Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 249
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 485
Само че ако приклещваш девойката до дървото, за да си представяш, че е друга, на другата сутрин не я гледаш влюбено.и не й обясняваш, че снощи си бил като в приказка Simple Smile
Съдите ги прекалено строго. Албена не е влюбена в Захариев, тя беше обсебена от идеята за него и само постоянно се навиваше, че има нещо. Не можа да разпознае благодарността и уважението, които изпита към него и ги посочи грешно като любов.
Тони, и да е бил влюбен в Огнянова в началото, след нейното отрязване, му се превърна във фикс идея и влюбването отстъюи място на доста нездравословни емоции.
Понякога, като се забатачиш в блатото, трябва да се хванеш за нещо, за да се измъкнеш. Тони и Албена се хванаха един за друг.

# 1 486
  • София
Развихрите се Simple Smile

Малко за чернодробната трансплантация

Скрит текст:
Детето на едни от най-близките ми приятели е с трансплантиран черен дроб, в Германия Wink. Майката беше донор. По време на операцията са били заедно, но са работили два отделни екипа единия, който е изрязал част от дроба на майката и другия е работил с детето.
В продължение на 5 години родителите бяха в абсолютен ад, и ние покрай тях, докато се стигне до тази операция, не искам да си спомням. Черния дроб беше толкова уголемен, че все едно детето беше глътнало топка.  Другия проблем беше с отоците, които се получаваха в мозъка и на няколко пъти се налагаше отваряне на черепа и пункции на главата,
 В този случай поддътжаха детето с лекарства и непрекъснати вливания на някакви неща, не помня, но единствения шанс за нормален и дълъг живот беше трансплантация.
Абе беше ужас, но слава Богу детето вече няколко години е супер и е здрава.

Все някой ще се сети, че Ина е с операция и киста на яйчника. Може и Романова без да иска да я отърве.

Да си призная първо искам Тони и Марио да си поговорят. И после да се появи Зорница. Двамата братя имат нужда да си кажат много неща и ще е уникална сцена.

На мен Тони и Албена ми харесаха. И двамата имаха нужда да се отърсят от тези  обсебващи емоции, които ги държат. Трябваше им нещо, за да им се отворят очите и да се освободят.  На сутринта бяха същите весели и безгрижни младоци, които са имали една бурна нощ.
Ако са си такива, одобрявам, само да не изперкват, че и двамата са доста нестабилни емоционални

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 10:03 от rosita_ta

# 1 487
  • София
Галя може би ще спаси Ина - знае за бременността и за кистата. Нали дадоха разговор с тях за бебето.

# 1 488
Е тогава Марио може да получи инфаркт Grinning, но иначе е готина идеята, тя да заспи не гледайки физиономията на Врабчев, а на любимия си. Simple Smile
Еее не, не давам инфаркти. Не мога и неговите болести да преживявам. Grinning
Според мен не са мислили за никого в този момент. Не са си представяли други. Само те си бяха там. Много си пролича на другия ден, че не съжаляват, не се извиняваха един на друг, не си казаха, че е било грешка, защото не беше. Има друг живот освен Захариев и Огнянова и че всъщност не виждаме това, което е най-близо до нас и не го оценяваме. Хайде сега Дона на другия ръкав да си напишеш А+Т= ВНЛ Joy

# 1 489
  • София
И аз мислех за Галя, но какво ще прави гинеколог на консилиум за чернодробна недостатъчност?
Абе ще я измъкнат Ина, поне временно.

# 1 490
Добре, ще напиша на другия ръкав това. Какво да ви правя. Joy А микулича? Освен да си го татуирам Joy

Бе може да не я измъкнат Ина. Интересно е там

Росита, блгодаря за информацията!

# 1 491
  • София
И аз мислех за Галя, но какво ще прави гинеколог на консилиум за чернодробна недостатъчност?
Абе ще я измъкнат Ина, поне временно.
Абе щом и Фотеви са там, явно цялата болница ще е мобилизирана.

# 1 492
  • София
Дона, микулич компреса го обримчваш с един атравматичен конец и го правиш на герданче. Ще си много елегантна.

Даа всички ще са там, много е готино това. А Фотев е задължен на Марио и то тройно. Очаквам цялата болница да се отърве покрай това.

Ауу видях краткото промо. Стаменова е кучка, пълна.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 00:09 от rosita_ta

# 1 493
Дона, микулич компреса го обримчваш с един посттравматичен конец и го правиш на герданче. Ще си много елегантна.

ЙЕСССССС! А ако опъна екартьорите, ще изглеждам ли по-фина дама?

Какво е краткото промо? Към 2 часа ще мог да го кача

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 10:08 от Анонимен

# 1 494
Абе аз мога да ви предложа един вариант на сдобряване дето ме устройва.След като са се изяснили тримата,извинявали,ревали,ние повече и от тях и е станало ясно,че Тони няма да умира,Албена праща  Марио и Зорница да си ходят,защото тя ще остане при него.Въпросните двама няма да са си тръгвали от болницата,откакто се е разболял Тони.Отиват у Марио и го оставям на вашето въображение,целувки,прегръдки,извинения,обещания,обичам те и много нежност.Порядъчен секс с любов в леглото,за да не гневим знаето кои.И във Вторник ни приземяват на края на епизода с някоя простотия.

# 1 495
Хайде малко сутрешно повдигане на настроението с едни сладури Simple Smile

# 1 496
След първоначалната емоция от промото снощи , сега започвам да намирам кусурите - почти във всеки филм , когато някой от героите е болен от нещо  много тежко : първо кашля леко  Mr. Green , после това с кръвната група  /-0/ го превърнаха все едно ще търсят донор с кр. гр. Бомбай  Joy , можеха да се консултират за нещо по интересно .
 Когато  оперираха сина на  Фотев , изобщо не стана въпрос за Ина . Зори предложи по спешност директно кръвопреливане , а Стаменова я заяде ,че била  кака-мръсница /полегвала си с разни мъже/ и без изследвания е рисковано за дарява  кръв  Twisted Evil
Освен това не е драма и Ина да даде кръв , нали ще маха бебето ? А и да не го маха , не е толкова страшно , аз  съм го правила . Изобщо   професионалната консултация  много им липсва .
На Тони сигурно ще прелеят малко кръв /от вампирката  Joy / и ще го оправят .
Вчера в епизода  много ме вбеси ,че той изобщо не загрява ,че Марио  си е жертвал любовта  заради него /но и Батко е темерут / , а пак тръгнал  при Кака да ходи /понеже била сама / - да му избърше сополите  ooooh!
Някой знае ли  окончателно кога ще излъчват последните епизоди ?
Доне , в дизайнерскиото ателие освен тениски , може да пуснеш чаши и магнитчета   Peace Laughing

# 1 497
На Стаменова искам някой да й свие сърмите, че много дразни.

Интересно ми е и Галя какво ще направи с новата информация, която ще получи за Ина.

Абе като бяха в операционната Марио и Зорница, Марио не ви ли остави с усещането, че стъпва на пръсти около Огнянова? Един такъв хрисим, кротък, само с нейно позволение щял да пипа катетъра. Мазнеше ли й се леко или гледахме виновен Марио, част Н-та? Grinning

Ели, в пилотния епизод лекарите действаха по спешност и не са се консултирали с родата на Фотев да търсят кръвни групи.
Както казах, нула отрицателна е гадна група, защото не може да ти се прелее от друга и това стеснява кръга на възможностите.
Кръвопреливането им е необходимо само да задържи процеса, докато измислят какво да правят, няма да го излекува.

# 1 498
Когато  оперираха сина на  Фотев , изобщо не стана въпрос за Ина .
На Тони сигурно ще прелеят малко кръв /от вампирката  Joy / и ще го оправят .
Доне , в дизайнерскиото ателие освен тениски , може да пуснеш чаши и магнитчета   Peace Laughing

Сега, като сценарист в сянка, съм длъжна да дсм разяснения. Ина не даде кръв тогава, защото беше на Малдивите. Как може да не се досетите??? Възмутително! Че тя ако се върне по-рано, ще им разлика в тена и О Ужас!!!
Тони, като получи грешна, заразена Зорина кръв, ще започне да налита на де що има жена в болницата и Нашият Петър ще му преотстъпи титлата на болничния бик Joy Нашият Тони Joy

Това за чашите и магнитчета е идея - да изкараме нЕкой лев от сериала и ние Joy Почвам да мисля артикули Wink

Mosquita, даааа, така беше, направо не смееше да се обади! Много ми беше сладък Heart Eyes

# 1 499
Москита, освен благодарност и уважение Албена изпита и привличане към Пешо. Не е любов, но силно сексуално привличане. Много добре осъзнава всичко и желае и прави всичко възможно да постигне целта си. Чудя се къде изчезна срамежливото неуверено момиче, което дойде в болницата. Не, че трябваша да остане такава, но много различен образ започнаха да изграждат, все едно различен човек.
Като двойка, все още се въздържам за тях двамата с Тони. Ясно е, че си помагат в тези и за двамата трудни и еднакви етапи от живота, но не съм сигурна Тончо, дали ще продължи да я иска за сериозна връзка. Няма лесно да се справи със себе си, но дали се нуждае от външна помощ и за това не съм сигурна.За него Зори е още цел, макар и доста да е разколебан.

Зорница се оказа в доста конфузна ситуация. Искаше й се Марио да се е върнал за нея. Но, одобрявам това  й държане на отчуждение. Така трябва. За в бъдеще да си знае.
Ще се намерят отново двамата, но бавно. За разлика от вас "познавайки" Марио, мисля, че сам може да мине трудностите, които му предстоят. Той е човек скала, сам стоически е минавал през всичко случващо се. Свикнал е сам да приема всички удари и да бъде защитник и пазител. Мисля, че е от хората, на които не е нужна външна помощ, те сами имат начин да преминат препядствията. Вглъбен в себе си човек. За Марио няма по-мил, обичан и скъп човек от Тони. Поне това видях до тук, а и анонса е показателен. Обича Зори силно но с друга любов. Цяла седмица си говорим, болестта на Тони ще бъде катализатор за подобряване на отношенията между двамата. Но няма да е безпрепятствено и леко.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 10:25 от *Melanie*

Общи условия

Активация на акаунт