Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 084
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Много е забавно как всели втори лоьльо си мисли, че е супер награда, за която жените се преструват или опитват да спечелят. Има нещо много арогантно и същевременно немъжествено в такава настройка.
Равенство, равенство, но мъжът трябва да "спечели жената".

Дори да го погледнем от циничната гледна точка- сурогатството тук все още е забранено, докато донорството не. Така че една жена може да има семейство без мъж, а един мъж без жена- не. Ясно е кой за кого трябва да се старае, ако иска горното.
Ако не- съвсем пък е смешно жена да се старае само за достъп до оная работа на някого си.

# 2 506
  • Наблизо
Kачър,напълно съгласна съм..с една разлика - както една жена не трябва да се бори за достъп до *** на някой си, така и жена не трябва да си оценява кандидатите по кой най много може да даде за достъп до нейното *йони*.Някак не ми харесва витаещото в темата мнение, че *всички мъже са отвратителни, затова трябва а се омъжим за този с най-многото пари че да си заслужава да му пускам..понякога*.
Ми аз предпочитам сама да съм си, отколкото да се омъжвам за някой който едвам трая и да ги търпя,защото имал пари..

# 2 507
Ама ей го на за него всички трябва да са уау.
Е, то се очакваше темата да се превърне в поредната лекция на тема "Какво да правят жените, за да намерят и задържат мъж". Такава да била, онакава да била, това да можела, онова да правела, за да е доволен величеството. А за това, какво трябва да прави величеството - ни дума. Пак да кажа - прекалено много време и внимание се отделя на това, какво искали и търсели мъжете.
Двойките се събират за да им е приятно и на двамата. Ако единия мисли само за себе си, ами няма да се получи.

Обърна палачинката. А аз си мислех че се събират, за да може жената да предлага качествен секс на мъжа. А когато качественият секс стане мираж, мъжът да я смени с друга, която да му предложи същото Smile

# 2 508
  • Наблизо
Ама ей го на за него всички трябва да са уау.
Е, то се очакваше темата да се превърне в поредната лекция на тема "Какво да правят жените, за да намерят и задържат мъж". Такава да била, онакава да била, това да можела, онова да правела, за да е доволен величеството. А за това, какво трябва да прави величеството - ни дума. Пак да кажа - прекалено много време и внимание се отделя на това, какво искали и търсели мъжете.
Двойките се събират за да им е приятно и на двамата. Ако единия мисли само за себе си, ами няма да се получи.

Обърна палачинката. А аз си мислех че се събират, за да може жената да предлага качествен секс на мъжа. А когато качественият секс стане мираж, мъжът да я смени с друга, която да му предложи същото Smile
или жената да го смени като му свърщат парите

# 2 509
За да се съберат двама души, значе всеки е харесал нещо в другия и когато това нещо вече го няма, следва раздялата и търсене на друг партньор. Не е ли така?

# 2 510
  • София
Да, ако харесаното нещо е приоритетно за нормален мозък, който приема близките си хора като хора, а не като обекти, предоставящи волна секс програма без право на отпуск или боничен.

Щото ако някой си е харесал задник или плочки, които на 50 вече ги няма, кофти.

# 2 511
Дам. Има хора, които гледат на другите като на предмети, които им вършат работа. Щом спрат да им вършат работа, хвърлят ги и си купуват нови.

# 2 512
Дам. Има хора, които гледат на другите като на предмети, които им вършат работа. Щом спрат да им вършат работа, хвърлят ги и си купуват нови.
Говорите глупости, ами ако мъжа се пропие, тръгне по игрални зали или по жени? Няма ли да го оставите?

# 2 513
Говорите глупости, ами ако мъжа се пропие, тръгне по игрални зали или по жени? Няма ли да го оставите?
Ако самолетът падне окончателно и непоправимо, да те оставят ли?
Не се вдълбочавам кой знае колко в лежерния разговор за секса и кой колко трябвало да се старае, но не беше ли ти, който обясни, че за секс иде реч. За секс оставяш.  Къде пиянство, къде игрални зали сега пък?
 ...
П.П. Да не говорим, че по-назад прочетох в твой постинг безумното твърдение, че те били оженили... Ти къде беше?

# 2 514
Ако самолетът падне окончателно и непоправимо, да те оставят ли?
Не се вдълбочавам кой знае колко в лежерния разговор за секса и кой колко трябвало да се старае, но не беше ли ти, който обясни, че за секс иде реч. За секс оставяш.  Къде пиянство, къде игрални зали сега пък?
 ...
П.П. Да не говорим, че по-назад прочетох в твой постинг безумното твърдение, че те били оженили... Ти къде беше?
Не разбирам защо повечето жени не отчитате голямото значение на секса за една връзка. Ожениха ме, защото мислех с грешната глава....

# 2 515
Защо си мислиш, че само мъжете разбират значението на секса, Манекен? Защо? Коя от тук писалите е написала, че сексът не е важен, за да направиш ти този извод?
Не знам коя ти е грешната глава, но не разбираш какво казват или искат жените.

# 2 516
  • София
Не знам коя ти е грешната глава
хаха, найс Laughing

# 2 517
Тогава той просто няма да е мъжът, с когото сме се свързали, нали? Още повече, че такива забежки в 99% от случаите си остават перманентни.

# 2 518
Манекена, нали и ти си тръгнал по жени, само че със знанието на жена ти? Чудя се как си я дресирал.

# 2 519
Ми плаща й наем, за да живее у тях, това стига сигурно.

И още нещо. Жените обикновено доста дълго търпят пияници, комарджии и кръшкачи именно защото не гледат на тях като на предмети, а са обвързани с чувства. Това е най-трудното за превъзмогване - да преодолееш любовта си към човека, който се е превърнал в боклук. Накрая, разбира се, е доста вероятно инстинктът за самосъхранение да вземе връх.
Но ако гледаш на партньора само като на едно тяло с определени параметри, то при първото изменение в негативна посока просто хвърляш стария модел и си вземаш нов - без угризения, без страдание и без много отлагане във времето.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 21:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт