната - в случай, че организма на Тони отказва черния дроб, каква операция ще му правят и какво точно ще оперират?

# 1 468
А на самолета дали ще успее да качи двата тона киноа или ще трябва да наеме и ТИР с тях? Joy  Аз си мислех, че Тасев вече няма пари или поне няма толкова, колкото имаше в началото, когато се появи. Дори да им, не мисля, че има толкова влиятелни роднини и приятели, колкото оръжейния бос.
Не мисля, че ще забременят Мишева. Те в цялата болница знаят, че той сега ѝ е изневерил и бебето е на друго, много ще му станат две деца от различни и женен за трета.
ddimitrova, колкото и да не харесвам Албена, не мога да отрека, че секс сцената им беше страхотна. Той така хубаво си я награби, а в промото тя така хубаво си го засмуква, че се зачудих колко пъти са ходили на уроци при Кака и Бати Joy Че тия работи бяха запазена марка на големите Joy

Крещящия и плачещ Марио от промото е точно сърцеубиващ. Тия 2 секунди с него ме стягат за гърлото.
Да, да, да, даа, за всичко. Комбинацията не вярвах, че ще ми хареса толкова.
Той в промото ни убива. Не знам как ще се преживее този епизод. Като знаем как играе Велислав и още отсега ми се стяга душата. Хайде по-бързо да идва вторник, че има много неща, които искам да видяяяя.

# 1 469
Надявам се да не прозвуча малоумно, но наистина не съм запозната - в случай, че организма на Тони отказва черния дроб, каква операция ще му правят и какво точно ще оперират?

Ванилия, и аз се чудех същото. За мен най-логично е нов черен дроб. И, както предположих преди време, да не стане Зорница донор..... все пак от дроб може да се дари само парче.

ddinitriva, ще се преживее с много шоколад и алкохол Joy Предвиждам опашки в магазините Joy

Общи условия

Активация на акаунт