Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 77 585
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 755
Mosquita,  и ти си права. Може пък да не искат да подават никакви сламки, за да не издават сюжета, знам ли.
Фифф, за този сезон почти гарантирам, че няма да се появи лично Smile такова предчувствие имам.

# 1 756
Хахахах изтърсва се пред вратата ѝ(вече знаем поне, че не живее в болницата) и му отваря друг мъж. Grinning

# 1 757
Аз пък съм убедена, че ще го видим през този сезон...пак оредчувствие, точно, за да пощуреят фенките през лятото и да стане истерията за шести. Ще го видим за малко - ако щеше минути, но ще се появи. И то точно на Зорница в болницата ще попадне, да не мислите, че ще е при Генадиева Wink
А може Жекова да фо покани на сватбата Joy

# 1 758
Димитрова много подкрепям твоя вариант. Може и в кабинета и в края на работния ден и да ги завари да се палпират и Марио понеже не го познава-Ама вие защо не чукате преди да влезете?

# 1 759
Добре, че не е вече директор, че знаем какво беше с Вяра и Борис като ги сгащи да се палпират Joy

# 1 760
Хахахах изтърсва се пред вратата ѝ(вече знаем поне, че не живее в болницата) и му отваря друг мъж. Grinning

И ако приемем, че през отминалия месец непознатите Марио и Зорница все пак не са се опознавали само в библейския смисъл и Марио знае едно друго за него, му отваря вратата, вкарва му един тупаник, затваря и се прибира при гаджето Joy

# 1 761

Хаха, въображението ми веднага заработи на пълни обороти. Би бил безценен момент Grinning
 Дона, за съжаление и аз споделям твоите усещания и мисли .... Ще се появи гадината, няма как да не се възползват от възможността да хвърлят атомната бомба. Единствено искам в този момент Зорница и Марио вече да са се разбрали кой как какво защо и къде ще спи. Ясно е че ще има интрига (ако се появи) но нека е по-безболезнена и скоростна от тази с Тони плс ... 

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 11:30 от Фифф

# 1 762
  • somewhere near the sea

Ха-ха, много ми хареса. И това да е стоп кадърът на финала за сезон 5!!!

# 1 763
И, както винаги, получих ЕКСКЛУЗИВНИ кадри от боя между Банков и Ковачев!!!

Скрит текст:

# 1 764
И, както винаги, получих ЕКСКЛУЗИВНИ кадри от боя между Банков и Ковачев!!!

Скрит текст:

тези пияни ли са, или просто англичани, затова се бият като жени 😀

# 1 765

И аз гласувам за това. Много добро!!! И фенките на единия, и на другия ще полудеят Wink

Humble, и двете JoyДвама пияни англичани, едни от любимите ми англичани Wink

Скрит текст:
Колин Фърт и Хю Грант

# 1 766
Дам, то не остана много. Ще видим чия кристална/чугунена (Ели, Gift Heart) топка познава повече SobSobSob

# 1 767
Пиленца, изгледах интервюто на Милошев, което е за него, не за сериала и накрая има две минути за самия сериал. Обаче за мен в думите му има много силен жокер, който лично мен ме насочи към това, че Банков няма да се появи физически в сериала.
Попитаха го дали Вергов ще се върне в сериала. Той каза, че трябва да правим разлика между Вергов и Банков и че Вергов е функция на героя си. И че ще разберем какво се случва с Банков. За мен това преведено на прост език означава - за Банков ще чуете, но Вергов няма да видите.

# 1 768

И аз гласувам за това. Много добро!!! И фенките на единия, и на другия ще полудеят Wink

Humble, и двете JoyДвама пияни англичани, едни от любимите ми англичани Wink

Скрит текст:
Колин Фърт и Хю Грант
познах ги аз 😀

# 1 769
Пиленца, изгледах интервюто на Милошев,
Скрит текст:
което е за него, не за сериала и накрая има две минути за самия сериал. Обаче за мен в думите му има много силен жокер, който лично мен ме насочи към това, че Банков няма да се появи физически в сериала. 
Попитаха го дали Вергов ще се върне в сериала. Той каза, че трябва да правим разлика между Вергов и Банков и че Вергов е функция на героя си. И че ще разберем какво се случва с Банков. За мен това преведено на прост език означава - за Банков ще чуете, но Вергов няма да видите.

Дано! И най-накрая да се приключи тая история и истерия.

Общи условия

Активация на акаунт