Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 116
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 490
Да,но повече възможности ,по-голяма вероятност за по-добро качество.

# 2 491
  • Далече, далече
Колко никога неженени, без деца на 45+ години фолк певици или плеймейтки има?

Тези се омъжват за богаташи. Ако не успеят да се омъжат, гледат да родят дете на някой богаташ, за да си осигурят голяма издръжка за 18 години.

# 2 492
Да,но повече възможности ,по-голяма вероятност за по-добро качество.

Зависи от представителната извадка на пробите.

# 2 493
  • София
Кажете сега, че няма висша сила - отварям преди минути ФБ и какво виждам - точно по темата:

За мен сексът се учи, като много други неща. Доброто изпълнение да ти идва отвътре без много практика - не вярвам на такива приказки. Най-малкото, защото човек (независимо от пола си) как иначе ще научи лично него какво го кефи и какво не чак толкова?

Имаше една приказка - мъжът си мисли, че е вторият, хвали се че е първият, а всъщност е поредният

# 2 494
Това с манията да си първият никога не съм го разбирала, дори от гледна точка на мъжете.
Какъв е келепирът да си с неопитно момиче, което не познава нито себе си, нито него, нито дори е с достатъчно събудена сексуалност, но пък носи куп задръжки?

# 2 495
  • София
Това с манията да си първият никога не съм го разбирала, дори от гледна точка на мъжете.
Какъв е келепирът да си с неопитно момиче, което не познава нито себе си, нито него, нито дори е с достатъчно събудена сексуалност, но пък носи куп задръжки?
Ти нали не си мъж? Как тогава ще разбереш от тяхна гледна точка?
Предполагам, че кефът е по-скоро психологически - именно ТИ си толкова желан, че заради теб е направила голямата стъпка. Плюс - да си я научиш на това, което на теб е приятно.
Преди 30-ина години имах една колежка, чиято майка я водела на преглед дали е девствена (едно дете на възрастни родители, може и да е била осиновена). Решението - гаджето й я ....в задния вход.
Голямо пазене, няма що... Заради една тъпа ципа

# 2 496
Знам, че мюсюлманките така ги действат.

# 2 497
  • София
Да направят задължително оперативното й махане, да си спестим много простотии.

# 2 498
Само аз ли не схванах оная китайска техника с тухлите?
А тантра-та не я одобрявам. Не е за мене тва. Тц. 1 месец да сесим и да се гледаме голи- Нъц. 😂
Иначе секса е важен. Според зависи либидото и на кой точно маймунски брат по братовчедска линия приличаш.
А тва за свирките. Епа.. На обучение не съм ходила, с тухли не са ме замеряли, ама до ся не са ми се оплаквали. То като пеенето- или го можеш или не.
Абе най-хубаво си е след секс една биричка и да не тезанимава никой.
Ама мъжете къде ще ги търсим.
Някой да се сеща за маймунарник някъде в близките околности. По е харабежно от свирки с тухла в лицето.
Тантрична свирка с маймуни, дето зе замерват с тухли как ви звучи.
Ся ще се появи и оня със свръх либидото да обясни за харема и целеустремените мъже и сме готови. Отделни мъже не ни трябват. Стана малко дълго, ама то щото докато си избера тухла. 😜😂

# 2 499
Манекена дано е фалшив герой, защото иначе ми е много жал за такива повредени хора плюс Ужасяваща пък която смята,че за брак трябва да се продадеш на този ,който дава най-много пари.

не си ме разбрала - изобщо не смятам така. Смятам, че мъж, който не може да издържа семейство на минимално ниво - да не се чудя да родя или да не родя щото не е ясно дали ще имам условия да му осигуря нормален живот - не трябва да създава такова и лично аз не бих си съсипала живота с такъв, колкото и да си мисля че съм влюбена. Имала съм такива мъже и с голям зор ги зарязах и се радвам че го направих - наистина се оказаха боклуци. Единият се ожени за 1 срещната да не остане назад от яд, че се ожених за друг - още не и е направил дете. Другия беше женкар и заради жени си замина и остана в черната хроника.

# 2 500
Кажете сега, че няма висша сила - отварям преди минути ФБ и какво виждам - точно по темата:

За мен сексът се учи, като много други неща. Доброто изпълнение да ти идва отвътре без много практика - не вярвам на такива приказки. Най-малкото, защото човек (независимо от пола си) как иначе ще научи лично него какво го кефи и какво не чак толкова?

Имаше една приказка - мъжът си мисли, че е вторият, хвали се че е първият, а всъщност е поредният
Аз пък не мисля, че се учи. С първият ми партньор бяхме неопитни, но много се усещахме някак си и ни се получи от първия път. Не е до учене, а до взаимно усещане.

# 2 501
  • Насред хаоса
Ама ей го на за него всички трябва да са уау.
Е, то се очакваше темата да се превърне в поредната лекция на тема "Какво да правят жените, за да намерят и задържат мъж". Такава да била, онакава да била, това да можела, онова да правела, за да е доволен величеството. А за това, какво трябва да прави величеството - ни дума. Пак да кажа - прекалено много време и внимание се отделя на това, какво искали и търсели мъжете.

# 2 502
Ама ей го на за него всички трябва да са уау.
Е, то се очакваше темата да се превърне в поредната лекция на тема "Какво да правят жените, за да намерят и задържат мъж". Такава да била, онакава да била, това да можела, онова да правела, за да е доволен величеството. А за това, какво трябва да прави величеството - ни дума. Пак да кажа - прекалено много време и внимание се отделя на това, какво искали и търсели мъжете.
Двойките се събират за да им е приятно и на двамата. Ако единия мисли само за себе си, ами няма да се получи.

# 2 503
  • Countryside
Е, то няма как да се получи и ако единия мисли само за удобството и кефа на другия, а пренебрегва себе си, както много жени правят, сакън да не се напъне мъжлето да пипне нещо неприсъщо. Като ютия например. Или прахосмукачка.

# 2 504
  • Наблизо
Не си ме разбрала, или се правиш на такава? Исках да кажа, че в началото на връзката жените се правят че могат всичко в секса и че го правят с кеф, но това само докато постигнат целта си.

И каква е целта? Да и купиш нова кола? Ми нали трябва да си платиш за сексуалните услуги бе, ти безплатно ли искаш? Или още по-лошо - да се ожени. Как не я срам - нагла, подла и коварна сган да ожени горкия човечец, който търсел само и единствено малко сексуално удоволствие.
Я вие мъжете - каква ви целта я да чуем дали е по-хуманна и алтруистична от нашата?
Ще ме извиняваш Ужасяваща, ама това ти мнение точно за това говори - да си продадеш възможно най-високо секса..не можело безплатно??Тоест хармоничен брак - мъжът си плаща и ти му пускаш?

Иначе за нормално ниво и т.н. на живот съм съгласна, но са комплексни нещата. Поначало нормална жена излиза с мъж на нейното ниво - ако си умна, уверена, образована, с хубава работа и хубавка, нормално и да излизаш с такива мъже. Нормалните хора се събират първо душевно да им е добре, а пък ако жената е перспективна, мъжът също ще е такъв.
Не мога да си представя такива отношение като в твоето семейство, където направо едвам го траеш твоят мъж и имаш като цяло Такова мнение за любовта и хармонията в двойките.

Общи условия

Активация на акаунт