Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 106
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 620
Да приемам ли за добър знак, че не са на летището или на гарата или на пристанището? А защо тя е с екип, а той не? Каква е тази поляна? Тя и миналия сезон беше с розово на финала. Аааааа ще се побъркам Grinning

# 1 621
Нашият сериал се превърна в модно шоу - там  завършват ревюто с булчинска рокля  Joy
Явно с Велислав се сработват лесно , в едно интервю той  съвсем откровено си каза ,че  нямал проблем да слуша какво му казват да прави режисьорите .  
Не знам дали съм прекалено пристрастна , но  много добре му се получават нещата - мимиките , жестовете , всичко  Peace

# 1 622

Ба-у-у !
Все пак ми е интересно какво са измислили  сценаристите  , така че да не обидят  любимеца на републиката  newsm78
Ако Велислав излезе от сериала , ще е голям автогол за тях .

Аз не виждам причина Велислав да излиза. Не знам дали има някакви официални данни, но ми се струва, че тоя сезон беше по- успешен от предишния.

# 1 623
Щом се взе решение за шести сезон,значи е бил достатъчно успешен.

Зайко, на нас ни е достатъчно да ни покажат крайче от рокля е вече сме три стъпки напред Joy

Димитрова, той е цивилен, защото това е последният му работен ден в болницата Joy

# 1 624
Да приемам ли за добър знак, че не са на летището или на гарата или на пристанището? А защо тя е с екип, а той не? Каква е тази поляна? Тя и миналия сезон беше с розово на финала. Аааааа ще се побъркам Grinning
Уроложката е на работа сама, с шефа на спешното са в различни смени.Обаче той изпитва силна нужда да му инжектират дозата отрова и отива на обедната почивка уж да обядват,ама ако може и да се пощипват малко.Полянката е на двора на болницата.Нали казах само позитивизъм.Stuck Out Tongue

# 1 625
Eто и снимка от Диaна за финала с Велислав, много са готини и усмихнати Heart.Марио е жив, а Зори е в розовко, дано значи любоввввв Grinning

Яница ме е изпреварила Grinning

Същински слънчица! Понякога си мисля как трябва да стана сценарист( а от прочетеното тук вие също), но тогава ще стане сериалът ще стане захарен, розов, романтичен и много много грешен и ''отровен'' Heart Eyes И аз си мисля, че този сезон ще има хубав завършек, защото миналите сезони все завършват някак тъпо, все с трагедия.. Затова ей така за цвят -  любов(Марио+Зори),  израстване(Албена+Тони), спокойствие(Калин+Наталия). За Ина и Боби нямам представа какво да очаквам.

Дона, твоята снимка с мармалада с шипки ме разсмя с глас Grinning Grinning

# 1 626
Мазови ги виждам като нещастно завършващи.

# 1 627
Явно не само на нас ни е тъпо, че няма епизод. Дария я е хванала меланхолията. GrinningА мен носталгията, особено като видях снимката на Марта. И като гледам май загряваме за темите през лятото, щото епизода не го обсъждаме толкова. Grinning

# 1 628
Димитрова, той е цивилен, защото това е последният му работен ден в болницата Joy

УБИХ ТА!!!!

Лятото предвиждам много сценарии!!! Ще е творческо Simple Smile На мен ми се пише, на вас? Wink

Яница, ако обсъждам епизода, ще се напия. Тъй че...по-добре светлото бъдеще Wink

Съгласна съм за Мазови, все някой трябва да е нещастен. Макар че те се побъркаха от нещастие

# 1 629
На 25 със сигурност няма да има епизод видях го в седмичната програма.Значи може би и това за двойния епизод ще се окаже истина.Според ме следващите три епизода ще за за Тони,Марио и Зорница.В сряда очаквам окончателна развръзка,да ни стане ясно,че Тони ще живее,двамата братя да са се разбрали без никакви недомлъвки и за финал на епизода в сряда сдобряване със Зорница.
За финалния епизод сигурно е скока във времето и сватбата,може би драми с Фотеви и каквото друго там са ни подготвили.Нали снимаха и в гората,екшън ще е тогава имаме си и мафьот,трябва да си покаже рогцата и да подпука Бони и Инчето и който докопа покрай тях.Просто ей така да избягат без да разбере,много недраматично ми звучи.

# 1 630

УБИХ ТА!!!!

Лятото предвиждам много сценарии!!! Ще е творческо Simple Smile На мен ми се пише, на вас? Wink

Яница, ако обсъждам епизода, ще се напия. Тъй че...по-добре светлото бъдеще Wink

Съгласна съм за Мазови, все някой трябва да е нещастен. Макар че те се побъркаха от нещастие

Димитрова, поправи се бързо - това е последният работен ден, ама за сезона. Wink Grinning

Дона, опитвам се да съм позитивно настроена, ама не знам с това промо за вторник колко е светло бъдещето. Grinning
Забравяш Ина и Тасев, и тях няма да ги оставят щастливи за нищо на света тоя сезон. Там нещата много бавно ми се развиват, не знам как ще стане с тях, ама трябва да останат живи за следващия сезон. Мисля, че жертвите на драмата ще са именно те и Мазови.

# 1 631

JoyJoyJoy
Kак посмя да го напишеш, ние тук имаме травма от миналия сезон, а ти - последен работен ден Grinning

Зайко, нашите на публично не може да правят палави неща, ще ги бичуват публично във фейса, че развращават публиката Grinning

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 19:09 от maichetoo0o

# 1 632
Да призная, до миналия петък преди отровните думи, чудесно бях подредила живота на Зори и Марио. Е, с малко драматични моменти около Тончо, но поправими. Тогава в петък бях в ступор! Абсолютна изненада! Неприятна. От тогава със страх очаквам всяка серия и съм подготвена за сериозни драми при тях двамата. Сценаристите имат някаква идея за тях, как да развият историята. За мен избухването и обидите, които Батко отправи към нищо неподозиращата Зори беше шок. Не беше това начинът пък и момента. Блъскам си главата и все си мисля, че ще продължат да нагнетяват положението. Марио да не започне пак да беснее...Абе, черногледа съм. Така ми идва отвътре. Явно от всички ни тук само аз съм така. Стискам палци, дано вие сте прави!!!!:hibiscus:

# 1 633
Е аз пък съм точно обратното на черногледа,попринцип съм си така.И  аз бях в шок от думите на Марио,ама сега не съжалявам за тази сцена.Разделиха ги,видяхме страданието и в двамата,което им причинява тази раздяла.Болката на Зорница от думите и неизпълнените обещания,болката и на Марио като вижда какво бушува в нея и какво и причини.Раздялата беше необходима според мен,за да осъзнаят още повече и двамата силата на своите чувства.Сега и Марио ще разбере,че въпреки обидата и разочарованието тя е готова да загърби всичко,когато вижда,че той има нужда от нея.Всичко е със замисъл за мен не е просто да ги събираме и разделяме до припадък.Трябваше и те и ние да си помислим,че път един към друг за тях няма и след това да ги съберат.Ако не е с драма,как ще разберем,че е любов.

# 1 634
Няма да го уволнят. Този сезон е с по голям рейтинг, от миналия сезон. Просто не ми се вярва, освен ако не иска дам да се маха. Това важи за всички актьори. И се надявам да не махнат никой.
Иначе Вачкова беше качила една снимка с нея и Фотеви в някаква кола, явно снимаха извън болницата. Имат толкова много неща да оправят, че акъла ми не го побира кога ще станат.
Иначе и аз си мисля, че Мазови ще изгорят драматично в края на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт