Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 121
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 590
Той Банков е най-очакваното нещо за този финал,така че ако според актьорите това е неочаквано...И аз съм си решила изобщо да игнорирам последния епизод от към чувства,то е ясно,че ще натворят голямо мазало,ще си сложа розови очила преди да почне.

# 1 591
Майче, да, изглеждат отегчени от няколкочасово чакане за снимки примерно.

Според мен в онзи момент на Марио му стана болно, защото вижда, че преживява нещата и е афектирана, а даже не знае какво да каже, та да ги оправи. А и Ася не му даде възможност.

Прави ли ви впечатление обаче, че от онзи монолог пред шкафчето Марио не е обелил и дума за/пред нея (то тя не му е и дала възможност,де). Но за всичките му емоции гадаем по изражението му и се опасявам да не се окаже, че не сме го разгадали правилно Grinning

# 1 592
  • Разпиляна във въображението
Значи неочакваното по-скоро ще е липсата на Банков в края на сезона Simple Smile  Само Марио да е добре, другото ще се нареди.

# 1 593
Москита няма шанс да бъркаме.На Велислав физиономиите са по добри от думите.Сценаристите като напишат някое изречение тип- Значи така ще бъде.-и после четири дена нищиме какво подяволите е искал да каже автора.Така,че неговата игра с лице и жестове ми е много по достоверна от това дето им пишат да говорят.

# 1 594
Прави ли ви впечатление обаче, че от онзи монолог пред шкафчето Марио не е обелил и дума за/пред нея (то тя не му е и дала възможност,де). Но за всичките му емоции гадаем по изражението му и се опасявам да не се окаже, че не сме го разгадали правилно Grinning
Не му е давала възможност само като са насаме, обаче в операционната нямаше как. Марио си навакса за няколко дни мълчание пред нея. Grinning

# 1 595
Не му е давала възможност само като са насаме, обаче в операционната нямаше как. Марио си навакса за няколко дни мълчание пред нея. Grinning
Ами аз си признавам, че много не го разбрах добре, така че бъдете добри и ми го разтълкувайте Simple Smile

Зайко, да, лицето на Велислав по принцип „говори” много ясно и недвусмислено. Той е от онези актьори, които няма нужда да приказват. И въпреки това имам едно наум да не ни подхлъзнат гадовете Grinning

# 1 596

Ами аз си признавам, че много не го разбрах добре, така че бъдете добри и ми го разтълкувайте Simple Smile

Зайко, да, лицето на Велислав по принцип „говори” много ясно и недвусмислено. Той е от онези актьори, които няма нужда да приказват. И въпреки това имам едно наум да не ни подхлъзнат гадовете Grinning

Ами не вярвам. Пред брат си ми беше ясен като бял ден, че я обича и страда, а пред Боби думите му бяха показателни, че е осъзнал стореното.  И това неговото кахърно "Зорница..." когато тя влезе в съблекалнята нямаше какво друго да означава, искаше да говори с нея, ама тя не му позволи,  и погледите които й хвърляше докато седеше до нея... А вчера като я видя и очите му останаха в Зорница. Обича си я и съжалява, не се съмнявай.
Аз се притеснявам да не ни подхлъзнат сега, когато Тони е зле, а тя прави крачка към Марио, за да го утеши и той да я отблъсне пак. Не мисля, ама все пак да си имам едно на ум. Wink

Снимка от Диана, заедно с Велислав и някакви други хора. Тя е с розовото екипче. Wink
Скрит текст:

# 1 597
Моля,моля никакво подхлъзване да ги събират и да се наобичат едно хубаво,да си чуем Обичам те,пък после да ни поливат със студена вода.Призраци доценти,болести,някое дете на Марио дето не знае за него или каквото там са им измислили..
Яница и да тръгне да я отблъсне,тя този път няма да се фръцне и да си тръгне.По скоро би му казала,че и да крещи и да я убижда пак ще остане,защото го вижда колкое зле и колко го боли за Тони.А и не мисля,че той има сили да бяга точно в момента.

# 1 598
Eто и снимка от Диaна за финала с Велислав, много са готини и усмихнати Heart.Марио е жив, а Зори е в розовко, дано значи любоввввв Grinning

Яница ме е изпреварила Grinning

# 1 599
Eто и снимка от Диaна за финала с Велислав, много са готини и усмихнати Heart.Марио е жив, а Зори е в розовко, дано значи любоввввв Grinning

Майче, май се надреварваме с тия снимки само хахаха. Засега съм спокойна значи. Розовото екипче е по-добро от черно или бордо. Очаквам хубави неща, оптимист съм аз.Grinning
И много се радвам, че не изтече някой график със снимки на летището. Joy

# 1 600
Юхуууу гледайте какво имамеееее!
Тъкмонидвам със снимката и вие сте я пуснали! Ама толкова усмихнатииииииии, ще го изпапам! Къде е третия???

# 1 601
Юхуууу гледайте какво имамеееее!
Тъкмонидвам със снимката и вие сте я пуснали! Ама толкова усмихнатииииииии, ще го изпапам! Къде е третия???

Третият вози някъде Албенка с колелото. Wink Joy

# 1 602
Хайде и ние да бъдем така ухилени на финала. Simple Smile
Третият събира шипки някъде, не се бута в работите на големите Joy

Яница, недей с това летище, че се изприщвам Grinning, ние се радваме за розовото, ама и предния сеzон завършихме с него, а то  какво стана Grinning

# 1 603
Ех, ама как греят Heart Стана ми хубаво като ги видях и си забравих мисълта Joy
Обаче вчера една потребителка беше писала да сложи снимка с Велислав, дали е случайно съвпадение или Диана все пак чете и изпълнява желания? Grinning

Тааа, какво исках да кажа. Яница, по принцип съм съгласна с теб, но нали съзнавате, че въпреки че сега Зорница ще бъде до него и т.н., той в някакъв момент трябва да си отвори устата и да каже две думи, щото подкрепата си е подкрепа в екстремни моменти, но тя откъде ще знае, че той си е променил решението за нея?

# 1 604
Хайде и ние да бъдем така ухилени на финала. Simple Smile

Казвам ти ще гръмна шампанското ако сме така на 29-ти. Joy Тая снимка ми оправи деня хаха.

Общи условия

Активация на акаунт