Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 088
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 520
Защо си мислиш, че само мъжете разбират значението на секса, Манекен? Защо? Коя от тук писалите е написала, че сексът не е важен, за да направиш ти този извод?
Не знам коя ти е грешната глава, но не разбираш какво казват или искат жените.

Пак двоен аршин, когато една жена сподели, че й е малко секса, веднага я съветвате да напусне мъжа, а когато един мъж сподели същото, то той трябва да влезе в положението на жената, да й помага в домакинството, покупките и гледането на детето/децата, и да бъде търпелив. Значи жената трябва да напусне мъжа, ако не получава нужното количество и качество секс, но мъжете не могат да имат същите претенции... защо?

# 2 521
  • София
Ми естествено, че ще е двоен стандартът. Жените имат хормони, мъжете- не. Условно, разбира се, не се хващай за фактологията.
Жените се разкъсват, мъжете- не.

Последното би било достатъно за 90% от мъжете да се оплачат. (не по форуми, а като на погребение)

# 2 522
  • Paris, France
Пак двоен аршин, когато една жена сподели, че й е малко секса, веднага я съветвате да напусне мъжа, а когато един мъж сподели същото, то той трябва да влезе в положението на жената, да й помага в домакинството, покупките и гледането на детето/децата, и да бъде търпелив. Значи жената трябва да напусне мъжа, ако не получава нужното количество и качество секс, но мъжете не могат да имат същите претенции... защо?

Защото ако една жена днес напусне мъжа си поради липса на секс утре ще има наредени на опашка кандидати за тази работа. В процеса на намиране на нов/и мъже тя ще си прекарва весело по ресторанти, хотели и екскурзии без да се охарчва особено. С вас мъжете не е така. Ако законната не ви пуска редовно обикновено никоя друга не ви ще за единия гол секс.

Ако аз, дебела, почти 50г лелка с две големи деца и две малки цици утре реша да правя секс с някой 25 годишен, атлетичен, с голям пенис и вляза в някой секс чат ще имам доста предложения за същия ден, при това в жилището на мъжа. Може и в моето ако разполагам с такова. Това ако не искам пари.

Ако в същия чат влезе пълничък 50 годишен чичко и пожелае да чати с 25 годишни гърли ще му отговорят само предлагащите платена услуга. За единия секс, без да плати и връстничките му няма да го погледнем, дори да има голям пенис (макар че тази черта улеснява еднократни я безплатен секс). Затова не ви съветваме да зарязвате питомното и да гоните дивото.

# 2 523
Хаха, Невенке, направо го разби! Joy

# 2 524
Звучи ми като ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ Simple Smile  Мъж трудно се търси,а отчаянието на една жена често се надушва от бройкаджиите.

# 2 525
  • София
АХаххахах, определено. Joy
Oчаквам (само)похвална ода колко много кандидатки има всъщност за остарелите чичковци с групови наклонности.

# 2 526
Ама те си плащат - и не го крият.

# 2 527
Сънувала и тя горката големи пениси ама язък...

# 2 528
О, ти Невена не я мисли. Обзаведена е тя в дома си.

# 2 529
  • Насред хаоса
Двойките се събират за да им е приятно и на двамата. Ако единия мисли само за себе си, ами няма да се получи.
А, добър ден. За това говорим - да им е приятно и на двамата. Това обаче влиза в противоречие с тънките сметчици и манталитета на много мъже - да се оженят, за да имат на разположение секс, когато им се прииска (забележи, не казвам конкретна жена, а секс), да ползват битови удобства - тоест, вземат си домашна прислужница, не съпруга, и подобни. Че и, както каза една потребителка по-горе, се мислят за някаква супер награда, която жената трябва да спечели, като бъде такава или онакава или прави това или онова. С едничката цел осмото чудо на света да е доволно и да не вземе да избяга, че то нали е единственото в света. Как ли пък не. Това винаги ми е било жалко и неприемливо - според мен човек трябва да се приема такъв, какъвто е, заради него самия. Тия теории това, как качественият секс подчинява мъжа, никак не ме греят, защото, първо, не желая да манипулирам човека, и второ, щом аз съм го замотала с единия секс, то какво пречи да поддаде и на други - ясно е, че е податлив на манипулации и номера и нямам намерение цял живот да се боря с вятърни мелници и да се доказвам непрекъснато, за да го "задържа", както е модерно да се казва.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 08:45 от La Sombra

# 2 530
Не познавам много мъже, които са напъвали да се женят, за да имат редовен секс и/или домашна прислужница. Но пък познавам жени, които напъват да се омъжат, за да има кой да ги издържа.

# 2 531
  • Насред хаоса
Много мъже правят така, но никога няма да си го признаят. То е достатъчно само да наблюдаваш - търчат след засукани мадами, обаче за брак си търсят някоя непретенциозна женица, на която са набили в главата, че са направили кой знае каква услуга.
Що се отнася до жените, които напирали да се женят, за да ги издържат - като има тъпанари, ще има и тарикати. Тоест, като си търси някой мъж не жена и човек до себе си, а трофей - да отваря портфейла и да си трае. Никой не го е карал насила.

# 2 532
  • BG
Ох, имаше един скеч-зависи с кои полукълба мислиш-горните или долните Wink La sombra-с теб явно мислим еднакво bouquet bouquet bouquet И Nevena  е много права   Mr. Green

# 2 533
  • София
Много мъже правят така, но никога няма да си го признаят. То е достатъчно само да наблюдаваш - търчат след засукани мадами, обаче за брак си търсят някоя непретенциозна женица, на която са набили в главата, че са направили кой знае каква услуга.
Що се отнася до жените, които напирали да се женят, за да ги издържат - като има тъпанари, ще има и тарикати. Тоест, като си търси някой мъж не жена и човек до себе си, а трофей - да отваря портфейла и да си трае. Никой не го е карал насила.
Ми то се отнася и за мъжете, които споменаваш в началото. Непретенциозната женица да не се оплаква, щом не може да предложи кой знае какво и след като са й набили в главата нещо си, макар че има една приказка - акълът не е х..., та да го набиеш.
Или жената винаги е жертва?

# 2 534
  • Насред хаоса
Ти ще се заяждаш ли сега? Къде видя тук да се говори за жертви? Каква е жената в случая не обсъждаме. Говорим за скритите сметчици на много мъже. Непретенциозни жени, които да са благодарни, че някой ги е взел и мислят, че са длъжни за всичко, винаги ще се намират, благодарение на все още силно застъпената у нас "култура" на възпитание и отношение.

Общи условия

Активация на акаунт