Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 216
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 370
Невена, ще кача последното в смешките. Не мога , не мога да се стърпя, хилих се на обществено място със сълзи, докато четох Joy

# 2 371
Не се смейте! Знаете ли колко жени прехвърлили определена възраст и отчаяни от факта, че са сами се подлъгват на такива простотии? Живях известно време на квартира с една хазяйка, която от отчаяние че на 50+ години е останала сама си беше взела един от арабският свят за мъж. "Случайно" той я намерил докато била на почивка и "случайно" се ожени за нея. След като взе каквото имаше да взема от нея (пари, документи и т.н.) й би шута понеже на тази възраст тя нямало как да му ражда деца. Когато жените останат сами прекалено дълго време се подлъгват и правят глупости особено като навъртят и годинки. Когато се изнесох от жилището и се пренесох при приятеля ми я помолих никога да не се връща пак при бившия си. Познайте дали пак не е с него? Няма как да им се помогне на такива колкото и да искаш.

# 2 372
Дами , изучете изкуството на чувствените тантра практики + оралната любов. Мъжете сами ще ви кацнат , ще имате избор и никога няма и да си помислите да го търсите в нета.

# 2 373
  • Далече, далече
Дами , изучете изкуството на чувствените тантра практики + оралната любов. Мъжете сами ще ви кацнат , ще имате избор и никога няма и да си помислите да го търсите в нета.

Как ще знаят къде да кацнат, ако дамата първо не е рекламирала уменията си? Joy

# 2 374
  • София
Ако даваш гаранция, че ще ми кацне този от профилната ти снимка (Хал Дрого, Аквамен и т.н.) - ще се напъна  Joy Съдейки по жена му - си пада по каки

# 2 375

Zemfir@ Сега не мога всичко вместо вас да измисля. Но една сексуално отворена жена макар и не красавица е по атрактивна в доста случаи от красавици дърво.

Cuckoo , е посмали малко. Всеки да си знае категорията и възможностите за да няма разочаровани.

# 2 376
И аз се чудя на сексуалните тигрици как им личи, че са толкова умели Simple Smile

# 2 377

Как ще знаят къде да кацнат, ако дамата първо не е рекламирала уменията си? Joy

А, и мен живо ме интересува този въпрос. Щото аз, чисто хипотетично, мога да ги имам въпросните умения, обаче ако си ги изпиша на челото, ще ми лепнат до тях надписа...да речем "професионалистка". И същите тия, които биха ме аплодирали ентусиазирано за 1-2 пъти, ще говорят зад гърба ми "мани я тая к..ва, спала е с половината град".

# 2 378
Чисто хипотетично ако ги имаш тези умения , ще имаш и уменията как да ги прилагаш...дискретно. Така че хем на теб да ти е кеф , хем да не влизаш в гореописаните ситуации. Не съм казал да овършееш целият град. Само че ставаш по атрактивна за мъжете и може да си избираш сред тях. Щото като нямаш избор , хващаш каквото има ....и после теми в бг мама "Що така стана?".

# 2 379
Дискретно, колко да е дискретно - така че да се разбере и "да станеш атрактивна". От написаното от Дрого си правя извода, че той и неговите приятели са от ония чик...джии, дето разнасят за свалките си, защо го правят не искам и да знам.
И самото зацикляне на тая му теза ме кара да мисля, че много страда от липсата на качествен кекс, но е редно да се помисли, че нещата при кекса са двупосочни и може би не всичко е такова, каквото си го мислим първоначално.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 14:21 от Си*

# 2 380
То човек да иска да помогне с нещо и веднага ще го изядете. Ами оправяйте се както можете. Много по лесно е да се мрънка по форумите. Що ли си правя труда?  Ай със здраве.

# 2 381
Ама не, не тропай веднага с краченце, кажи как наистина една жена дискретно да каже на МНОГО мъже, че прави страхотни свирки?

Да не говорим, че инструментът и инструменталистът имат горе-долу равно участие в качеството на музиката.

# 2 382
Имаше една книга едно време за Бялата Тигрица, някакви китайки, дето били обучени на виртуозни свирки. Та те имали външни белези за обучението, вкл. специфично бижу.

# 2 383
Ами жените са професионалистки, за това им плащат вероятно, коя нормална жена има време да се занимава с такива глупости Simple Smile

# 2 384
  • София
Чисто хипотетично ако ги имаш тези умения , ще имаш и уменията как да ги прилагаш...дискретно. Така че хем на теб да ти е кеф , хем да не влизаш в гореописаните ситуации. Не съм казал да овършееш целият град. Само че ставаш по атрактивна за мъжете и може да си избираш сред тях. Щото като нямаш избор , хващаш каквото има ....и после теми в бг мама "Що така стана?".

Тук вече логиката се губи.
Всяка стока се продава чрез реклама- ако никой не знае за нея, няма как да стане.
Та, ако един мъж случайно се е докоснал до тези ѝ умения, но не се похвали на никого, вероятността да се нареди опашка от развълнувани в очакване обожатели, е нулева.
Но пък, ако сподели с повечко юнаци, ще осигури върволица от " клиенти на пачаврата", не от мераклии за сериозна връзка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт