Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 967
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 805
Айде да не е евтина, че има друг смисъл - да я наречем икономична или бюджетна или скромна.

# 2 806
  • Бургас
Не, просто вие го разбирате в прекия смисъл.  Аз като чуя за хубава и евтина жена, първото, което се сещам, че за някоя, която мисли, че се е "продала" скъпо. А то какво излиза накрая, е друг въпроса...Презумпцията за жената като стока и пр. Жените, които могат да се купат с пари /независимо от сумата/, няма как да не са евтини. Евтино е да се предлагаш, да се  "продаваш"  ,да си слагаш цена.

# 2 807
Да харчиш пари по жена си и семейството си е просто един от начините да покажеш, че са ти важни и по-ценни от парите. Ако един мъж държи на мен и му кажа: Дай ми един милион и съм твоя (той ги има разбира се, не ги искам от беднак). Ако ги извади и ми ги даде ще съм сигурна, че съм му по-важна от парите. А самите пари или няма да ги взема или ще ги взема и ще му купя нещо, което знам, че ще го зарадва. За мен готовността да плати с много пари за мен е доказателство за любов, а не начин да се възползвам от него. Не съм използвачка и никога не бих взела нещо от човек, което по никакъв начин не съм заслужила.

# 2 808
Не съм използвачка и никога не бих взела нещо от човек, което по никакъв начин не съм заслужила.

Много така говорят.....във форума , за съжаление реалността не потвърждава тази масова скромност.

# 2 809
 Кал Дрого, и аз познавам такива жени. Явно не се движиш където трябва.
Нека не забравяме, че и за евтините жени си има пазар - има мъже, които търсят такива отношения, така че им е пито-платено.

# 2 810
  • Бургас
Дай ми един милион и съм твоя (той ги има разбира се, не ги искам от беднак). Ако ги извади и ми ги даде ще съм сигурна, че съм му по-важна от парите.  
Ако въпросният не може да извади един милион, значи ти отиваш да си го търсиш от друг. Тук няма отношения, няма "ценност", а търговия. Който може да си те плати, той те получава и може да прави със стоката си каквото иска. Утре друг ще извади повече и ти  - хоп, при него...Ами един особен таргет прави така - разни плейметки, певАчки,  на които  само подръжката им е скъпа, иначе те от евтини, по-евтини...

# 2 811
Не съм използвачка и никога не бих взела нещо от човек, което по никакъв начин не съм заслужила.

Много така говорят.....във форума , за съжаление реалността не потвърждава тази масова скромност.

Ако смениш компанията (а защо не и държавата може и да срещнеш свестни жени). Само в бившите соц страни е популярно момичетата да се продават за пари и да се гордеят с това. В Германия например ми прави впечатление, че сметката в ресторант винаги се дели на две - всеки сам си плаща. Да се работи не е срамно и тамошните мъже не си търсят държанки, защото живота е още по-скъп и за тях. Квартирата струва маса пари, разходи и т.н. ако си вземе и "пиявица" ще се разори съвсем. За това и българките не са чак толкова популярни сред немците - виждала съм всякакви двойки, но българка с немец не съм. Все пак немеца не ще да го ползват за "провайдър".

# 2 812
Да де, той и Карбовски щеше да си купува плеймейтка за 4500лв на месец, а тя щеше да му е вярна докато не се появи друг с повече Grinning

# 2 813
Абсолютно не съм се развела, защото не съм живяла преди това заедно - брака ми е бил над 10 години Simple Smile И преди това да бяхме живели, проблема не е дошъл от това.

# 2 814
Кал Дрого, и аз познавам такива жени. Явно не се движиш където трябва.
Нека не забравяме, че и за евтините жени си има пазар - има мъже, които търсят такива отношения, така че им е пито-платено.

Това че познавам не означава че общувам или искам да имам нещо общо с такива. Евтина жена за мен е хубава бяла българка , да отиде да се изчука с цигански "баровец" за някой лев да похарчи в мола. Е по долно и евтино същество няма за мен.

# 2 815
  • Далече, далече
Да де, той и Карбовски щеше да си купува плеймейтка за 4500лв на месец, а тя щеше да му е вярна докато не се появи друг с повече Grinning

Какво развали далаверата?

Това че познавам не означава че общувам или искам да имам нещо общо с такива. Евтина жена за мен е хубава бяла българка , да отиде да се изчука с цигански "баровец" за някой лев да похарчи в мола. Е по долно и евтино същество няма за мен.

Какво ще кажеш за жена, която спи със шефа си заради удобства и придобивки?

# 2 816
Дай ми един милион и съм твоя (той ги има разбира се, не ги искам от беднак). Ако ги извади и ми ги даде ще съм сигурна, че съм му по-важна от парите.  
Ако въпросният не може да извади един милион, значи ти отиваш да си го търсиш от друг. Тук няма отношения, няма "ценност", а търговия. Който може да си те плати, той те получава и може да прави със стоката си каквото иска. Утре друг ще извади повече и ти  - хоп, при него...Ами един особен таргет прави така - разни плейметки, певАчки,  на които  само подръжката им е скъпа, иначе те от евтини, по-евтини...

Не. Както казах тия пари не бих ги искала от човек, който ги няма. Нито от човек, който самата аз не харесвам. Не съм го правила тоя номер защото съм скромна по природа, но ако ми стискаше бих го направила. Ако ме възприеме като меркантилна, значи не ме познава, не ме иска достатъчно и не е за мен. Както казах, за мен готовността да похарчиш много пари за даден човек и сериозно доказателство, че много държи на теб. Ако предпочете да си стиска парите за себе си с риск да ме НЯМА - ами няма да ме има щом париците му са по-важни.

# 2 817
Земфир ,това няма да го коментирам. Отговора е ясен откакто свят светува.

# 2 818

жал ми е за мъже, които мислят, че всички жени търсят само и единствено пари и при всеки удобен случай скачат на по-богатия. Това значи че са попаднали в долнопробна среда с долнопробни жени и нямат реалистично виждане за жените като цяло. А пък ако сами са си избрали тази среда - е тогава не ми е хич жал - заслужили са си я.

# 2 819
Само бедни и некачествени мъже мрънкат колко меркантилни били жените.

Общи условия

Активация на акаунт