Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 205
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 515
Гледах отново промото и видях, че Марио е отново сам в онова мазе. Дано да е заблуждаващо.
Може в тоя момент Зорница да е овързана в маркучи и да дава кръв Grinning

# 1 516
  • in Wonderland
Брей, много ми слаби ангелите на Мазов бе! Изпи 200 гр уиски и вече заваляше яко като се качи Мишева при него. Не го очаквах това развитие м/у дваата. Неприятна ми е на мен Мишева, да си се прибира от където изпълзя, но едва ли. Ще ни натрапват и другия сезон. Също ме подразни Стефчо как поне някак си не се опита да замаже положението пред Лора да не вкарва интрига в семейството на КАлин. Можеше да ѝ се сопне нещо да не си вре носа в чуждите проблеми и да ги оставя сами да се оправят, ама не! Даже и виновен не изглеждаше.... Абе очакваме драма около тях в следващия сезон.
Много силно промо, дано не гътнат Тони, доста ще ме учудят, ако това се случи.

# 1 517
  • Разпиляна във въображението
Аз се чудя защо на Лора не й светна, че нещо не е наред, когато Наталия й обясняваше, че е наблюдавала поведението на Калин и е сигурна в него. Та Лора и Мазов постоянно се дърлят.

# 1 518
След първоначалната емоция от промото снощи , сега започвам да намирам кусурите - почти във всеки филм , когато някой от героите е болен от нещо  много тежко : първо кашля леко  Mr. Green , после това с кръвната група  /-0/ го превърнаха все едно ще търсят донор с кр. гр. Бомбай  Joy , можеха да се консултират за нещо по интересно .
 Когато  оперираха сина на  Фотев , изобщо не стана въпрос за Ина . Зори предложи по спешност директно кръвопреливане , а Стаменова я заяде ,че била  кака-мръсница /полегвала си с разни мъже/ и без изследвания е рисковано за дарява  кръв  Twisted Evil
Освен това не е драма и Ина да даде кръв , нали ще маха бебето ? А и да не го маха , не е толкова страшно , аз  съм го правила . Изобщо   професионалната консултация  много им липсва .
На Тони сигурно ще прелеят малко кръв /от вампирката  Joy / и ще го оправят .
Вчера в епизода  много ме вбеси ,че той изобщо не загрява ,че Марио  си е жертвал любовта  заради него /но и Батко е темерут / , а пак тръгнал  при Кака да ходи /понеже била сама / - да му избърше сополите  ooooh!
Някой знае ли  окончателно кога ще излъчват последните епизоди ?
Доне , в дизайнерскиото ателие освен тениски , може да пуснеш чаши и магнитчета   Peace Laughing
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 519
Аз веднага си заявявам плакат за стената " Тони има само мен" и магнитче за хладилника " Ти си отрова" . Joy

# 1 520
Аз пък възнамерявам да си татуирам на ръката „Тери”. Всички ще мислят, че това е голямата ми любов, но само вие ще знаете, че всъщност идва от „терие”, което е любимата им нова дума в операционната.

# 1 521
Аз се чудя защо на Лора не й светна, че нещо не е наред, когато Наталия й обясняваше, че е наблюдавала поведението на Калин и е сигурна в него. Та Лора и Мазов постоянно се дърлят.

Мен не ме учудва това. Поставете се на мястото на Лора - според нея тя с очите си е видяла, че Калин е с Мишева. Каквото и да й обяснява Наталия, нормално е да не вярва на нейните усещания.

# 1 522
Трябва да запознаем Батко с приложението no crop for instagram 😎😁

# 1 523
Хахахха, да, и аз си помислих същото като видях какво е сътворил Joy
Поне се старае да пусне нещо човекът Simple Smile

# 1 524

Стига бе, той едвам все да става активен, свга и кусури му намирате Joy Започвам да правя първите магнитчета Joy

# 1 525
Сега , когато  дробът на Тони отказа  и всички са се събрали и сплотили да му помогнат , а Зори  явно ще е опора на Батко /освен ако той не се държи дръвнишки по желание на сценаристите/ , просто не мога да си представя  newsm78  чий ще го крепи Банков  , ако  се появи другата седмица .
Доне , внимавай да не обърнеш обратно  лепещите  точки на магнитчетата и да се отблъскват  Joy

# 1 526
Краткото промо:
https://youtu.be/MxQZRXCWoKo

Дойде ми музата:
Скрит текст:
Тони има само мен....
Ще остана до живот ерген!
Сам-самотен боксовата круша блъскам,
а Бебо феромони към Албена пръска!
Искам, искам, искам бебе,
а за съдовата не ми дреме!
Кой сега ще го поеме,
докат режа разширени вени?

На ти Моцарт, на ти термостат!
Научи ти тоз родителски похват!
На кърма е хладилника богат!
Не викай само Ваня - оня психопат!
Ели, това не зависи ли от хората на магнитчетата? Магнитче с Марио, Калин, Мазов - привличащо, магнитче с Пенев, Васко, Стаменова - отблъскващо Joy

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 13:49 от Анонимен

# 1 527

Стига бе, той едвам все да става активен, свга mи кусури му намирате Joy Започвам да правя първите магнитчета Joy
нали искаме да е Мистър Съвършенство 😁😎

# 1 528
Краткото промо:
https://youtu.be/MxQZRXCWoKo

Дойде ми музата:
Скрит текст:
Тони има само мен....
Ще остана до живот ерген!
Сам-самотен боксовата круша блъскам,
а Бебо феромони към Албена пръска!
Искам, искам, искам бебе,
а за съдовата не ми дреме!
Кой сега ще го поеме,
докат режа разширени вени?

На ти Моцарт, на ти термостат!
Научи ти тоз родителски похват!
На кърма е хладилника богат!
Не викай само Ваня - оня сурогат!
Ели, това не зависи ли от хората на магнитчетата? Магнитче с Марио, Калин, Мазов - привличащо, магнитче с Пенев, Васко, Стаменова - отблъскващо Joy
Не викай само Ваня - оня психопат.(б.р.) 😁

Иначе Страшно е😂😁

# 1 529
Сега , когато  дробът на Тони отказа  и всички са се събрали и сплотили да му помогнат , а Зори  явно ще е опора на Батко /освен ако той не се държи дръвнишки по желание на сценаристите/ , просто не мога да си представя  newsm78  чий ще го крепи Банков  , ако  се появи другата седмица .
Доне , внимавай да не обърнеш обратно  лепещите  точки на магнитчетата и да се отблъскват  Joy
Може да крепи Мишева, че и без това никой не я ще.
Иначе и аз това се замислих - имаме четири епизода. Поне два ще са фокусирани върху черния дроб на Тони - един епизод ще страдат и ще търсят решение, във втория - ще го намерят вероятно. В тия епизоди Банков няма къде да го сместят. После, съдейки по снимките, идва сватбата, която е в предпоследния епизод. И аз вярвам, че ще има скок във времето отново, поне месец. Евентуално да цъфне на сватбата или в последния епизод или въобще да не цъфне Grinning

Общи условия

Активация на акаунт