Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 216
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 430
Ем, 'ко да прай'ш, просто са устроени мъжете, шанс. Тук таме се среща някой еволюирал екземпляр. Ама хич не е лесно да ги познаеш. Еволюиралите де, затова предлагам да си сложат по едно бижу, за по-лесно, нали по метода на китайката.

Еволюиралите по ваш вкус мъже са много, ама много много по-малко от добрите китайски музикантки. Ако ще, не бижу да носят, на ръце да ходят, пак няма да се доредите всичките желаещи в тая тема. Ама иначе има една мантра, може да е китайска, не знам колко помага, тук доста се рекламира.
Повтаряйте си "има бол мъже, има бол мъже..." и така 6 пъти на ден по 3 минути. За мюсюлманките - може 5.  Mr. Green
==============================
И точно по темата виц от поребителката papi6 в темата с вицовете:

Попаднах в омагьосан кръг. Психиатърът ми казва : "Намери си жена! "Жените ми казват: "Иди на психиатър! "

# 2 431
  • BG
Ааа, мен не ме брой.Аз не търся.😂 И нямам тези проблеми.

# 2 432
Дам, винаги се стига до въпроса: дали да си тровя нервите с наличните примати или да се сприятеля с вибратора, докато дойде принцът?

# 2 433
Дам, винаги се стига до въпроса: дали да си тровя нервите с наличните примати или да се сприятеля с вибратора, докато дойде принцът?

Купи си повече батерии че принцовете са на свършване.

# 2 434
А, аз за една приятелка говоря, не за мене си...
И викаш, само примати останаха на пазара?

# 2 435
А, аз за една приятелка говоря, не за мене си...
И викаш, само примати останаха на пазара?

Не , просто само тях виждате. Другите са невидими щото не са ви интересни.

# 2 436
Е кои са другите - примати не щем, принцовете изчезнали, кои са от третия вид? И къде да ги дирим? На каква стръв се ловят?

# 2 437
Не знам. Аз вече не търся. Като търсех и имах желание за семейство само греди. Вече не искам. Работя си , ползвам каквото мога и ги пускам да си ходят.

# 2 438

А, и мен живо ме интересува този въпрос. Щото аз, чисто хипотетично, мога да ги имам въпросните умения, ......

Ключов израз - "чисто хипотетично"

Simple Smile

# 2 439
  • Countryside
Не знам. Аз вече не търся. Като търсех и имах желание за семейство само греди. Вече не искам. Работя си , ползвам каквото мога и ги пускам да си ходят.
Жалко, звучи ми като тъжен живот, много при това.
Аз никога не съм търсила принц, а нормален човек, то си показва дали си пасвате. Може и това да има значение, нямаш много високи очаквания, а просто опознаваш човека, не се разочароваш.

Апропо, това с тантрите не спомага ли да си гътат хората, докато правят секс? Справка Антъни Бурдейн?

# 2 440

Аз не съм била родена по това време. Язък, изпуснала съм я.
Нищо не си изпуснала . Както се казваше в един виц от началото на демокрацията :
- Мамо , той ме обича!
- Лъже те дъще . Любовта не съществува . Любовта я измислиха комунистите , за да им пускаме без пари .

Или ако перефразираме леко една популярна ТВ-реклама , би звучало така :
 Любов ....?? В кой век живеете бе хора ? Сега всичко е толкова просто ! Първо гледаш парите, и тогава пускаш !

# 2 441
Нямам никакъв интерес да правя тантра и не съм единствената.

# 2 442
  • Бургас
То някои примати класическия секс не са усвои, на тантрически ще ги учим!  Laughing
За всички, които чакат принца, напомням: Постарайте се да изглеждате като принцеса, той вече кон си има!

# 2 443
Добре казано, rosi81, да допълня само, че има и някои (програмисти основно) които се кефят повече на говорещи жаби, отколкото на принцеси Wink

# 2 444
  • Paris, France
Добре казано, rosi81, да допълня само, че има и някои (програмисти основно) които се кефят повече на говорещи жаби, отколкото на принцеси Wink

Не съм съгласна. Много програмисти биха се зарадвали на принцеса, но на нея ще и е много скучно с тях. ITтата са идеално съпрузи, поне според Сирената. Имат бол свободно време, пътуват, прилично платени са навсякъде по света, лесно мобилни. Вече 20г нямам оплаквания от мойто ИТ. Ако има важен проект и децата ги няма даже не забелязва, че не съм готвила 5 дена или че ме няма. Работят основно с мъже и са доста толерантни и отворени към новото.  Препоръчвам.

Примати има навсякъде. Децата ги обожават и все ме врънкат да ходим да ги гледаме в един парк. С удоволствие бих гледала 5-6 урангутана, ама не знам дали ще им бъде приятно с нас.

Общи условия

Активация на акаунт