Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 775
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 75
Анонсът:
Сестра Жекова ще се окаже главно действащо лице в историята с бременността на Ина Фотева в новите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка". Докато Ина се чуди как да постъпи, недоразумението с въпроса чие е детето ще нараства все повече сред сестрите и лекарите в болницата. В отчаянието си Фотева дори ще обмисли да махне детето, а човекът на когото ще се довери ще бъде доктор Огнянова.
Ситуацията между доцент Захариев и Албена ще ескалира и ще дойде моментът, в който истината трябва да излезе наяве. Любовните триъгълници ще повлекат участници и жервти на обстоятелствата. Доцент Мазов ще попадне в изненадваща любовна афера, а доктор Мишева ще направи нова стъпка към доктор Генадиев. Съмненията в Наталия ще се задълбочат, а междувременно ще се превърнат в тема и за доктор Хинова, която ще остане с грешни впечатления за интимна сцена между двама от лекарите в болницата. Васко ще се завърне в живота на сестра Жекова, твърдо решен да направи крачка към съвместното им бъдеще.

Имам само един коментар - де го чукаш, де се пука Grinning Ние чакаме да разберем Марио ли ще си пререже вените пръв или Зорница, те ни представят нови любовни триъгълници на хоризонта Joy

# 76
  • София
Абе Ина да не е искала да даде тея рокли на Жекова и да се е объркала като каза Огнянова? Нещо не разбрах как се появи сестрата на хоризонта, все си мислех, че яко е изпуснала юздите, а то гледай какво става.

Е, няма такъв анонс. Психотрилър, навсякъде мазало, даже и при тези дето уж ги оправихме.
Хахах, познахме за Васко

# 77
не я знам жива ли ще е, след като види на Батко мускулатурата 😁😎😂
Батко под душа никак не лъжеше Stuck Out Tongue
Преди да гласувам в анкетата, ще изчакам да минат един-два епизода  Laughing Докато четях алтернативните сценарии, то не остана непострадал  Joy Сезонът започна с екшън, може и да зъвърши с такъв за цялата болница  Joy
Mислех си за това, че са отложили финала за вторник. Cякаш много се проточиха снимките, може и да технологично да нямат време за монтажа до 25.05. A дали и в последния момент сценария не е претърпял промени, след като със сигурност се разбра, че ще има шести сезон...

# 78
Little Pearl, според мен тя още в началото усети, че нещата не тръгват на добре и когато си сложи ръцете на лицето му, изглеждаше като човек, който иска да го успокои и който усеща, че нещата тръгват на зле. Всъщност, аз не видях толкова болка при думите за отровата, колкото, когато чу думите "свърших с теб". Тогава изглеждаше наранена, но и изненадана. На мен лично ми пресъздаде усещането, че тя е била готова да изслуша тирадата му на тема " как можа да застанеш между нас", защото осъзнава, че му е тежко спрямо брат му и да я преглътне, но не беше подготвена за скъсването. И затова изглеждаше по-скоро шокирана в стил "това пък сега откъде дойде". Не знам, ще видим спрямо поведението ѝ занапред какво е искал да каже авторът Grinning
Обаче на промото - тя стои, очевидно същия ден, защото Ина е със същите дрехи - облегната небрежно на стената, дъвче си близалката, следи Ина какви ги върши, после тръгва нанякъде...или дебне Инчето какви ги върши или причаква Марио Grinning Някак си цялата ѝ стойка излъчва спокойствие, а не изглежда като смазана от мъка жена.

Ми да де, това казвам - не й се получи сцената, щом толкова нищим как се е почувствала и как е реагирала, просто не беше еднозначно, а в такава ситуация няма много възможности за реакция Grinning То е ясно, видя се, че тя още от началото усети накъде тръгва разговора, то да не й е за първи път с него, с Банков, с женения...тя има опит с подобни разговори Joy Аз затова и написах, че тя опита да реагира за отровата. Ще видим, аз вече всичко очаквам, но все пак предпочитам да не се стига до най-нежеланите ми предвиждания  Joy

# 79
Вергов показва мускули, значи започва да подгрява женската аудитория за появяването си.
Добре, че ми мина времето да се впечатлявам от бицепси.

# 80
Значи незнам за вас, но аз вече избухнах в смях от тоя анонс!!!
Цял сезон спаха, сега ба*и и екшъна правят Grinning И да кажа - триъгълниците вече не са на мода - четириъгълник искам! Пък! Joy

# 81
Понеже вече изобщо не се изненадвам от списващите анонсите, които, както знаем, първо люскат три ракии и след това пишат, дали пак не са се объркали тия пиленца и вместо да напишат д-р Огнянова, са написали Сестра Жекова? Joy Щото пак няма логическа връзка между изреченията: Сестра Жекова ще се окаже главно действащо лице в историята с бременността на Ина Фотева ...... а човекът на когото ще се довери ще бъде доктор Огнянова.
Или Ина ще се доверява на де що мърда из болницата или...ами, пак са се объркали Joy

# 82
Как лекарите и сестрите ще разберат за бременността на Ина, че чак и недоразумения чие е детето да имат?!

Мазов ще попадне в афера, т.е. като свидетел или ще бъде участник в такава? Нещо не ми стана ясно.

Мишева и тя, нали се беше отдръпнала, какви нови крачки?

# 83
Вергов показва мускули, значи започва да подгрява женската аудитория за появяването си.
Добре, че ми мина времето да се впечатлявам от бицепси.
аз и на сто да стана, акълът няма да ми дойде и все ще се впечатлявам от мускули.
Относно Вергов, мисля си, че е започнал да тренира интензивно, защото наближава 50 и андро паузата чука с дебели пръсти на вратата, и , ако не внимава, ще се отрътли като несачка кокошка 😁
На колко е Карамазов, гледам бая голям дуп бара на снимката на приятелката му Пенева в Инстаграм 😁 или просто на Пенев такъв му е баш 'арен😂

# 84
Не мисля, че Зорница не се е засегнала силно от думите на Марио. Няма как. Диана понякога играе доста неубедително – пример сцената с насилствената целувка на Тончо. Няколко дни имаше обсъждане – какво, как, защо, амо защо не така и т.н.  Мисля, че и в последната потресна  сцена с Марио, случаят е същият.

# 85
Е тя нямаше време да реагира. До преди 5мин и обясняваше как ще я води за ръка из болницата и хоп шизофренията се прояви.

# 86
Потрес! За финала тези сценаристи май ще натикат всички в....мармалада! Joy Разбирам да сме средата на сезона да ми заформят нови геометрични фигури, ама сега вече за кога?!? Те щото с тези дето досега ги гледахме я наредиха, че и за нови бъркотии се стягат. Ама ще гледаме, какво да правим, тоз алкохол и шоколада дето са купени няма зян да стават я JoyJoyJoy
Явно много отворен ще е финалът - поне за някои от героие.

# 87
Избухнах в неадекватен смях отново JoyJoyJoyJoy
Нищо не разбрах кой ще спасява Ина последно?
Мишева нали се беше отказала от Калин, сега пък какво стана, пак нова крачка?
Хахаххаха

# 88
Ще пренаспивам сценария май....запритесних СА!  Joy

Абе тия наистина не са добре Grinning Grinning  В потрес съм!

А може Жекова да помага с бременността - тя нали стана фенка на Ина, а и е крайно време да се звърне каот клюклю номер едно на държавата....

# 89
Как лекарите и сестрите ще разберат за бременността на Ина, че чак и недоразумения чие е детето да имат?!

Мазов ще попадне в афера, т.е. като свидетел или ще бъде участник в такава? Нещо не ми стана ясно.

Мишева и тя, нали се беше отдръпнала, какви нови крачки?
Е а, де, аз нищо не разбрах от тоя анонс, иначе много искам да ти обясня кой с кого как и защо, ама...според мен и самите анонсописачи не знаят. Това с Мишева ми се струва страшна тъпотия, като се има предвид, че жената излезе кротко и с достойнство от ситуацията, сега какво пак се вре, където не ѝ е работата. Мазов и Хинова предполагам, че няма да са замесени, а ще стават и двамата свидетели на драмите между Калин, Наталия и Хинова.
А за Ина съм абсолютно в несъстояние да си обясня написаното. Ако Огнянова е тази, която се оказва в центъра, го разбирам, ама какви сестри и какви лекари ще са набъркани е пълна мистерия за мен...

Общи условия

Активация на акаунт