Евровизия (Тема 25)

• 65 399
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Сериозно - Дорон Медали се казва и работи с много известни израелски изпълнители.
Копмозирал е също и песента на Израел от 2015

Oсвен това е бил директор на екипа на страната за Евровизия през 2008 Boaz Ma'uda - "Ke'ilu Kan, 2010 Harel Skaat - Milim и 2013 Moran Mazor -Rak bishvilo.

# 76
  • Испания

# 77
  • Вестерос
Аз като гледах вечерта, направо ми се доповръща като го блъсна Sad Но явно и аз съм пропуснала цялата сцена. Не може да се държи така един бодигард Sad Безумно е това, а Цезар трябва да я съди!
Това не е бодигард,което е още по-грозно.Това е композитора на песента.

Dizzy Face сериозно ли? Ужас Sad
Ай сиктир, егаси резила. Тъпанар!

# 78
Не видях в предните постове това видео и ако случайно сте го пропуснали

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 23:33 от Димитринка Костадинова

# 79
  • в сърцето на един мъж...
Не знам какво да кажа Sad

# 80
Не знам какво да кажа Sad
тя като гледам е зашеметена, обаче картинката е грозна с постъпката пфу

# 81
  • в сърцето на един мъж...
Е от какво е зашеметена? Тя още тръгна, той се опита да я поздрави. Три пъти го изблъскаха.

# 82
Да много е грозно и отвратително, а за Сизар е унизително.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 06:47 от Димитринка Костадинова

# 83
  • Испания
Подобно свинско поведение няма никакво оправдание.

# 84
Половината нова тема е посветена на "Нета и антураж са ужасно прости" и "горкият Сизър". Не съм модератор, ама разбрахме вече, при все че аз съм най-малко фен на победителката.
Сизър изглежда много приятно и положително момче, но песента ми е някакъв чист госпел, на който не съм фен изобщо.

# 85
  • Кипър

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 20:39 от afrodita76

# 86
  • Вестерос
Половината нова тема е посветена на "Нета и антураж са ужасно прости" и "горкият Сизър". Не съм модератор, ама разбрахме вече, при все че аз съм най-малко фен на победителката.
Сизър изглежда много приятно и положително момче, но песента ми е някакъв чист госпел, на който не съм фен изобщо.
Никой не те задължава да четеш. Обсъждаме си ЕВРОВИЗИЙСКИ неща, не са в разрез с правилата, не е спам и е ПО темата.

# 87
Tiffany А,
Скрит текст:
Никой не те задължава да четеш. Обсъждаме си ЕВРОВИЗИЙСКИ неща, не са в разрез с правилата, не е спам и е ПО темата.
Съвсем нямам предвид, че не е по темата, а че е простовато и досадно, но щом ви харесва - продължавайте. Hands Plus1

# 88
  • Разпиляна във въображението
Петиция, призоваваща Исландската национална служба за радио и телевизия да бойкотира песенния конкурс „Евровизия 2019″ в Израел, събра 8000 подписа в Исландия, след като наскоро десетки палестинци бяха убити от израелската армия...

https://www.chr.bg/muzika/gotvi-se-bojkot-na-rezultatite-ot-evroviziya/

# 89
  • Вестерос
Tiffany А,
Скрит текст:
Съвсем нямам предвид, че не е по темата, а че е простовато и досадно, но щом ви харесва - продължавайте. Hands Plus1
Простовато и досадно за теб. Аз квалификации за твоите коментари не давам. Нито видях друг да е давал.

Общи условия

Активация на акаунт