Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 80 028
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Принцесо, май не разбра Мириел, но карай Simple Smile

Не сравнявам сериали, или ми харесва, или не, или ми е все тая дали ще го гледам. То е, все едно да се  сравнява цената на пържола в ресторант в Лондон и в София. Ми няма как да стане.
Та същата работа и със сериалите. Единствено мога да сравнявам различните сезони, има ли градация и израстване или не.

# 706
Дали днес няма да видим сцената от сценария на Велислав???

# 707
  • Разпиляна във въображението
Изпуснах началото със Зори и Марио. Какво стана?

Стаменова в момента е нещо злобна. Не харесвала Ина, ама харесвала Фотев. Да не изклопа тя Фотевица?

О, Георгиев. Ама давайте повече работа на Георгиев!

# 708
  • София
Стаменова е пълна кучка, без извинение.

Мириел, срещнаха се в съблекалнята. Марио  "Зорница", а тя му каза, да не говори, защото думите му и носят само болка и да помълчат. И си помълчаха

# 709
Ох, миличкия Марио колко нежно изговори името й, а тя направо го сряза. Много жално гледаше, беше прекрасен с тези негови тъжни физиономии.Heart
Понякога мълчанието с любим човек е по-приятно. В случая беше много добра идея. Очаквах да я хване поне за ръката. Личи си как страда, ама той си го направи.

# 710

Стаменова в момента е нещо злобна. Не харесвала Ина, ама харесвала Фотев. Да не изклопа тя Фотевица?

Засякоха се при шкафчетата, той каза "Зорница.....", тя не пожела да говорят, защото думите й носели огорчение и поиска  да помълчат. Седнаха един до друг и мълчаха. Това беше - цитирах по памет.

Той беше тотално съкрушен, тя.....сериозна и делова

# 711
Стаменова нщо не помисли преди да говори...
Ох, да си помълчим късат ми сърцето тия двамата. Понякога мълчанието говори повече от думите
Монолога на Ина много хубав

# 712

О, Георгиев. Ама давайте повече работа на Георгиев!
Зорница влезе, Марио тръгна към нея, каза й „Зорница”, тя му каза „не ми говори, думите ти носят само разочарование, искаш ли да помълчим”. И седнаха и мълчаха Simple Smile)

# 713
Монолозите са уникални Heart

# 714
Шкафчето май е ремонтирано....ехххх, изтърва Марио шанса си да поработи малко Grinning Grinning

# 715
Наистина са разкошни монолозите.

Къде е Зайко? Зайко, Марио, смазан от мъка, втора част - checked Joy

Стаменова продължава да дразни. Наистина ли се чуди? Не се бъркаш в чужди работи, лельо, това се прави.

# 716
Стаменова много насериозно се взе! Много здраво ще му сърба попарата на Фотев накрая!

# 717
Не се свенете, ами пишете,че аз го гледам оттук😛

# 718
  • София
А аз да кажа колко ми харесаха думите на Фотев. Умен човек е, много даже и много прозорлив.
Дано не го убият, а да си стои в сериала.

# 719
Зори ми хареса! Трябва все пак да му покаже, че не става туко така само с едно мило „Зорница“, трябва да се реваншира здраво след онзи идиотизъм, който й каза.

Общи условия

Активация на акаунт