Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 246
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Paris, France
Skrek, биреното коремче се маха с диета и упражнения. Тогава спира и хъркането.

Бианка, една позната си раздаде паролата на 20ина приятелки като разбра за генерала. На този профил пишеха вдовец с дъщеря Мелани, от Австралия, който през октомври беше завел дъщеря си в Уагадуго или Бамако да продават коли, ама нямал пукнат лев да им плати митото и американски генерал в Афганистан. Явно по няколко души пишат от тези профили, защото веднъж около 15 човека чатихме с търговеца на коли и отговаряше на всички. Представям си цялото му семейство, клекнали до колибата, кой с лаптоп, кой с телефон и чатят ли, чатят. Жалко, че няма тема за смешни чатове да преведа няколко по спомени. Ще се пръснете от смях.

Лейди Нина, в Тунис и Мароко това е цяла индустрия, с която се изхранват цели области. Джакпота (le sésame - Сезам, от Сезам, отвори се или ключ към Европа) са лелки и бабички като твоята хазяйка. В доста западни държави това се знае отдавна и даже има задължителна беседа в консулството и след това консулството решава дали да разреши подобен брак. Знам, че в Белгия им дават огледало в полицията, ама ......

# 2 416

Къде остана любовта?
В социализма ? Thinking

# 2 417
  • София
Представям си Невена и 20-те й приятелки колко интересен живот си живеят... Rolling EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 2 418
  • Далече, далече

Аз не съм била родена по това време. Язък, изпуснала съм я.

# 2 419

Аз не съм била родена по това време. Язък, изпуснала съм я.

Значи си малка , за къде бързаш да си объркваш живота с любов ?

# 2 420
  • Paris, France

В социализма любов нямаше. Бяха доста прозаични и материалистични години. По-пресметливи и материалистични жени от българските през соца не съм виждала никъде. През 90те, може би, са се вихрили някакви любови, ама не съм била там.

# 2 421
Аз пък през социализма израснах с една такава представа, че парите нямат никакво значение. Бързо схванах, че хич не е така обаче, като заживях в реалния живот. Simple Smile

# 2 422
Дрого е много прав.
На една жена от км й личи (усеща се) дали и колко е сексуална.
Изобщо не е нужно да ходиш секси или тн преправена.
И тантра практиките въобще не са само за мъжа, та не е никак излишно това удоволствие.

# 2 423
  • BG
Дрого е много прав.
На една жена от км й личи (усеща се) дали и колко е сексуална.
Изобщо не е нужно да ходиш секси или тн преправена.
И тантра практиките въобще не са само за мъжа, та не е никак излишно това удоволствие.
Да, това е така, както и, че такива жени обаче рядко остават с един, ако ме разбирате правилно
Блеки, всичко от изброените неща се оправя с пари. Само безпаричието се оправя с труд. 

Къде остана любовта?

Хм , любовта....май остана в 19 в , в любовните романи. Там някъде последно се видяхме.

Skrekkelig косата се присажда , биреното коремче се сваля с диета и фитнес , хъркането мисля че имаше някаква операция , ерекцията с лечение.Но всичко струва определена цена. Безпаричието ако си мързелив не можеш да го оперираш. Сега на тъпа ли се правиш ? Сериозно питам.
😁
Жалко обаче, че акъл също с пари не се купува.

# 2 424
Не, не те разбирам правилно може би..
Да не мислиш, че истинска тантра може да се прави с всеки?

# 2 425
Без да визирам никой , то си личи на кого колко му е...акъла. Wink

Angel не се хаби. Не можеш да обясниш нещо на някого дето изобщо не знае за какво става дума.

Един съвет за вечно търсещите

[/list]

Ако искайте ме докладвайте се ми е тая.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 18:17 от Khal_Drogo

# 2 426
    • BG
    Не, не те разбирам правилно може би..
    Да не мислиш, че истинска тантра може да се прави с всеки?

Сигурно не може. Но от една такава тантруваща (и двамата се занимаваха отделно и с йога) мой приятел бе използван за донор и после се изгавриха с него.

# 2 427
    • София
    За някаква секта явно става въпрос Rolling Eyes

# 2 428

Измилици на анлийски жълти медии.
    На англичаните даже американците не им вярват. Само колкото да ги прекарат някой път.

Като в семейните отношения нещо... Mr. Green

# 2 429

Хм , любовта....май остана в 19 в , в любовните романи. Там някъде последно се видяхме.

Skrekkelig косата се присажда , биреното коремче се сваля с диета и фитнес , хъркането мисля че имаше някаква операция , ерекцията с лечение.Но всичко струва определена цена. Безпаричието ако си мързелив не можеш да го оперираш. Сега на тъпа ли се правиш ? Сериозно питам.

Знам как се маха бирен и всякакъв корем ама ти каза че с пари се оправя и реших че имаш предвид пластика а не диета и спорт - те са безплатни. А от липосукция даже може да умреш. За хъркане операция няма - мъчиш се с един апарат ама и той не помага.
    Чудя се верно мъжете какво ги привлича повече - разпищолена пачавретина тръгнала на лов или Iron Maiden

Общи условия

Активация на акаунт