Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 897
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 940
  • BG
Иначе аз ви напускам , малко в повече ми идват глупостите ви. В реала иначе сте котета , ама тука ..питбули...нищо ...трябва се избива напрежението някъде. По добре тук.
Щото ако жена ми , има такова мислене като вас....се е прибрала при майка си доста бързо.Спестете си разсъжденията. Няма смисъл , видях ви акъла ...по точно не го видях. Само алчност и злоба. Ебаси и кухите лейки.
Ама да сте здрави ви пожелавам , та дано към 100 годишнината намерите мечтаният от вас мъж...по описанията тук. Ако случайно го намерите...лично ще го застрелям...та дано се свършат тъпанарите дето се връзват на такива като вас.
Трябва всеки мъж да решил да се жени да мине през този раздел , да има предвид какво го чака. Уникални сте ....и не е в добрия смисъл на думата.
Сега ще си разплетем жилетките, задето ни напускаш. Да се очаква от мъж да може да издържа семейството си не е алчност, а основната му функция, след като го е създал. Ако това не можете, къде сте тръгнали? Преди време е било срамно мъж да не може да осигурява семейството си, сега подскачате от това, което всъщност ви е работата. "Тъпанарите" си гледат семействата, тях не ги мислете. Доста са пО мъже от тия, които смятат, че трябва само да получават и към тях да няма никакви очаквания и изисквания. Пък и в крайна сметка вече няма ергенски данък, та не е задължително всеки да се жени, ако не иска и не смята, че семейството означава и отговорност, и раздаване и от двете страни.
Тънки сметки, нищо насреща в повече. И безмерна глупост, ама безмерна.
И много често тия сметки са от страна на мъжете, макар да не го признават. После жените били такива и онакива.

Точно така! И ще добавя, че мъж, който си стиска безценното имане, а иска дете-има сурогатни майки. Е, после ще трябва сам да си го гледа, но като не иска да дели-това е положението.

# 2 941
Да се очаква от мъж да може да издържа семейството си не е алчност, а основната му функция, след като го е създал. Ако това не можете, къде сте тръгнали? Преди време е било срамно мъж да не може да осигурява семейството си, сега подскачате от това, което всъщност ви е работата. "
А бе като почнете с "едно време мъжете" .... едно време мъжете са ходили за лов на дивеч, а жената ги е чакала в пещерата Simple Smile
По друго едно време, мъжът като работи... то в магазините нямаше какво да си купиш. Нито имаше смарт фони, нито имаше телевизори. Тогава не е било кой знае какво да купиш 2 кисели млека, че да изхранваш семейството. За банани се редяхме по 1-2 пъти в годината.
Хайде да не си говорим за "едно време" щото времената са други. Ако тогава имаше пари, но нямаше за какво да ги харчиш... сега не ти стигат парите за всичко, което си пожелаеш...

# 2 942
Добре де, да кажем, че дойде феята и всички българки станат не-алчни. Ще раждаме по 4, няма да имаме претенции, там каквото подхвърли мъжът-юнак с шевиците. На 30 ще сме баби без зъби. Ще се раздадем докрай.

Какво всъщност ще получим насреща, какво ще сътворят великите мъже, ако ние, жените, си свалим кожата от гърба и им я подарим, ако сме 101% не-алчни?

Какво да чакаме насреща? Тиквен медал ли?

Ми много ясно, че ще имаме някакви изисквания за бит и живот.

# 2 943
  • BG
Да се очаква от мъж да може да издържа семейството си не е алчност, а основната му функция, след като го е създал. Ако това не можете, къде сте тръгнали? Преди време е било срамно мъж да не може да осигурява семейството си, сега подскачате от това, което всъщност ви е работата. "
А бе като почнете с "едно време мъжете" .... едно време мъжете са ходили за лов на дивеч, а жената ги е чакала в пещерата Simple Smile
По друго едно време, мъжът като работи... то в магазините нямаше какво да си купиш. Нито имаше смарт фони, нито имаше телевизори. Тогава не е било кой знае какво да купиш 2 кисели млека, че да изхранваш семейството. За банани се редяхме по 1-2 пъти в годината.
Хайде да не си говорим за "едно време" щото времената са други. Ако тогава имаше пари, но нямаше за какво да ги харчиш... сега не ти стигат парите за всичко, което си пожелаеш...
Ами не се женете тогава, де. Никой не ви е подгонил с пушката към олтара все пак, а за дете-писах вече-има сурогатни майки.

# 2 944
Ей, един такъв пост като на дрогито затъмнява десет нормални мъжки поста в този форум и им лепва етикет "муньовци".

Ама то като в реала. Аман от хленчовци. И все жените са им криви, и все без жена стоят.

# 2 945
Ами не се женете тогава, де. Никой не ви е подгонил с пушката към олтара все пак, а за дете-писах вече-има сурогатни майки.
Да бе кака, за какво си мислиш, че форума е пълен с теми "мъжът ми не ми предлага брак" или "как да го накарам да ми предложи брак" Simple Smile

# 2 946
Имам един въпрос встрани от темата за задълженията на мъжа и жената в семейството.
Жените искат ли семейство заради самото семейство?
Често тук попадам на мнения, че семейството е за мъжа, а жената го прави за него. Не са ли ползите от семейството равностойни за мъжа и жената?

# 2 947
  • Насред хаоса
Може да са други времената, ама това не пречи на много мъже да искат да се отнасят към тях, както е било, когато са трепали мамути, ама сега без да ходят на лов. Тарикати. Да се ползват с привилегии и да се мислят за големите мъже, без да дават нищо насреща и само да получават. А в ония времена е било много по-трудно, и бедността е била много по-голяма.

# 2 948
То сега всичко е в твоята глава... аз не взимам нищо от жената, аз само давам. Дори когато правя секс, аз съм този, който дава Wink

# 2 949
Дори когато правя секс, аз съм този, който дава Wink
В случая и тя ти дава - дава ти удоволствие.  В най добрия вариант удоволствието е и за двамата, ама чак пък само ти да даваш.

# 2 950
  • Насред хаоса
То сега всичко е в твоята глава... аз не взимам нищо от жената, аз само давам. Дори когато правя секс, аз съм този, който дава Wink
Мда, голямо даване и благоволение. Да се чуди човек защо повече мъжете търсят секс, след като оказват благоволението да дават. Както даваш, така и получаваш. И с това "даване" деца не се гледат и семейство не се издържа. Други са важните неща.

# 2 951
  • Далече, далече

Недей да се хвалиш много, защото ще започнат да ти скачат. Joy

# 2 952
Чета аз форума чета... колко пък да дават секс мъжете... на един му не става, на друг друго. Като цяло в тази тема май жените трудно намират мъже... за какво даване говорим Simple Smile И пари не дават... и секс не дават... закъсвация от всякъде.

# 2 953
Имам един въпрос встрани от темата за задълженията на мъжа и жената в семейството.
Жените искат ли семейство заради самото семейство?
Често тук попадам на мнения, че семейството е за мъжа, а жената го прави за него. Не са ли ползите от семейството равностойни за мъжа и жената?

Колкото и жените да ни подковават, че ролята ни е да сме майки, повечето са се осъзнали и няма да тръгнат да изпълняват тая роля безвъзмездно, за чест и слава. Да, за мен е страхотно, че имам семейство. Но то, само по себе си, не дава много.

За мъжете е невидимо това, което жената дава, щото на чужд гръб и 100 тояги са малко. За мен наличието на деца, без вървящите с тях екстри, би било наистина товар - психически, физически, финансов, всякакъв.

Без да се занимавам с мъже и деца, щях да съм по-заможна, с по-интересен живот, дори по-здрава физически. Съответно ако мъжът иска от мен семейство, ми дължи компенсация за загубите. Защото да, жената губи някои неща, като стане майка и съпруга, това е факт. И е нормално да се побутне мъжът да направи така, че жертвата да си заслужава, а не да оставя другите да опъват и да се състаряват, а той да си кътка парите за мотор.

# 2 954
Ресурса й използваш. За прекарване на временцето си. А той не е даден за задоволяване на "мъжки" капризчета, основно за деца е спуснат свише. Капиш?

Ако не минаваш в следващия етап от връзката, а минаваш на следващата жена.

Общи условия

Активация на акаунт