Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 106
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 635
Мелани, Марио ще беснее само пред боксовата круша, пред Зори ще е мек като памук. Wink Хубаво е, че е намерил начин да си излее болката някъде далеч от всички, а не върху Зорница. За мен това е знак, че няма да избухне пред нея.

# 1 636
И сценаристите са черногледи. Как пък една двойка не оставиха на мира? Ровят, чоплят, дълбаят и все на лошо. Не вярвам, че към двамата ще бъдат милостиви.
Калин и Наталия как живи останаха след такива премеждия? И още ровят. Нямят спокойствие.
Мазови, една свежа двойка, приятна и те минаха през какво ли не и тук. Роди се бебето, не знаят да го гледат, караници, напиване, изневири. Защо?
Захариев, тъкмо се беше кротнало коцето и там,  дъното рият.
Изтрещели жени преследващи нищо неподозиращи мъже. Сега Банков ще връщат за разкош.
Какво да очаква човек?

# 1 637
Ако  *Melanie* се окаже права , това ще означава ,че на сценаристите някой им е казал ,че гадните драми се котират повече и вдигат рейтинга , но според мен не е точно така . Всички имаме нужда след драмите и осъзнаване на чувстата от положителни емоции и хубав финал .
Скрит текст:
И сценаристите са черногледи. Как пък една двойка не оставиха на мира? Ровят, чоплят, дълбаят и все на лошо. Не вярвам, че към двамата ще бъдат милостиви.
Калин и Наталия как живи останаха след такива премеждия? И още ровят. Нямят спокойствие.
Мазови, една свежа двойка, приятна и те минаха през какво ли не и тук. Роди се бебето, не знаят да го гледат, караници, напиване, изневири. Защо?
Захариев, тъкмо се беше кротнало коцето и там,  дъното рият.
Изтрещели жени преследващи нищо неподозиращи мъже. Сега Банков ще връщат за разкош.
Какво да очаква човек?

# 1 638
За мен поведението на Мазови е супер нелогично.
Моето наблюдение към двойки с репродуктивни проблеми е, че тази борба или ги изнервя и разделечава до степен да се разделят, или ги сплотява и прави по-силни и задружни.
Не мога да вярвам, че хора минали през толкова трудности и перипетии, ще се очуждят до такава степен и даже стигат до изневяра заради температурата в стаята на бебето.
Не е нормално такива дреболии да ги сриват на фона на това, през колко неща са минали! То това бебе е на един месец само, какво ще правят след 5 години да речем?
Ще си се съберат с Ванчето тримката в лудницата, страхотна партия ще са.

# 1 639
Ели, не искам да съм права! Искам да бъде изпълнен на повечето от вас прекрасеният сценарии. Точно при тази двойка не ми се гледат драми. Цял сезон те са причината за гледам сериала, всичко преживявах с тях, много ги харесвам и истински ме вълнуват. Прекрасни са и много си отиват двамата!

# 1 640

Димитрова, той е цивилен, защото това е последният му работен ден в болницата Joy
Майкооо, майкооо, майкооо. Запушвам си ушите. Tired Face
Как така ще кажеш?
В цивилни дрехи е, защото е в почивка и идва да я вземе от работа, за да я заведе на прословутото кино или идва да си направят разходка и болницата хванати за ръка!!!!!! Точка. Grinning

# 1 641
Хем ми е логично Тони да не издържи, хем.се сещам за Янко с цирозата, който в началото на сезона изглеждаше в добро здраве.
А Войнова дали е бременна?

# 1 642
А Войнова дали е бременна?
Оооо, недей, аз това си го мислех и за Мишева, че то и при тях с Мазов беше инцидентно и непланувано.

# 1 643
  • София
Да не ви остави човек за 10 часа и изписвате света. Но пък каква наслада за очите да видя над 100 нови мнения Simple Smile.

Гледам нотки на песимизъм се прокрадват. И у мен едно дяволче непрекъснато човърка, но аз съм го натирила дълбоко и не му обръщам внимание.
Нали ви казах, че от вчера съм с розовите очила и всичко ще е наред.
В края на сезона според мен потърпевши ще са Фотеви и Борис и Тони. Обаче никой няма да убият, Дона спокойно. Просто трябва да има все някаква драма, а тя няма как за пореден път да е при Генадиеви и Мазови.
За Мазови, ух надявам се всички, особено сценаристите да забравят за забежката му бързо и да не я споменават повече. Абсолютно излишна и нелогична беше тази афера и то на пияна глава. Но Мазов ми падна в очите, егати и гадняра, все едно е някой прелъстенсветец.
Кака и Батко трябва да ги съберат, трябва. Цял сезон на там ни водят. Марио, който, каквото и да ми говорят веднага, около 2 епизод, лапна по Зорница. Пътя, който извървя между чистото сексуално привличане, зараждането на чувства, желанието да закриля и утешава, обожанието, вината и чувството, че предава брат си, болката от начина, по който се държа със Зорница и очаянието, че може би я е загубил завинаги. Може да съм предубедена и инфантилна, но всичко това го виждах серия след серия у Марио. И да им се невиди и у сценаристите, ако го разсипят този образ в името на сеира.
Само да кажа, че за мен сцената с паяка е една от най хубавите в сезона. Така съжалявам, че сценаристите я проиграха и не се възползваха от нея. Всъщност видяхме Марио, който под черупката на едн студен, груб и отблъскващ  лекар се крие една мила, блага, състрадателна и милостива душа. Трябва да има малко щастие за този човек, а това без Зорница няма как да се случи.

Аа стига вече с тези бременни лекарки. Това вече стана банално, няма да го използват, поне не и в този сезон.

# 1 644
Роси и аз това си мислех, стига са изкарвали лекарите пълни дебили от към предпазването при секс.

Ново двайсе, Зорница е виновна за черния дроб на Тони, ей тази нейна лошотия няма да приключи докато не умори някой Joy

# 1 645
Роси и аз това си мислех, стига са изкарвали лекарите пълни дебили от към предпазването при секс.

Ново двайсе, Зорница е виновна за черния дроб на Тони, ей тази нейна лошотия няма да приключи докато не умори някой Joy
Тц тц, аз мислех, че Албена е виновна, изстискала е Тони от секса на полянката пък то какво било. Joy

# 1 646
Абе я вижте тази снимка - от инстаграма на един човек, който май прави някакви скимки на персонажите (от неговия профил е снимка на Фотев и Фотева). Възможно ли е Васил все пак да се появи на сватбата, но да го арестуват, преди да се оженят? 30 хиляди не св намират току-така, може да ги в откраднал

# 1 647
  • София
Пак ли я подхванаха тази Черна, черна Зорница! На кладата, да се мъчи, да изкупва вселенски грехове.
Само един проблем има. В кръвния център няма кръв за Тонката, и май, май само таз черна харпия Зорница може да дари от подходящата. Но не, нека Тони падне свидна жертва, обаче компромис с тази пропаднала жена няма да правим. на кладата!

Ей, големи ........ ( на който, каквото му харесва) има. Не спряха.

Яница, не, Албена е като един бял лебед пред Зорница. Пфуу, да им имам двойния аршин и принципите за морал.

Дона 👍🏻👍🏻👍🏻

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 22:33 от rosita_ta

# 1 648
Яница, пред чий дом беше градинката, аааа? На Зорница, следиш ли ми  мисълта, тя е виновна за всичко и заради това, че Мазов преспа с Мишева също Joy

Дона, мисля че точно това ще стане, ще го арестуват по-време на церемонията може би, за да е по-драматично.

# 1 649
Яница, пред чий дом беше градинката, аааа? На Зорница, следиш ли ми  мисълта Joy

Дона, мисля че точно това ще стане, ще го арестуват по-време на церемонията може би, за да е по-драматично.
Хахахах да да, Зорница е пуснала отровата от разстояние или пък понеже е вещица се е вселила в тялото на Албена и той е правил секс с нея. Joy

Дона, ако това е така както на снимката, аз няма да плача за Жекова, ще се радвам по-скоро, че се е оттървала от тоя тип. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт