Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 112
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 605
Москита, Според мен разговорът им ще стане, след като Тони оживее (ако не го убият гадовете). Сега Марио е твърде неадекватен за такъв разговор. Но след това, особено след като Зорница дари кръв, очаквам да говорят и той да си излее всичко. Макар че точно тия двамата могат да се разберат и без думи

# 1 606
Наистина е много приятно да се види, че Диана и Велислав си имат добри  отношения, а не снимат на различни етажи, както беше в предния сезон Laughing

# 1 607
Дона, след това де, то би било малоумно на фона на цялата драма да седнат да се изясняват.
Просто си спомням историята около Мона. Точно вечерта преди да я открие Захариев Марио отряза Зорница. След това стана проблема с Мона, той беше неотлъчно до нея, защити я пред Захариев, помагаха си за Мона, бяха страхотен екип, проблемът се реши и...той удави паяка, та да е сигурен, че няма да припари до него. Та затова казах, че имам едно наум какво са забъркали сценаристите.

Аничка, Диана има съвсем различно излъчване, настройка и поведение. Изглежда като човек, който изпитва истинско удоволствие от съвместната им работа. Ама то е така по принцип - не с всеки колега работите добре и с кеф заедно.

# 1 608
Много са хубави на тая снимка, какви са ухилени мед да ти капе на сърцето.
А от снимката на Марта виждам само Наум и Романова и рецециониската.. Никой друг дали всичките са умрели и сега нова болница ново ръководсто.

# 1 609
Дона, сигурна съм, че Шипко ще продължи в 6ти и ще си имаме шипчички с млки шипценца😀

# 1 610
Дона, сигурна съм, че Шипко ще продължи в 6ти и ще си имаме шипчички с млки шипценца😀

Мали, ще получим диабет от толкоз шипки Joy

И аз това си мислех за Диана - личи си, че с Велислав работят с удоволствие заедно и им е комфортно. Хубаво е да видиш, че актьорите се разбират и извън сериала Simple Smile

# 1 611
Москита,от твоето едно на ум ми призлява.Я да си го избиваш от главата.Вярваме си в щастливата развръзка докато и ако не видим противното,хич да не ти минава през ума.Като ги давихме тия паяци Марио беше коренно различен,колко вода изтече от тогава,колко отрова изпи.Монолога на Тони от промото е на човек ,който мисли,че умира.Казва времето ми изтича.Той ще иска преди да му изтече времето да си изясни всичко с брат си,да му каже,че го обича и че за нищо не го вини.Затова Марио няма да бяга повече от грешницата,понеже ще са му простени всички минали и бъдещи прегрешения с нея.

# 1 612
От самата мисъл ми призля Joy, аз продължaвам да не ги харесвам заедно, дори това, че ще стоят далече от Зори и Захариев не помага в това да ги харесам заедно Grinning

# 1 613

Ба-у-у !
Все пак ми е интересно какво са измислили  сценаристите  , така че да не обидят  любимеца на републиката  newsm78
Ако Велислав излезе от сериала , ще е голям автогол за тях .

# 1 614
Хахаха, Зайко, слушам! Забравяме едното наум и блажено вярваме в щастливия край. Grinning
Направо образно си представих, като те четях, как Марио е приседнал до Тони, Тони прочувствено му прощава, а сълзите на Марио капят върху него и лекуват черния му дроб Joy

Ели, аз се опитвам да разсъждавам като шеф, а не като фен и не виждам основателна причина да излиза.
За другото - отчитам като грешка на продукцията това, че нарочно не внесоха яснота относно участието на Вергов и пети сезон се превърна в полемика на тази тема. Трябваше да са по-почтени към зрителите си и да си кажат нещата, както са си. Снимки, недомлъвки и спекулации. На мен лично ми е много неприятно това. И за тези, които се надяват да се върне, и за тези, които се надяват да не се върне.

# 1 615

Ба-у-у !
Все пак ми е интересно какво са измислили  сценаристите  , така че да не обидят  любимеца на републиката  newsm78
Ако Велислав излезе от сериала , ще е голям автогол за тях .

Бауу! Това гущерче, Диана може да си го прибере у тях да прави компания на нейната брадата агама (домашния й любимец). Joy
За да не го обидят може да го чуем в телефонен разговор, т.е. ще звънне на Зорница, тя ще му вдигне да се изяснят, ще го отреже и това е. Край! Joy Велислав никъде няма да ходи, да не съм чула.

# 1 616
Попаднах на една снимка съвсем случайно, но мисля, че окончателно хвърля яснота, че булката ще бъде Магда. Това би трябвало да са шаферките

И щом Магда ще се жени, задължително мисля, че ще напреднем във времето, защото не вярвам да тръгне да се жени от днес за утре.

# 1 617
Наистина е много приятно да се види, че Диана и Велислав си имат добри  отношения, а не снимат на различни етажи, както беше в предния сезон Laughing
Да, определено се забелязва това, че е доста по отпусната и не се притеснява да говори за него и Димитър З., и дори да се шегува с втория, в пълен контраст с миналия сезон, дето чак ги взехме на подбив по темата с етажите и познаването на хората. Grinning

# 1 618
 Ауу какви са феерични Grinning Да, трябва да има скок във времето, защото ако се зажени от днес за утре за Васко ще я обявя за малоумна.

# 1 619
Ама като ви казвам аз,че трудно могат да ни изненадат тея сценаристи,а вие не ми вярвате.Още едно попадение за нас.И за прескачането във времето също.До тук само не ми е ясно Ина,Боби и Фотев как ще се развият.Какво е точно отмъщението на Фотев и новата гадост дето ще изпляскат на финала,за да ни оставят в чуденка.

Общи условия

Активация на акаунт