Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 829
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 90
  • Terra incognita
Хамлете, стига ръси бисери 😅

# 91
Моите наблюдения - активно търсещите, особено при по-дълъг период на търсене и пребиваване в спиралата фиксиране върху някой-надежда-разочарование, плашат и мъжете, и жените около себе си. И като навъртят няколко разочарования, снижават критериите и кандисват на някой посредствен дори за собствените им изисквания, на принципа "по-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата". И след това започват опитите да го оформят в нещо, което той не е.
Много жени са в такава неудовлетворяваща връзка, но пък от тяхната гледна точка - не са сами.
Тези, които не търсят, ми се струват по-удовлетворени и балансирани.
Аз  пък  искам страстна, романтична и да  може да смени изгоряла  крушка.
И пари да носи. Grinning

# 92
  • Terra incognita
Моите наблюдения - активно търсещите, особено при по-дълъг период на търсене и пребиваване в спиралата фиксиране върху някой-надежда-разочарование, плашат и мъжете, и жените около себе си. И като навъртят няколко разочарования, снижават критериите и кандисват на някой посредствен дори за собствените им изисквания, на принципа "по-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата". И след това започват опитите да го оформят в нещо, което той не е.
Много жени са в такава неудовлетворяваща връзка, но пък от тяхната гледна точка - не са сами.
И пари да носи. Grinning
Това вече стана ясно в друга тема- да е с къща и кола. Може и с деца.

# 93
И пари да носи. Grinning

Новия ултра модерен хит термин е финансово независима домакиня. Т.е. жена, която бива ползвана семейно, но от нея се очаква да няма претенции да ползва семейството. Т.е. лесно сменяема и безпроблемна отглеждачка на потомството и домакиня до следната смяна.

Това е една тема в този форум го нау4их.

# 94
То и домакини не останаха, така че подобни коментари с излишни.

# 95
Хамлете, стига ръси бисери 😅
Ти си поредната от списъка за моите хейтъри.

# 96

Новия ултра модерен хит термин е финансово независима домакиня. Т.е. жена, която бива ползвана семейно, но от нея се очаква да няма претенции да ползва семейството. Т.е. лесно сменяема и безпроблемна отглеждачка на потомството и домакиня до следната смяна.

Това е една тема в този форум го нау4их.
Добре че не ме вълнуват теченията от главите на някои, пък били те и модни.

# 97
  • София
значи, намирането на мъж е свързано с определена нагласа
не само с търсене
а нагласата е да си готова да нагодиш критериите си към наличното, за да не останеш сама накрая от прекалено подбиране
тоя грозен, оня скучен, третия космат, четвъртия няма чуство за хумор
съответно жената, оставаща сама не е толкова решила, че мъж не и трябва, а по-скоро нежелаеща да смегчи изискванията при подбора
търси се най-подходящия, а не просто чекващия повечето квадратчета
защото ако не е идеалиня, няма смисъл да си пренастройвам според него живота, просто за да се стигне до неизбежна раздяла после
и либидото няма нищо общо с връзката, мъже за удовлетворяване на нощните нужди се намират в пъти по-лесно, отколкото мъже, с които би искала да прекараш и няколко часа след удовлетворяването
и на другия ден пак

и чисто към мен насочено - не, не търся,защото не съм склонна да променям живота си заради нещо по-малко от човек, с когото искам да бъда, стремя се да бъда и ми липсва, когато не е до мен
не ми трябва някой, който просто не ме дразни твърде много

# 98

За какво ти е темата тогава ??? Какво търсиш с нея??? Каква е целта?
Мноооого странна потребителка с много странна тема.

Статистика. Не съм странна - просто не ме разбираш. Аз съм дълбоко логична, и пресметлива. Малко нескромно може да прозвучи, но се имам за мъдра

# 99
и чисто към мен насочено - не, не търся,защото не съм склонна да променям живота си заради нещо по-малко от човек, с когото искам да бъда, стремя се да бъда и ми липсва, когато не е до мен

А какво те кара да мислиш, че с търсене точно такъв НЯМА да намериш? Аз вярвам, че ако много искаме нещо, което като цяло е добро и ако полагаме много усилия да го открием, то Оня горе в един момент ни награждава

# 100

За какво ти е темата тогава ??? Какво търсиш с нея??? Каква е целта?
Мноооого странна потребителка с много странна тема.

Статистика. Не съм странна - просто не ме разбираш. Аз съм дълбоко логична, и пресметлива. Малко нескромно може да прозвучи, но се имам за мъдра

какво пресмяташ? нали няма да го сменяш? да не си от тези, които си харесват и купуват обувки и после обикалят целия град да търсят дали не са се минали с цената ... и в друг магазин има същите , но за малко по-малко ?

Какво искаш да пресметнеш точно? Дали си се минала или не ? Или какво?

# 101
Според мен иска просто да сподели/похвали, че е успяла да си намери мъж.

# 102
  • София
Скрит текст:

А какво те кара да мислиш, че с търсене точно такъв НЯМА да намериш? Аз вярвам, че ако много искаме нещо, което като цяло е добро и ако полагаме много усилия да го открием, то Оня горе в един момент ни награждава

нищо
просто не ми е първа цел в живота
така, като се замисля и втора не е
имам по-интересни и ангажиращи неща за запълване на ежедневието си

# 103
Според мен иска просто да сподели/похвали, че е успяла да си намери мъж.
уловила един, някакъв ...

# 104
И пари да носи. Grinning
Имам си собствени  възгледи. Но в случая допълнението ти е грешно. Все пак не ме познаваш.

Общи условия

Активация на акаунт