Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 789
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тая Стаменова да не е решила да прави отделение по чернодробна трансплантация в Св. Кирил? Като гледам с тези анонси рязко болницата ще излезе на печалба.
Аз нищо не разбирам от този анонс, освен, че пак ще вкарат Мишева и Васко. Ми явно освен трагедии, драми и сеир, драгите сценаристи не могат да измислят друго.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 14:09 от rosita_ta

# 91
Значи незнам за вас, но аз вече избухнах в смях от тоя анонс!!!
Цял сезон спаха, сега ба*и и екшъна правят Grinning И да кажа - триъгълниците вече не са на мода - четириъгълник искам! Пък! Joy
И аз Joy
Hе ни стигат триъгълниците, че и нови ще вкарват. Васко и той на хоризонта... Aбе да вземат да върнат и Ваня, за разкош  Crazy

# 92
Ауу да,! Ванчето ми липсва вече! Черешката на тортата!

Направо да върнат Виолета, бременна с близнаци - едното от Захариев, другото от Фотев Joy

Найс, а?

# 93
JoyJoyJoy
Това последното направо ми оправи деня!

# 94
Еми таман шестоъгълник
Галя-Захариев-Виолета-Фотев-Фотева-Тасев

Под Захариев една чертичка отдолу за Албена, а под Фотев една чертича отдолу  за Стаменова

И стана осмоъгълник! А Жекова ще помага с криене на тайните и бой по Васко!

Ето бе! Обясних ви анонса!

# 95
А Огнянова, понеже не може да живее без триъгълници, ще се намеси в любовта между Жекова и Васко.

# 96
Е как няма да разберат всички за бременността на Ина. Нали на прегледа присъстваше една сестра и това е достатъчно да се разнесе клюката. Защо ли й трябваше на Ина да ходи при Галя, която и без това не я харесва и се държа отвратително с нея? И къде без главната клюкарка Жекова. Да си призная не понасям Вачкова и Шинова. Всичко описано в анонса е шизофренно. Един с един от героите няма да остане читав. Поне да не загине някой.

# 97
Мелани, Ина отиде при Галя, защото не знаеше, че е бременна, Тасев ѝ каза, че има киста, откъде да знае, че ще изскочи заек при прегледа? Grinning

Описанието в анонса е подходящо като за 9-ти-10-ти епизод. Осем епизода преди края вместо да почват да се разплитат нещата, те ги заплитат. Нищо не разбирам.

# 98
Защо при Галя? Има други болници. Тя и Романова знае за предишните й кисти. Абе няма значение, драматургия да има.

# 99
Скрит текст:
https://www.facebook.com/Crew-Casting-1385911231716021/?hc_ref=A … MR230&fref=nf

За утре 15 май за снимки в сериала “Откраднат живот”, търсим следните статисти:
- жена на възраст 18- 35 години, която е била булка и има булченска ролкя- за ролята на “булка”
- мъж възраст 20-40 год с костюм за ролята на младоженец
- мъж и жена за кумове
Снимките са от 12:00 до 16:00 ч в ритуална зала Красно село.
Желащи отговарящи на описанието може да пишат на лично съобщение.
Mай, май, ще има бяла рокля и за някой от героите в сериала Grinning

# 100
Ауу да,! Ванчето ми липсва вече! Черешката на тортата!

Направо да върнат Виолета, бременна с близнаци - едното от Захариев, другото от Фотев Joy

Найс, а?
Искаш ли направо Бибито, Сашко и Верчето бременна и с новия мъж да се появят?Joy И тях ще наместят в драмите, че да стане пълно мазалото.

Ей това с Мишева ме ядоса! Отново ще съсипват персонаж. Уж я изкараха жена с достойнство и тя се отдръпна от Калин и сега ей я поредната дето ще тича подир някой, че и женен с дете. Ба*и шизофренията. Joy

# 101
  • Разпиляна във въображението
Ние чакаме мъже да оправят нещата, а то все жени забъркани с Фотевица.

# 102
Той поне женения да беше нещастно женен, да не се обичат с жена си, отчуждение и т.н., пък то точно при Калин и Наталия да се забие...

# 103
Еми щото в нашата болница  са най-големите Wink Затова Инчето при Галя - каот не щеше ПЕтър да я прегледа....

А за Мишева се сетих - тя ще се забърка с Калин и Наталия, обаче Лорчето ще реши, че нещо се сваля на Стефан и ето ти нов петъгълник!!!!
И мен ме е яд за нея - след романова поредния силен женски образ, който съсипват (Огнянвоа е ясна, тя е многострадална Геновева)

Вяра нямам против да се върне, АКО е във връзка с Ася Wink

# 104
  • София
Мишева да се връща, но само ако е със сменена прическа. Снощи като я видях в реклама на бира и се задавих чак, пак със същата прическа. Явно, колкото и да не ми се иска, ще я забъркат в романс с Калин. А Калин оправили ли си сексуалните проблеми? Явно вече няма пречки там? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт