Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 907
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 135
А на мен ми е странно,че проблемът е двустранен.
Има плашещо много и мъже и жени сами, мъжете се оплакват,че няма свестни жени,а жените,че няма свестни мъже.
Парадокс.
Както при отношенията работодатели-работници.
Някакви идеи ?
Нищо странно няма. Младостта има "качества", които с времето се губят. По-малко претенции и повече идеализъм, наивизъм, гола вяра... С времето става обратното. Колкото повече време си сам, толкова повече изисквания към евентуалния си донаслагваш в главата... и мисията става все по-трудна за осъществяване.
Като добавим и днешното все по-намаляващо и ограничено общуване на живо и все по-увеличаващото се "общуване по нета"...

Това с младостта е ясно,че е така.
Въпросът е защо при наличието на сами жени и мъже - не се запознават,не се намират, не комуникират и някак си се разминават и си стоят сами оплаквайки се,че не искат да са сами,но няма читави.

# 136
И аз това питам, Норви. Явно, проблемът е в комуникацията на съвременния човек. Което в ерата на технологиите звучи парадоксално на пръв поглед, но на втори очевидно е ясно, че сме загубили уменията за живото общуване, на което са се радвали нашите родители и баби, и дядовци.

# 137
Обяснила съм защо. Да общуваш на живо е едно, през Уай фая друго. Плюс онова, изгубено с младостта.

# 138
Те много неща са обясними,но очевидно никой не предприема нищо за да промени нещата.
Хипотетично на всеки разумен човек му е ясен целия проблем, но реално всеки си стои в проблема и никой не прави нещо за промяна.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 23:29 от Norvy

# 139
Никога не ми се е налагало да си търся мъж. Но нещо ми куца логиката на въпроса, едва ли не, излиза, че по-грозничките са обречени да са сами. Познавам доста жени, които не са с перфектен външен вид, но си имат партньори в живота. Това търсене малко като отчаяние ми звучи, нещо като да не изтървеш последния влак. От друга страна с годините социалните контакти доста се свиват и не е лесно, аз като бях сама, сме говорили с приятелки, че почти всички свестни мъже са или женени, или гейове. Ако има търсене, то трябва да е ненатрапчиво, не на втората среща и вече да си представяш сватбени камбани, а да се оставят нещата да следват естествения си ход.

# 140
Темата ми е много интересна ...

Престанете, моля ви, с тая външност.Тя е относително понятие - всеки гледа нея на пръв поглед, но не тя е важна.
Считам се за хубава, не симпатична, а съм сама. Що ли?
...

# 141

Престанете, моля ви, с тая външност.Тя е относително понятие - всеки гледа нея на пръв поглед, но не тя е важна.
...

Щото си луда. Grinning Grinning Grinning

# 142
Е, то това, че съм луда е ясно. Даже и в ника ми го пише ...
Това ми е един от прякорите. Другия е Секси. И пак съм сама. Що ли?

# 143
Е, то това, че съм луда е ясно. Даже и в ника ми го пише ...
Това ми е един от прякорите. Другия е Секси. И пак съм сама. Що ли?

Щото мъжете не искат луди и секси жени (явно) ами скучни домакини

# 144
В скучна домакиня мога да се превърна ако си заслужава. В тия около мен не намирам за кого да направя тази огромна саможертва.

# 145
В скучна домакиня мога да се превърна ако си заслужава. В тия около мен не намирам за кого да направя тази огромна саможертва.

Палавите, луди мацки съм ги събрал тук : http://www.bg-mamma.com/?topic=1036968

Заповядай при нас, тогава

# 146
Опитах веднъж в първото издание на въпросната тема. Не ми хареса защото не успях да се впиша.
Защо да пробвам пак?

# 147
Опитах веднъж в първото издание на въпросната тема. Не ми хареса защото не успях да се впиша.
Защо да пробвам пак?

Както си решиш. Не съм те забелязал из темата, а и не знам защо не си се вписала - според мен пасваш идеално.

Пишем там не за да се правим на интересни или тн, а защото всяка сутрин се трият повечето коментари от другите теми...

# 148

...
Ти какво мислиш за това? Каква може да е причината?

# 149

...
Ти какво мислиш за това? Каква може да е причината?

Кво стана - намери ли си работа? Или имотна жена...

Общи условия

Активация на акаунт