Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 966
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Аз Зорница в истински триъгълник не я виждам. Тази жена като обича, обича толкова силно, с цялото си сърце и безрезервно. Ами такава беше с Банков, такава е и с Марио.
Ако я вкарат в истински триъгълник, че този от сезон 5 беше доста измислен, това значи да ни покажат съвсем различен човек.

Дами, егати и кефа. Баща ми реши да си стои на вилата, ииии аз  утре съм на Дон Жуан. Ще изгледам с Батко тази постановка.

# 1 711
Аууи, зелена съм от завист 😑

# 1 712
Охоооооо и аз утре ще гледам Батко в Дон Жуан - от 4ти ред!!!!!! Мел, и ти ли си на това?

Май немалко съфорумки ще сме там аххахах

# 1 713
Значи в крайна сметка, ако Банков се върне искам цял 6ти сезон той да гледа Марио и Зорница как се натискат на всяка кушетка и на всеки ъгъл на болницата, пък ако ги вкарват заедно в операционната и гълъбчетата си се побутват и въздишат (както каза Врабчев) ще е трепач. Общо взето искам тя грам внимание да не му обръща и двамата с Марио да си се обичат под носа на Банков, а той да ги гледа с влажен поглед и да си пие уискито в кабинета от мъка. Joy

# 1 714
Охоооооо и аз утре ще гледам Батко в Дон Жуан - от 4ти ред!!!!!!
моля ви, съберете се за едно общо селфи с Батко и публикувайте тук, или ми пратете на дм🤗

# 1 715
Аз Зорница в истински триъгълник не я виждам. Тази жена като обича, обича толкова силно, с цялото си сърце и безрезервно. Ами такава беше с Банков, такава е и с Марио.
Ако я вкарат в истински триъгълник, че този от сезон 5 беше доста измислен, това значи да ни покажат съвсем различен човек.

Дами, егати и кефа. Баща ми реши да си стои на вилата, ииии аз  утре съм на Дон Жуан. Ще изгледам с Батко тази постановка.

И аз преди малко се похвалих, че имам среща на живо с Батко! И аз съм там! На първите редове.

# 1 716
Аз утре имам среща на живо с Батко. Толкова съм му набрала, толкова ми е черен, че ще рипна и обяснение ще му искам. Може и един да му забия, както той по шкафчето.
Дами, егати и кефа. Баща ми реши да си стои на вилата, ииии аз  утре съм на Дон Жуан. Ще изгледам с Батко тази постановка.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green , ама приятелски   Laughing ! Да споделите , че в понеделник и без това ще  се отегчим от  сценариите , които вече няма да повлияят на  развръзките в този сезон .

# 1 717
Уаааа, егати якото!!!! Humble, за съжаление ужасно ме е срам..... еле за снимка да помоля...

# 1 718
  • София
Дона, аз съм на 7. Давай да се срещнем.
Ей, баща ми голям човек излезе. Майка ми се ядосва, но други билети ще им подаря, кво и юни ще я играят.

# 1 719
Уаааа, егати якото!!!! Humble, за съжаление ужасно ме е срам..... еле за снимка да помоля...
Доне , я по-така  Naughty ! На какво сме те учили , давай смело  за автографче и селфи ! Освен това имам впечатление ,че Батко е доста внимателен  Laughing
А аз ще отработвам  ваканцията от тази седмица  Whistling /който е на частна практика е така .../ .

# 1 720
Значи в крайна сметка, ако Банков се върне искам цял 6ти сезон той да гледа Марио и Зорница как се натискат на всяка кушетка и на всеки ъгъл на болницата, пък ако ги вкарват заедно в операционната и гълъбчетата си се побутват и въздишат (както каза Врабчев) ще е трепач. Общо взето искам тя грам внимание да не му обръща и двамата с Марио да си се обичат под носа на Банков, а той да ги гледа с влажен поглед и да си пие уискито в кабинета от мъка. Joy
Забрави да споменеш и че трябва да ходи намусен по коридорите и да им се кара,че така не може,ще скандализират пациентите.В Германия не се прави така.

# 1 721
  • София
Мен не ме е срам, но в Народния не знам как ще стане да стигнем до него и да го молим за снимка. Те си влизат в гримьорните отзад и после иди разбери от кой служебен изход ще минат.

# 1 722
И да се заявят официално в личен състав 😂

# 1 723
Забрави да споменеш и че трябва да ходи намусен по коридорите и да им се кара,че така не може,ще скандализират пациентите.В Германия не се прави така.

Боже, как можах да забравя. Joy Той отново ще е на принципа, че на работното място връзките не са добра идея и ще ги кастри яко където ги свари да се натискат. Дали ще е от мъка, че са заедно или щото им е шеф, все тая. Важното е да ги вкара в правия път, то много разюздана работа иначе. Joy И освен това, да не пропусна един малък детайл - пак ще се разхожда с близалка в уста, ама тоя път ще му ги подава Жекова от всеки ъгъл, нали много си го иска. Wink  Joy
Ванилия, това е абсолютно задължително. Wink

# 1 724
Той и без това има опит със сгащването на подчинени във вип стаите Wink Ако сгащи Зорница, ще е ....интересно. Но свкаш по-верпятно е да хване Тони+Албена Joy Зорница ще гледа да внимава, че да не се сбият Виктор и Марио

Общи условия

Активация на акаунт