Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 032
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 770
Пиленца, изгледах интервюто на Милошев, което е за него, не за сериала и накрая има две минути за самия сериал. Обаче за мен в думите му има много силен жокер, който лично мен ме насочи към това, че Банков няма да се появи физически в сериала.
Попитаха го дали Вергов ще се върне в сериала. Той каза, че трябва да правим разлика между Вергов и Банков и че Вергов е функция на героя си. И че ще разберем какво се случва с Банков. За мен това преведено на прост език означава - за Банков ще чуете, но Вергов няма да видите.
Този същият жокер го имаше и в онова интервю преди началото на 5 сезон. И там с почти същите думи обясни, че публиката ще разбере какво се случва с този герой. Аз затова си позволих направо да предположа, че няма да го видим. И все пак си оставям 1% възможна грешка Grinning

# 1 771
Перличке, и аз така, оставям си един процент вероятност да не съм разбрала правилно думите на Милошев.
Но въображението ми вече нарисува сценарий, според който измежду и след драмите със здравето на Тони Марио и Зорница се сдобряват, на нея един ден й звъни телефона, тя си спомня думите на Романова, смело вдига и глас зад кадър ни разказва за това, че трябва да затворим вратите на миналото, за да ни се отворят нови. И Зорница изприпква да опре морно челце в това на Батко Joy

# 1 772
Хм, Mosquita, хубаво си го нарисувала. Сега го прати на сценаристите, че дано оставят Зорница намира Grinning

# 1 773
Хм, Mosquita, хубаво си го нарисувала. Сега го прати на сценаристите, че дано оставят Зорница намира Grinning
Само да отбележа, че в моя сценарий е предвидено и обяснение на селфито на Вергов пред болницата - бил е там да запише телефонния разговор Sunglasses

# 1 774
Само да отбележа, че в моя сценарий е предвидено и обяснение на селфито на Вергов пред болницата - бил е там да запише телефонния разговор Sunglasses
Да, разбира се. Някой въобще чете ли ме като казвам, че няма да го видим /в този сезон/? Stuck Out Tongue Winking EyeGrinningGrinning

# 1 775
В моята глава се върти един сценарии ала латиноамерикански, индийски и турси сериал, събрани в едно. Grinning
 Покрай драмата с черния дроб на Тони Марио не се отделя от него. Зорница пък не се отделя от Марио и двамата се сближават вече на едно по-различно ниво. Една вечер Зорница отива при Марио, който е в стаята на Тони, който пък спи. Марио пита Зори защо е там, а тя сяда до него и му казва, че го обича и че нейното място е до него. Което води до падането на последната бариера на Марио и той осъзнава най-сетне, че Зори е неговото щастие и вече е твърдо решен да бъде с нея. През това време Тони чува разговора и осъзнава, че неговото е било фикс идея, а не любов и че е време да вземе живота си в ръце - Войнова. 
 На следващия ден Марио решава да говори с брат си( дългоочаквания разговор между братята). Заявява му, че го обича и винаги ще бъде до него, но обича Зорница и не иска и не може да се откаже от нея. Тони му казва, че иска и двамата да бъдат щастливи. Следва братска прегръдка.
The end. Heart

# 1 776
В моята глава се върти един сценарии ала латиноамерикански, индийски и турси сериал, събрани в едно. Grinning
 Покрай драмата с черния дроб на Тони Марио не се отделя от него. Зорница пък не се отделя от Марио и двамата се сближават вече на едно по-различно ниво. Една вечер Зорница отива при Марио, който е в стаята на Тони, който пък спи. Марио пита Зори защо е там, а тя сяда до него и му казва, че го обича и че нейното място е до него. Което води до падането на последната бариера на Марио и той осъзнава най-сетне, че Зори е неговото щастие и вече е твърдо решен да бъде с нея. През това време Тони чува разговора и осъзнава, че неговото е било фикс идея, а не любов и че е време да вземе живота си в ръце - Войнова.  
 На следващия ден Марио решава да говори с брат си( дългоочаквания разговор между братята). Заявява му, че го обича и винаги ще бъде до него, но обича Зорница и не иска и не може да се откаже от нея. Тони му казва, че иска и двамата да бъдат щастливи. Следва братска прегръдка.
The end. Heart

Ааа, ето на коя сцена реве режисьорката докато монтира епизода. Wink Joy

# 1 777
Личи си, че не е имало епизод от 2 дни....пак почнаха сценариите Joy

# 1 778

Хах, Яница, в момента си мечтая да съм сценарист Grinning

# 1 779
Личи си, че не е имало епизод от 2 дни....пак почнаха сценариите Joy
То сега почнаха, ами в свободния интервал от време от 24ти до 29ти какво ще става? Ще има потоп тука преди финала. Joy
Аз пък се сещам за друг сценарий. Марио и Зорница вече са се сдобрили и са заедно, стоят прегърнати до леглото на Тони, който е вече много добре и си почива. Изведнъж той се събужда, Марио и Зорница се отделят притеснено един от друг (знам ли, да не го натоварват човека, нали още е влюбен Grinning) обаче той ги е видял все пак и им заявява, че няма нужда да се крият от него, вече е наясно, че са един за друг и трябва да са заедно. Нашите хора вече няма нужда да се сдържат пред него и тримата се сдобряват. Абе пак хепи енд има. Joy

# 1 780
Мили мои, мога да ви кажа, че нищо не сте разбрали от интервюто на Милошев Wink
Във фейса знаят истината - “Евтим Милошев каза в СЪБУДИ СЕ по NOVA,че се работи по 6-ти сезон и Банков ще се върне!”
“Милошев каза:Тепърва ще разберем,какво се случва с доц.Банков...От това по-ясно.....”
“Човекът си потвърди, че ще участва в 6ти сезон! Какво повече.. ❤❤❤”

Joy Joy

Ей ся мятам моя.....само да видя какво бях писала в първа и втора част

# 1 781
Лейдис, хубави сценарии, но най-вероятният е - виждаме сцената от промото -Зорница и Марио гледат през стъклото, тя му хваща ръката. Следваща сцена -оперират Тони. Следваща сцена - надпис шест месеца по-късно, Марио и Зорница живеят заедно. Как и кога са се сдобрили любезните сценаристи оставят на въображението ни. Има по-важни неща за гледане като шиенето на шаферските рокли за сватбата на Магда Joy

# 1 782
Мили мои, мога да ви кажа, че нищо не сте разбрали от интервюто на Милошев Wink
Във фейса знаят истината - “Евтим Милошев каза в СЪБУДИ СЕ по NOVA,че се работи по 6-ти сезон и Банков ще се върне!”
“Милошев каза:Тепърва ще разберем,какво се случва с доц.Банков...От това по-ясно.....”
“Човекът си потвърди, че ще участва в 6ти сезон! Какво повече.. ❤❤❤”

Joy Joy

Ей ся мятам моя.....само да видя какво бях писала в първа и втора част
А така, погледни първите части, за да няма недосмислици. Все пак тука не сме екипа на Милошев. Joy

Е то "от това по ясно..." беше и за началото на 5 сезон, ама тц...не стана никак ясно. Joy
Сигурно Милошев знае, че няма да се появи, ама се е смилил над върлите фенки на Банков и е решил да не им убива надеждите, пък ние тука...кучета ни яли, нали сме със силни сърца, панкреаси и черни дробове ще издържим на напрежението докато чакаме да си "дойде" великият доцент и нагъваме шоколад и алкохол. Joy

# 1 783
Mosquita, бъди добра, признай си, че си част от сценарния екип... Smiley

# 1 784
Лейдис, хубави сценарии, но най-вероятният е - виждаме сцената от промото -Зорница и Марио гледат през стъклото, тя му хваща ръката. Следваща сцена -оперират Тони. Следваща сцена - надпис шест месеца по-късно, Марио и Зорница живеят заедно. Как и кога са се сдобрили любезните сценаристи оставят на въображението ни. Има по-важни неща за гледане като шиенето на шаферските рокли за сватбата на Магда Joy

Значи от мен ако зависи половината герои изхвърчат с 300 и Магда оглавява редицата Grinning
 Честно казано не съм сигурна кое е по-добре - 1.Скъпите сценаристи да ме оставят да фантазирам разни неща, защото моето въображение е яко изтрещяло. Тук е момента да кажа, че освен горенаписаното имам поне още 2- 3 сценария, но ме досрамя да си излея душата.... или 2. Да има документирано черно на бяло едно романтично сдобряване между гълбчетата. Но като ги знам как обичат да претупват ... и някак не ми се иска да ми развалят емоцията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт