Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 065
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
С няколко думи за Фотеви и Борис.

Ина е бременна от Борис. Хората които знаят са Галя, Зорница, Жекова, Стаменова, май и още една сестра, но не помня коя.  За да спаси бебето Ина реши да бяга, но Фотев я спипа но с помощта на Огнянова успя да се отърве, каза, че и носи куфари защото се е разделила с Марио и ще се изнася от тях.
Фотев предложи на Ина да направи инвитро с дарителска сперма от сина му, за да може бебето да има неговите гени. Ина как не умря там не знам.
Боби и постави ултиматум да избира или него или Фотев и Ина избра Фотев. И двамата са нещастни и страдат. Боби си сподели с Марио. Ина споделя със Зорница и май мисли да махне бебето.

# 1 666
Относно Ина - Иво - Борис имам нова теория. Според мен ще извъртят нещата по някакъв начин и тримата ще си продължат историята и в шести сезон. Просто няма как да завършат всичко за 4 епизода. Освен това все някоя история трябва да прехвърлят. С Фотев ще се случи нещо със сигурност, защото самият Васил Бинев загатна за това, но не мисля, че ще го убият, няма да умре, друго ще е. В момента обаче не се сещам какво.
Бебето според мен ще го оставят, просто ще е прекалено лесно измъкване, ако Ина абортира. Може да получи някаква травма и половин епизод да се чудим да не е пометнала, но ще запази бебето. Още един аборт не вярвам да сложат.
Интересно ми е ако Фотев разбере за бебето....Стаменова дава индикации, че може да му каже? Виж, това ще доведе до як екшън!

# 1 667
Еми ето го и следващия фаворит за кофти финал Стаменова.Другите според мен са Магда на сто процента,Ина и Тасев,Фотев нали май ще има опасност да умре и на Калин мисля,че му е спретнал някой номер биг бос.А и Мазови да не забравим.Все си мисля,че Стефчо тъкмо ще помисли,че му се е  разминало и бам всичко ще цъфне.

# 1 668
Еми ето го и следващия фаворит за кофти финал Стаменова.Другите според мен са Магда на сто процента,Ина и Тасев,Фотев нали май ще има опасност да умре и на Калин мисля,че му е спретнал някой номер биг бос.А и Мазови да не забравим.Все си мисля,че Стефчо тъкмо ще помисли,че му се е  разминало и бам всичко ще цъфне.

Кофти финал за Ина и Тасев е твърде предвидимо. Нали да омакваме неочакваното...а ако отърват кожата? Защо не?
Мазови са на пангара за мен. Стаменова не знам какво може да ѝ се случи, освен някой да я обвини в нещо, свързано с директорския ѝ пост....да я осъдят за сексуален тормоз Joy Joy И да се изправи пред съда

# 1 669
А със Захариеви какво ще стане, според вас?
За мен щастливи накрая ще са Генадиеви ,  Марио и Зорница и евентуално Боцко и Ина, на другите им заложиха твърде много бомби.

# 1 670
Така, такааа идвам с малко спойлерче от Наум. Joy Преди малко му гледах историята в инстаграм, човекът пуснал  част от заснемането на последната си сцена в 5 сезон. Снимат пред входа на болницата, около него няма никой (под никой разбирайте Фотев или Ина) и сцената приключва с Боби, който е седнал сам в една (изглежда) скъпа кола. Това е, явно няма да е убит. Grinning Накрая екипът ръкопляска за свършената работа.

# 1 671
Тази Стаменова ми е толкова противна - антимайката на републиката тръгнала да върти пръст на Ина /която е колкото дъщеря и /. МНОГО искам нещо да се случи и  тя да се сгромоляса от  високия си пост .
Галя май ще продължи сама в друга болница /освен ако не се напъне да играе  веднага след раждането/ , а Пецко ще се грижи за дъщеря си и ще се лигави след сестрите .

# 1 672
Ми да може Фотев да не го убива,а любезно да го помоли да се  самоизвози някъде извън страната със скъпата кола.Боби и Ина няма да са щасливи според мен,ще ги оставят живи,но не заедно и щасливи така си мисля.

# 1 673
Така, такааа идвам с малко спойлерче от Наум. Joy Преди малко му гледах историята в инстаграм, човекът пуснал  част от заснемането на последната си сцена в 5 сезон. Снимат пред входа на болницата, около него няма никой (под никой разбирайте Фотев или Ина) и сцената приключва с Боби, който е седнал сам в една (изглежда) скъпа кола. Това е, явно няма да е убит. Grinning Накрая екипът ръкопляска за свършената работа.

Айде бе, ще взема да позная!!!!!

Вече съм убедена, че Тасев ще се спаси ( и Инчето)

И Галя, и Петър ще останат в болницата, там драмите ще са в шести сезон с дъщерята. Примерно Галя в 7 месец разбира, че Албена е дера на Петър и от вълнение ражда. Не вярвам да се разделят, не ще бъдат нещастни заедно

# 1 674
  • София
Останаха има няма 4 епизода, кога ще ги оправят всички бакии, дето надробиха, просто не знам.

Моите прогнози:
Ина остава с Фотев, но все още силно влюбена в Борис. Борис си заминава от болницата, но все си мисля, че ще се върне за сезон 6. Само бебето не знам какво ще го правят, аз мисля, че Ина ще го загуби, нещастно, а не по желание.
Захариев и Галя ще се разделят. Захариев остава, а Галя ще ражда, не вярвам да се махне от Болницата.
Магда вече е ясна.
Наталия ще е бременна. Актрисата наистина е понапълняла. Тук се чудя дали Генадиеви няма да заминат за Канада отново.
Мазов наритан и от Лора и от баба Гочева. Те двете покрай Стефан младчи станаха комбина и предполагам Лора ще каже на професорката.
Тони, стабилизиран, но все още болен.
Марио и Зорница - заедно. Друго не приемам.
Стаменова - ух не знам. Чудя се Фотев ще прави ли проблеми на лекарите или наистина ще инвестира в болницата. Ако е първото, Стаменова я чакат тежки дни. Нека и е, не може да е такава гадина.

Аз не виждам как ще се случат толкова много неща. Дано не претрупват някои сюжети, че ще е много тъпо. Спаха толкова серии и сега ще препускат по историите.

# 1 675
Роси, а ако арестуват Стаменова? Примерно - източване на Касата, може Антонов (оня от общината) да я натопи за нещо, за да си върне на Фотев за...друго нещо.... и ... да си я арестуват? Друго лошо не виждам какво може да се случк

# 1 676
Москита, Росита, Донна, благодаря ви за обясненията!

Дали Фотев няма да се опита да купи Тасев и той да поддаде?

Стаменова ме дразни - като външност, поведение, говор, актьорска игра.

На всички новодошли - Добре дошли в темата!
И пишете повечко ...

# 1 677
Скрит текст:
Еми ето го и следващия фаворит за кофти финал Стаменова.Другите според мен са Магда на сто процента,Ина и Тасев,Фотев нали май ще има опасност да умре и на Калин мисля,че му е спретнал някой номер биг бос.А и Мазови да не забравим.Все си мисля,че Стефчо тъкмо ще помисли,че му се е  разминало и бам всичко ще цъфне.
Кофти финал за Ина и Тасев е твърде предвидимо. Нали да омакваме неочакваното...а ако отърват кожата? Защо не?
Мазови са на пангара за мен. Стаменова не знам какво може да ѝ се случи, освен някой да я обвини в нещо, свързано с директорския ѝ пост....да я осъдят за сексуален тормоз Joy Joy И да се изправи пред съда
За Мазови е много вероятно и от промото за сезона, нали той й хвърли таблата с бебешките работи и Лора не можа да я хване, а той с една ехидна физиономия беше.
Иначе аз също мисля, че при Ина и Боби няма да е много кофти финала. Поне не и за двамата.
За Стаменова очаквам по-скоро отворен финал, вероятно с нея като директор ще се занимаят в 6 сезон.
Наталия и Калин може и да ги оставят намира.
За Галя и Петър мисля, че той сам ще продължи в другия сезон. И това само заради евентуално решение на Ралица де не участва.
За Тони, Марио и Зорница няма да изказвам предположения Smile

# 1 678
  • Ню Йорк
Останаха има няма 4 епизода, кога ще ги оправят всички бакии, дето надробиха, просто не знам.

Моите прогнози:
Ина остава с Фотев, но все още силно влюбена в Борис. Борис си заминава от болницата, но все си мисля, че ще се върне за сезон 6. Само бебето не знам какво ще го правят, аз мисля, че Ина ще го загуби, нещастно, а не по желание.
Захариев и Галя ще се разделят. Захариев остава, а Галя ще ражда, не вярвам да се махне от Болницата.
Магда вече е ясна.
Наталия ще е бременна. Актрисата наистина е понапълняла. Тук се чудя дали Генадиеви няма да заминат за Канада отново.
Мазов наритан и от Лора и от баба Гочева. Те двете покрай Стефан младчи станаха комбина и предполагам Лора ще каже на професорката.
Тони, стабилизиран, но все още болен.
Марио и Зорница - заедно. Друго не приемам.
Стаменова - ух не знам. Чудя се Фотев ще прави ли проблеми на лекарите или наистина ще инвестира в болницата. Ако е първото, Стаменова я чакат тежки дни. Нека и е, не може да е такава гадина.

Аз не виждам как ще се случат толкова много неща. Дано не претрупват някои сюжети, че ще е много тъпо. Спаха толкова серии и сега ще препускат по историите.

Добри предположения, но не виждам на Банков каква роля си му отредила Wink И наистина, прекалено много неща има да се случват и или ще прескочат напред във времето и част от сюжетите ще ги разкажат с по 1 изречение или ще прехвърлят повечето за другия сезон.

# 1 679
  • София
Дона, мислих го, като вариант Фотев да си отмъсти. Но до сега не са ни дали да се случва нещо нередно, а и Стаменова каза на Калин, без мръсни игри. От друга страна ако намесят Антонов, Фотев ще си изгърми връзката в общината.
Много, много интересен образ е Фотев. Въобще не знам каки ги е намислил с болницата, а явно вече дава пари за строеж, за оборудване. Да но не го убият

Банков, казах по-рано - писмо картичка за Жекова или телефонно обаждане. Не вярвам да се появи въобще този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт