Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 123
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 575
Абе тая снимка не е ли стара? От миналата година?

Аз идвам със специален поздрав за цялата компания! Поръчах един кашон за 29ти Wink

# 1 576
Батко и Кака ги няма. Значи са умрели в 51 и 😂😀
То като гледам половината ги няма хахах. Да не ги е отстрелял Фотев? Joy

# 1 577
Батко и Кака ги няма. Значи са умрели в 51 и 😂😀
Както и половината болница. Joy Като гледам снимката, в следващия сезон ще гледаме любовен триъгълник между Тасев, Романова и рецепционистката Joy

# 1 578
Ауу, интересно! Ама той и Врабчев нали я сваляше, може да е първият по рода си четириъгълник в болница "Св. Кирил". Време е и това момиче да влезе в драмите малко. Joy

Дона, давай насам, че и без това май всичко ще стане на мармалад. Поне да е от шипки. Joy

# 1 579
Да, а Романова дори няма да звучи неадекватно, като пита Тасев „какво ми има, та не ме искаш?”.

# 1 580
  • Разпиляна във въображението

Да забелязвате нещо?

# 1 581
  • с/у ОколоМръсТното
Мазов прави сериала... Номер 1 е по игра и непукизъм.

Но...
За друго ми беше мисълта. Всяка разочарована/отхвърлена/неудовлетворена/ жена спи с първия изпречил й се на пътя. Такова ли поведение е модно сред младите напоследък?!

# 1 582
Мириел, кое трябва да забележим, че аз не схващам.

Шани, това е големият въпрос и за мен - защо всичко опира до секс и всички проблеми пак с него се „решават”.

# 1 583

Да забелязвате нещо?

хаххаххахах, лайк от Вергов!!!!

ама той лайква всичко на Наум.....ако Вергов е “неочакваното”.....ми ние си го предпоалгаме. Пак няма да ни изненадат

# 1 584

Сигурно, че Вергов е харесал поста на Наум. Или пък, че трябва да очакваме неочакваното. За мен не е нещо необичайно. А това, което е написал Наум, може да се окаже, че не е така както изглежда.

# 1 585

Да забелязвате нещо?
пф, Гущера го е лайкнал
Ми той Вергов харесва всеки пост на Наум. Явно и той харесва мускули😂

# 1 586

Да забелязвате нещо?

Това че Вергов е харесал поста на Наумчо ли ? Излиза ,че той не го е чел  лично .
Няма много да ме трогне връщането на този човек .

Благодаря! Hug  Времето се влачи от епизод до епизод и по- лесно минава само като чета тука темата.
Идва лятната пауза , а тогава в темата /ако на Мириел и се занимава / е най-забавно .Така  че  няма много да ни се влачи  времето  Peace

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 17:00 от Ели-фен

# 1 587

Шани, това е големият въпрос и за мен - защо всичко опира до секс и всички проблеми пак с него се „решават”.
Ами то си е универсално средство 😉

# 1 588
Аа, ма той Вергов харесва всички качвания на Наум, мен затова не ми прави впечатление.

# 1 589
Скрит текст:
Здравейте, престраших се да се включа, дано не съм нахална. Знам си, че съм инфантилна тетка и може би във вашата група ще намеря място да пиша за любимия сериал. Очарована съм от играта на Велислав. Последната сцена със Зорница той не каза нито една дума, и въпреки това разбрахме всичко, което чувства Марио в този момент.
Добре дошла в нашата пиянска, инфантилна компания и от мен Grinning Simple Smile

Да, страхотна сцена, особено накрая реакцията на Зорница като разбра, че той е там не заради нея, а на Марио май му стана по-гадно, не защото сега тя го скастри сега, а защото видя как е тя, опита се да каже нещо, ама Ася ги прекъсна, как жално беше навел глава, макар че си го заслужи идваше ми да го прегърна.

Mosquita, много ме кефи тази снимка, какви са отчаяни от живота Joy, както бях аз до преди малко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт