Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 832
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 845
Ванилия, да и Жекова разбра... Как още не знае останалата част от болницата се пита в загадката?
Добре де, ако Банков се върне защо трябва да го набутват в триъгълник със Зорница и Марио? Може да се върне като лекар с добро CV и да го вземат като специалист? Евентуално може да се върне с жена си (което не е добре, че още един нов персонаж, те тези не могат да оправят за 52 серии...) Ще си кажат нещата със Зорница за един епизод и готово. Реално обаче тия неща могат да ги казват поне 15 епизода с недомлъвки и разни погледи и драма между Марио и Зорница. Ако ще го връщат може би в последните 15 мин. на сезона заедно с някоя евентуална смърт... Илии жена му да се е влошила да е в кома, но органите и да стават за трансплантация и да даде черен дроб на Тони и Зорница да трябва да ходи да говори с него...

# 1 846
sway, аз много бих искала да видя Банков като лекар, като професионалист(май съм го споделяла тук). В това отношение мисля, че беше страхотен, имаше много добри сцени и отношения с лекарите - битката с Виолета, операциите и взаимоотношението с Калин, Романова, Вяра...изобщо не всичко про него беше кофти, просто не акцентираха върхи тази част от характера му.

# 1 847
В началото /преди сезона / и фенките и антифенките /аз/ на Вергов  погледнахме скептично  на  Велислав и Димитър . На мен ми заприличаха от популярната им снимка  /с тъпата коса на Тони/ на типичните  френски артисти от безкрайните им  модернистични тежки драми .
Всъщност като гледаш само  снимки на Велислав , няма да допуснеш ,че това е едно  съкровище за  нашето  кино и театър .  В момента , в който  започне да се движи , мимиките , гласът и всичко останало  направо  те омагьосва . Тази роля  страшно му е лепнала  Peace
Каквото и да са му отредили сценаристите /на Марио/ , от този сезон ще съм доволна , че открих Велислав .
Е , нямам нищо против да  ни подарят едно  нежно  сдобряване на Кака и Батко  /само както те си го могат /. Даже  така виждам  логичната развръзка между тях , защото  външните причини  не са толкова  фатални , за да ги разделят . И двамата показват ,че имат силни чувства един към друг , въпреки  Тончо и неговото здраве .
А дано пък точно  здравето му /преживяванията около него / този път да ги  събере  Praynig.
Хъмбъл, все забравям да ти кажа - страхотен подпис! Grinning
мерси😘
Аз , за да ви видя подписите , трябва да влизам в профилите ви . При вас  как излизат ?

# 1 848
Ели, да нв би да влизаш основно от телефон? Защото от тела не излизат, само на компютър като четеш
За мнението +1

# 1 849
sway, аз много бих искала да видя Банков като лекар, като професионалист(май съм го споделяла тук). В това отношение мисля, че беше страхотен, имаше много добри сцени и отношения с лекарите - битката с Виолета, операциите и взаимоотношението с Калин, Романова, Вяра...изобщо не всичко про него беше кофти, просто не акцентираха върхи тази част от характера му.

И аз!
Още ме държи сцената, в която рецитираше Вапцаров и си спомняше за дъщеря си.
Макар и това да беше началния им флирт с Огнянова, мъката по детенцето му беше много силна и ми се запечати в съзнанието Sad

# 1 850
  • София
Ели, от настройките на профила ти мижеш да избереш да се виждат подписите.

Отиваш в настройките на профила, -> Изглед на форума и там по подразбиране е маркирано скриване на подписите. Размаркирай го и ще ги виждаш 👍🏻

# 1 851
Ванилия - дааа, много добра сцена!!!! Моя любима е, когато Романова тръгна да напуска, той поиска да оперира заедно с нея и по време на операцията по много интелигентен начин я убеждаваше да остане. Също когато я караше да придвижи напред доцентурата ѝ. В тези моменти му се възхищавах като директор!

Още един момент - разгпвора с Кръстева, когато уж щеше да я пенсионира

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 16:59 от Анонимен

# 1 852
Според мен сценаристите не могат да балансират между личния и професионалния им живот... Или има някакви готини случаи или някаква любовна драма. Както в този сезон пет епизода интересни операции следващите 15 епизода си оправят отношенията. Пак оперират, но не показват какъв е случая и какво оперират.

# 1 853
Някой изказваше мнение назад, че отношенията на Зорница и Марио могат да не намерят окончателна развръзка в този сезон. За мен това е абсурд. Техните чувства един към друг се нищят от десетата минута на втори епизод с въпросното запознаване под душа. 50 епизода по този въпрос са повече от достатъчни, това не е сюжетна линия дето да могат да я разтягат още. Та те преживяха всичко помежду си, минаха през всички фази. И пак ще кажа трети сезон любовните драми на Зорница ще докарат гастит, гадене, повръщане и каквото се сетите на зрителите. Да им измислят друг вид драма с Марио. При Боби и Ина е друго, те доста по-късно се откриха един друг, там може още да се разтяга. И в общи линий нищо друго не се случи освен че се влюбиха, криха се и тя забременя. Драмата с Албена и Захариев може да е с отворен финал, тя да разбере в последните минути, че той и е баща или направо в другия сезон. Съдбата на Фотев също сигурно ще е неясна.. Банков да го връщат интересен ми е хубави реплики му измисляха, за намеса от него в отношенията на Зорница и Марио изобщо не коментирам, защото за мен това е абсурдно. Тези двамата веднъж като ги съберат заедно, нищо не трябва да допускат да застава помежду им, такива образи са им изградили. Да не забравяме, че образа на доктор Ковачев беше създаден такъв, какъвто е специално, за да е перфектият мъж за нашата любима уроложка, това по наши наблюдения.

# 1 854

Отиваш в настройките на профила, -> Изглед на форума и там по подразбиране е маркирано скриване на подписите. Размаркирай го и ще ги виждаш 👍🏻

Лелеее, аз от сума ти време се чудя какви са тези подписи и защо не ги виждам.
Ами те са чудни просто, всичките !
Ама на Хъмбъл е най- як.
Мога цял ден да стоя и да се гледаме - жесток Марио !

# 1 855
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Благодаря , Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Wine Glass
Чак сега прогледнах ! Само от какво съм се лишавала , ама нали все бързам... /бързам , а все вися тук  Embarassed /.
Много са ви готини подписите !  newsm10 smile3521 И аз трябва нещо да измисля /след няколко дни ... ooooh! / .
Подписът на Хъмбъл направо ще ме преследва  и без това  ми е слаб ангелът , когато става въпрос за Велислав  Blush /добре ,че не мога да му досаждам  Joy /  , а на Яница този момент с потъркването на рогцата ми е от любимите  Peace

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 17:34 от Ели-фен

# 1 856
Някой изказваше мнение назад, че отношенията на Зорница и Марио могат да не намерят окончателна развръзка в този сезон. За мен това е абсурд. Техните чувства един към друг се нищят от десетата минута на втори епизод с въпросното запознаване под душа. 50 епизода по този въпрос са повече от достатъчни, това не е сюжетна линия дето да могат да я разтягат още. Та те преживяха всичко помежду си, минаха през всички фази. И пак ще кажа трети сезон любовните драми на Зорница ще докарат гастит, гадене, повръщане и каквото се сетите на зрителите. Да им измислят друг вид драма с Марио. При Боби и Ина е друго, те доста по-късно се откриха един друг, там може още да се разтяга. И в общи линий нищо друго не се случи освен че се влюбиха, криха се и тя забременя. Драмата с Албена и Захариев може да е с отворен финал, тя да разбере в последните минути, че той и е баща или направо в другия сезон. Съдбата на Фотев също сигурно ще е неясна.. Банков да го връщат интересен ми е хубави реплики му измисляха, за намеса от него в отношенията на Зорница и Марио изобщо не коментирам, защото за мен това е абсурдно. Тези двамата веднъж като ги съберат заедно, нищо не трябва да допускат да застава помежду им, такива образи са им изградили. Да не забравяме, че образа на доктор Ковачев беше създаден такъв, какъвто е специално, за да е перфектият мъж за нашата любима уроложка, това по наши наблюдения.

На същото мнение съм. Бяха едновременно хубави и инфарктни 50 епизода, не съм сигурна дали искам още напрежение. Силно се надявам и сценаристите да са на същото мнение.
 А Боби и Ина са страшни сладури. Фотев и той се вписва идеално в интригата. Тук колкото и сценарии да си измислям ми е трудно да отгатна какво ще се случи. Просто с Фотев смятам че изтеглиха дългата клечка. Той е точно толкова непредвидим образ колкото са предвидими всички останали герои взети заедно.

ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ: Смятате ли че всички прогнои, които имахме за евентуална опасност за живота на Зорница от Фотев и спасетелят и в лицето на Марио ще се сбъднат?

# 1 857
Фифф, аз не смятам. Фотев ще се занимава с неговия проблем - Инчето. Имам някакво усещане, че ще разбере за бременността - за да ни хвърлят в лудницата пред телевизора Joy

# 1 858
Аз съм се заринала в бумащина за писане на проект и други простотии и не мога да се включа в разговора, но пък ви се радвам много на сценариите, които пишете Simple Smile:

# 1 859
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Скрит текст:

Благодаря , Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Wine Glass
Чак сега прогледнах ! Само от какво съм се лишавала , ама нали все бързам... /бързам , а все вися тук  Embarassed /.
Много са ви готини подписите !  newsm10 smile3521 И аз трябва нещо да измисля /след няколко дни ... ooooh! / .
Подписът на Хъмбъл направо ще ме преследва  и без това  ми е слаб ангелът , когато става въпрос за Велислав  Blush /добре ,че не мога да му досаждам  Joy /  , а на Яница този момент с потъркването на рогцата ми е от любимите  Peace

Оф, сега обръщах на пълната версия от телефона, за да видя какъв е на Хъмбъл подписа Joy Joy Тя май го е сменяла скоро Wink От коя сцена беше?

Майче, давай да помагаме с проекта, че да се включиш бързо Wink

Общи условия

Активация на акаунт