Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 837
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Paris, France
А защо да ти вземат децата, които вече са доста големи? Ще им е доста по-скъпо да плащат на приемно семейство, че и без да ги разделят, психолози, за тебе, за тях. Това ми се струва налудничаво в държавата, в която си. На вас биха ви трябвали пари за ежедневни разходи и дрехи, обувки, помагала за училище. Даже няма нужда да ви настаняват в социално жилище.

Супер е, че ти дават стипендия. На мене тук не биха ми дали заради доходите на ММ.

# 3 016
Между другото всяка Коледа се появяват някакви семейства семейства по ТВ които реват, че нямат пари за Коледни подаръци на децата си и за храна за Коледната трапеза и молят за подеяния. И това наистина е така - има хора с много ниски доходи. Дори едно мое бившо гадже е така, хем че си работи съвсем нормална работа. Ама се разведе с жена си и сега като децата са при него и купува риба, купува само за децата - за него няма парЕ.  И тия бедни семейства  всяка година стават все повече. Ама бедни разбирай за храна нямат. Социалните помощи изобщо не са толкова големи както за Франция описваш. И ги намаляват непрекъснато.

# 3 017
нали знаеш че това с крадените деца и приемните семейства е бизнес - не мога да ти дам логично обяснение. Но предполагам че основно ще натежи фактът че съм чужденка. Но не ми се мисли за гадни неща

# 3 018
Като ви чета тук как говорите за реалност, си мисля, че много от вас са далеч от реалността с тези думи за провайдър. Вече имам чувството, че мъж получаващ по малко от 2к трябва да му се забрани да има деца. И въпреки всичко имат дете и семейство, и си живеят живота с жена си и децата си и т.н. без жените им да изпитват нуждата да си търсят провайдър, без да се чувстват, че са се жертвали или като прислужници.
Грозно ми става вече да чета, че има жени склонни да изтърпят дори и изневяра, лошо отношение и какво ли още не, само и само да са с провайдър и да не се налага да се напънат.

# 3 019
И на мен ми е кофти, но за самите жени понякога наистина е добър вариант.

# 3 020
  • Paris, France
Не знаех, че и при вас крадат деца, Скрек. Помощите не са големи във Франция, но не съм видяла гладуващи, особено чужденци. А бившото гадже явно е изгубил къщата след развода. На такива им викат в Англия работещи бедни. Като им натресат непосилни издръжки и отиде. Във Франция издръжките са ниски.

Естествено, че никой не трябва да търпи изневери. И аз не бих търпяла. Просто съм дъщеря на коцкар и за мене това е нормално. Всеки мъж не се харесва на жените.

Не бих търпяла провайдър за този що клати гората, но е факт, че с такъв животът с деца е по-лесен и приятен, дори за самите деца.

# 3 021
2К заплата само от работещ съпруг и безработна майка за БГ ако си живееш в собствено жилище си е съвсем приличен доход за семейство с деца. Не е много, но не е нещо което трябва да откаже двойка да си има деца - много семейства така живеят с такъв общ доход. За спестяване няма много да има, но скромничко и пестеливо спокойно си се живее. Зависи и в кой град де

# 3 022
Не знаех, че и при вас крадат деца, Скрек. Помощите не са големи във Франция, но не съм видяла гладуващи, особено чужденци. А бившото гадже явно е изгубил къщата след развода. На такива им викат в Англия работещи бедни. Като им натресат непосилни издръжки и отиде. Във Франция издръжките са ниски.

деца крадат навсякъде, не само в Норвегия. Бившият - не е изгубил къщата - напротив - останал си е в нея. Ама вече му е трудно сам да и плаща вноските. Иначе е дърводелец и си взема нормална заплата за такъв. Но това е - както ти казах тук не е раят, който хората си представят.

Цитат
Естествено, че никой не трябва да търпи изневери. И аз не бих търпяла. Просто съм дъщеря на коцкар и за мене това е нормално. Всеки мъж не се харесва на жените.

Не бих търпяла провайдър за този що клати гората, но е факт, че с такъв животът с деца е по-лесен и приятен, дори за самите деца.

аз мисля че бих изтърпяла нещо еднократно (изневяра де). А дори да не е ако не знам ми е ОК - стига само да не ме зарази с нещо и да не си харчи парите и времето по кучки докато на нас ни се стиска.

# 3 023
  • Наблизо

аз мисля че бих изтърпяла нещо еднократно (изневяра де). А дори да не е ако не знам ми е ОК - стига само да не ме зарази с нещо и да не си харчи парите и времето по кучки докато на нас ни се стиска.
Честно казано,след отвратителните неща които пишеш за мъжът ти,не се и учудвам че ако ти изневерява най-големият проблем ти е да изтичат пари..
В тази тема стана един Панаир на суетата..Сирената и Ужасяващата обясняват как мъжът може да си изневерява,стига да не изтичат пари,за тях е ок...Поне Невена е против.Уф,отдъхнах си.

За свободните жени с желание за нещо истинско : Живейте си живота и си направете план какво точно искате от него!Ако ви е важно да имате дете,то имайте,не чакайте Михаля.Ако не,занимайте се с друго.Ако съдбата ви е такава,истинският човек за вас ще дойде.

# 3 024
Много жени търпят какво ли не и то не заради пари, отвори темите надолу и лошо може да ти стане.
За мен извевярата не е най-лошото нещо  , ако не е паралелна връзка, а нещо еднократно. Всеки човек си решава за себе си, кое щи търпи и какво -не.

# 3 025
  • Paris, France
Пишеш, че не е рай. А защо тогава толкова чужденци се натискат да идват при вас, а не примерно тук, във Франция или Испания, където и климатът е климат, и животът - живот?

Прави ми впечатление, че в скандинавските туристически групи има много смесени расово двойки. Тези азиатки, черни, араби там ли са си родени или са доведени като съпрузи? Днес минах край Хилтън в Дефанс и имаше шведска група. Една трета от жените бяха азиатки. Дошли с мъжете си и децата. Защо седят ако не им е добре там?

Тук има риба и по 4€ (8лв) килото. Дребни средиземноморски сардинки и други от развъдници. Това на пазара. Към 12.30-13ч даже правят отстъпки. Е, има и обезкостяване павета дива сьомга по 25€ килото и филета тон и разни други, но се намира евтино тилапия и разни местни. Мислех, че в Скандинавия е сравнително евтина. Кухнята при вас е основно риба. Нашата пушена сьомга идва от вас.

# 3 026

Честно казано,след отвратителните неща които пишеш за мъжът ти,не се и учудвам че ако ти изневерява най-големият проблем ти е да изтичат пари..

не знам дали изневерява - не съм го хванала. Но не съм толкова глупава за да съм сигурна, че не го прави. Но нямам никакво намерение да го следя и да търся под вола теле - рано или късно всичко излиза наяве. Повечето мъже сигурно поне веднъж са изневерили. Ако ще се развеждам след всяка изневяра то по-добре изобщо да не създавам деца да ги мъча.

Цитат
В тази тема стана един Панаир на суетата..Сирената и Ужасяващата обясняват как мъжът може да си изневерява,стига да не изтичат пари,за тях е ок...Поне Невена е против.Уф,отдъхнах си.

За свободните жени с желание за нещо истинско : Живейте си живота и си направете план какво точно искате от него!Ако ви е важно да имате дете,то имайте,не чакайте Михаля.Ако не,занимайте се с друго.Ако съдбата ви е такава,истинският човек за вас ще дойде.

щото па на теб сигурно ще ти е ОК да си харчи парите по други жени, стига да не спи с тях всичко е ОК - може да си ги води по кръчми, почивки, да им купува подаръци, докато ти и децата си тъпеете в къщи. Живееш в илюзорен свят, направо не знаеш къде се намираш и говориш без да мислиш.

# 3 027
Пишеш, че не е рай. А защо тогава толкова чужденци се натискат да идват при вас, а не примерно тук, във Франция или Испания, където и климатът е климат, и животът - живот?

не знам кой се натиска и не ме интересува. Аз си споделям личния опит, впечатления и виждания.

Цитат

Тук има риба и по 4€ (8лв) килото. Дребни средиземноморски сардинки и други от развъдници. Това на пазара. Към 12.30-13ч даже правят отстъпки. Е, има и обезкостяване павета дива сьомга по 25€ килото и филета тон и разни други, но се намира евтино тилапия и разни местни. Мислех, че в Скандинавия е сравнително евтина. Кухнята при вас е основно риба. Нашата пушена сьомга идва от вас.

то и тук има евтина, но за някои хора не е евтина. Те дори не правят вечеря защото не могат да си позволят. Ядат хляб с евтин пастет по 3 пъти на ден. Не мога да си спомня колко пари каза че има за ден за храна и всичко останало. Нещо от сорта на 10 лв за 3 човека ми се върти в главата. Абе зле е, сериозно.

# 3 028
  • София
Тук приказки от 1001 нощ, от Северна Швеция до Южна Франция през Майна таун...
Хората се чудят вече каква тема четат Thinking

# 3 029
Ами някоя ако си търси мъж, да чете и да се ориентира какво се иска.

Впрочем не знам откъде се измисли това, че за пари търпим всичко. Може би е такъв тип прочит, "гроздето е кисело". Ами ОК, кисело е, седя и цял ден треперя от хипотетична изневяра.

Ако мъжът ми беше с 2К заплата и без изгледи да расте, просто щеше да има само 1 дете, защото трябваше да се връщам да бачкам и нямаше да имам време да родя второ. Та така за "купуването" на деца срещу пари. Не че с 2К няма някое семейство с 1 дете и наследствено жилище (непушачи и не се хранят много навън) да върже месеца, но за някои неща качеството ще е компромисно.

Общи условия

Активация на акаунт