Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 203
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 385
Te ония с номера на китайката го правели с цел духовно израстване и безсмъртие.

# 2 386
Да, да, явно така енергията между партньорите протича по-добре Wink

# 2 387
JoyJoy

Ох, човекът искаше добро да ви направи, а вие го изгонихте... Сега никога няма да разберете тайната на големия избор и ще трябва да се мъчите с описаните от Невена собственици на болни камили.

# 2 388
Ама чакайте сега, аз съм чувала, че номерът на китайката е онзи с двете тухли и тънкото извикване след това. Нещо не ми не връзва с протичане на енергии...

Ема, аз исках да си говорим с него и най-сериозно го питах нещо, пък той се фръцна обиден. Човек се учи цял живот, даже и на моите години.

АбрурТ, какъв е изводът? Читава свирка само след декларация за конфиденциалност (да не я разнасят жената като пачавра). Ама пък тогава губи потенциалните желаещи в бъдеще. Тю, да му се не види! Ни така, ни инак!

# 2 389
  • София

АбрурТ, какъв е изводът? Читава свирка само след декларация за конфиденциалност (да не я разнасят жената като пачавра). Ама пък тогава губи потенциалните желаещи в бъдеще. Тю, да му се не види! Ни така, ни инак!

А, не! Това е твой извод, при това- нечитав отвсякъде! Mr. Green
Не говоря за пестене на уменията, пък то- нали знаеш, че хубавият кон и под съдран чул личи, та не виждам как могат да се скрият......
Накратко,  Khal_Drogo е наясно с рекламата на професионалистките, но не и на жената, която е стойностна във всеки един аспект. Simple Smile

# 2 390
  • Далече, далече
Ще разкажете ли за номера с двете тухли, за по-непросветените?

# 2 391
JoyJoy

Ох, човекът искаше добро да ви направи, а вие го изгонихте... Сега никога няма да разберете тайната на големия избор и ще трябва да се мъчите с описаните от Невена собственици на болни камили.

Виновна съм, но не предполагах колко е нежна и мека неговата хммм.. душевност. И сега - към камилите и аз.

# 2 392
Ще разкажете ли за номера с двете тухли, за по-непросветените?
Не ти трябва да знаеш. Боли. Но пък после - никакви проблеми с жените.

АбсурТ, не става дума за хубавите кобилки. Те и със свирки, и без свирки пак са си вървежни. Става дума явно за по-невзрачните женици, които обаче са надарени със специални еротични умения. Как мъжете да ги познаят такива? Защото тезата на Хал-а беше, че не било толкова важно да е хубава, по-важно била да е опитна. Ако се облича предизвикателно, гримира се като Мадам и мята белтъци наляво-надясно, ще я набедят за ...такава-онакава. И ако случайно си хване мъж извън шаблона чук и бег, той хич, ама хич няма да е доволен от такова амплоа. Ако пък си се носи строго и елегантно, тогава рискът уменията й да останат скрити за мъжката аудитория е огромен.

# 2 393
JoyJoy

Виновна съм, но не предполагах колко е нежна и мека неговата хммм.. душевност. И сега - към камилите и аз.

Само ви чета да видя до къде ще стигнете с разсъжденията.

# 2 394
  • Далече, далече
Ако пък си се носи строго и елегантно, тогава рискът уменията й да останат скрити за мъжката аудитория е огромен.

Много мъже си падат по тази външност. Мислят си, че такава жена е като библиотекарка - студена отвън и гореща отвътре.

Също така много мъже мислят, че грозните жени са страстни. Веднъж един ми каза: "Грозните жени рядко правят секс и затова го правят като за последно."

# 2 395
На тия мъжове им дай секс и свирки - те това търсят предимно. Хубаво ами ако се появи изведнъж нова предизвикателна музикантка че се и окаже, че и по-майсторка кво праим - записваме се на курс за допълнителна квалификация или пускаме синджира и да оди да пасе. Па ние си се надаме да си намерим нов утешител. Мъжете са много нагли съществителни - тоя примерно очевидно иска да ни каже, че ако искаме мъж в живота си трябва да ни е приоритет да се поддържаме все на върха на креватните техники иначе ни грози опасност някоя обучена китайка да ни замести. Как ли пък целта на живота ми няма да бъде да обслужвам сексуалните нужди на нагъл муньо. Егати нахалството. Че иска и да работя по цял ден за да не му се налага да ме издържа, и децата да му гледам, и да му шетам докато той си вири краката пред телевизора и накрая трябва и да съм свежа като си легнем и да му реализирам сексуалните мечти. А моите човешки и женски нужди кой ще удовлетвори питам и отговор не искам. Айде у лево брато

# 2 396
Skrekkelig , много интересен , задълбочен и високосъдържателен пост. Евала.

# 2 397
Хал-е, защо според тебе едни и същи жени с някои са тигрици, а с други - светици?
Честно да ти кажа, едва ли има жена над 20, която да не знае как се прави орален секс и да не сменя по няколко пози на сеанс. В началото на връзката обаче. Не знам защо се очаква това да продължи и на фаза тежка бременност, ревящи бебета или хронично липсващ от домашния ефир типигьос, зает да си бърка в носа пред телевизора.
Така че не смятам, че точно образование е това, което липсва на масата жени. Липсват им мъже, които да ги вдъхновят истински.

# 2 398
  • Countryside
Ем, 'ко да прай'ш, просто са устроени мъжете, шанс. Тук таме се среща някой еволюирал екземпляр. Ама хич не е лесно да ги познаеш. Еволюиралите де, затова предлагам да си сложат по едно бижу, за по-лесно, нали по метода на китайката.

# 2 399

Skrekkelig , много интересен , задълбочен и високосъдържателен пост. Евала.

Все пак има надежда - обучените китайки не си подаряват уменията, а ги продават и то скъпо - знаят си цената жените. Та муньо ако няма парЕ или му се свидят ще не ще ще си седи при при глупата си жена и ще си ползва безплатните услуги. Ама тогава пък аз ще го наритам - да си дири други жертви, по-закъсали от мен.

Много мъже си падат по тази външност. Мислят си, че такава жена е като библиотекарка - студена отвън и гореща отвътре.
Също така много мъже мислят, че грозните жени са страстни. Веднъж един ми каза: "Грозните жени рядко правят секс и затова го правят като за последно."

пак се върнахме в изходно положение - грозна ли си, редко те огрева колкото и да си майсторка иначе.
Начи да синтезираме. Мъжете търсят и направо смятат че им се полага:
1. Хубава жена
2. Секс бомба
3. Майка на децата му
4. Домашна слугина
5. Самоиздържаща се
6. Винаги усмихната, мила и в добро настроение

А те самите предлагат:
1. Един голям и корав навсякъде където го пожелае

Ем, 'ко да прай'ш, просто са устроени мъжете, шанс. Тук таме се среща някой еволюирал екземпляр. Ама хич не е лесно да ги познаеш. Еволюиралите де, затова предлагам да си сложат по едно божу, за по-лесно. Нали като обучените китайки, само дето ще са некст левъл мъжОВе..

Като не е еволюирал ще работи двойно за да не се налага жена му да се разчеква

Общи условия

Активация на акаунт