Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 846
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
https://www.facebook.com/Crew-Casting-1385911231716021/?hc_ref=A … MR230&fref=nf

За утре 15 май за снимки в сериала “Откраднат живот”, търсим следните статисти:
- жена на възраст 18- 35 години, която е била булка и има булченска ролкя- за ролята на “булка”
- мъж възраст 20-40 год с костюм за ролята на младоженец
- мъж и жена за кумове
Снимките са от 12:00 до 16:00 ч в ритуална зала Красно село.
Желащи отговарящи на описанието може да пишат на лично съобщение.
Mай, май, ще има бяла рокля и за някой от героите в сериала Grinning
защото червеното стои най-добре на бяло😁

# 106
Бяло, бяло ние искаме едно, а те да не вземат на Жекова сватба да правят?

# 107
Е тия булка и младоженец за какво са им? Да правят калабалък в ритуалната зала, докато нашите герои се женят? Трябва да е Жекова булката, тя си пожела това, друг не виждам кой ще се оженва. Иначе на Хъмбъл идеята ми допада много Grinning

# 108
абе явно няма да женят някой от нашите....нашите ще са нещо покрай тях - примерно първа помощ нещо...знам ли

И забележете - това ще е в един от последните епизоди. Е сега ме втрещиха

# 109
Утре някой агент, който не е на работа да отиде в ритуалната зала в посоченият час и поне една загатка от мазалото ще се разбере.

# 110
Ееее ти се оля с това червено вино. Joy
Това  наистина прилича на хорър вече.
Защо всички герои ги правят такива шизофреници. Нали Мишева се отказа от Калин. Това ме жегна многооо.

Колежката вече не ми прави забележка за смеха, а се смее заедно с мен без да знае защо. Joy

Утре някой агент, който не е на работа да отиде в ритуалната зала в посоченият час и поне една загатка от мазалото ще се разбере.

Колко му е да отскоча до Красно село. Joy

# 111
абе явно няма да женят някой от нашите....нашите ще са нещо покрай тях - примерно първа помощ нещо...знам ли

И забележете - това ще е в един от последните епизоди. Е сега ме втрещиха

Ами то и в 3 и 4 сезон имаше сватби в последния епизод, явно по щампата ще я карат...и така до края на света,  ааа пардон, до края на всички сезони Joy

# 112

Междудругото това е много добра идея.....

# 113

И после могат да ни затворят с Ванчето да си плетем косите в бяла стая. Joy

# 114

И после могат да ни затворят с Ванчето да си плетем косите в бяла стая. Joy

И да събираме шипки.....

# 115
Ееее ти се оля с това червено вино. Joy
Това  наистина прилича на хорър вече.
Защо всички герои ги правят такива шизофреници. Нали Мишева се отказа от Калин. Това ме жегна многооо.

Колежката вече не ми прави забележка за смеха, а се смее заедно с мен без да знае защо. Joy

Колко му е да отскоча до Красно село. Joy
аз имам предвид кръв, ама карай 😁

# 116
Отговарям на първото условие, но нямам рокля. Не обичам сватби и булчински такъми, та минах без дандании. В противен случай, като нищо бих се изтипосала в ритуалният дом.

# 117
аз имам предвид кръв, ама карай 😁
Аз разбрах, затова казах, че стана яко  хорър Joy
Но се пошегувах за червеното вино Joy

# 118
  • София
И аз отговарям на условията+роклята, но утре съм на работа. Ако ми гарантират, че Вергов ще е там, ще си пусна отпуска. Mr. Green

# 119
Какво е един ден отпуск, пред перспективата да станеш филмова звезда и то не в кой да е филм?!

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 15:35 от *Melanie*

Общи условия

Активация на акаунт